Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pôvodný televízny film o hľadaní porozumenia u najbližších. Príbeh starého otca, ktorého syn presviedča, aby predal dom na dedine a presťahoval sa do mesta. Starý otec má stolársku dielňu, kde jeho vnuk ako mestský chlapec, našiel miesto pre svoje romantické sny a fantáziu. V starom otcovi nachádza nenahraditeľnú dôvernosť a vzácne tiché porozumenie. (RTVS)

(viac)

Recenzie (5)

majo25 

všetky recenzie používateľa

Rodinný film dospievajúceho chlapca, ktorému záleží na starom otcovi. Pri rodičoch nachádza iba nedorozumenie, preto ešte viac lipne k svojmu dedovi. V hlavne úlohe Vladimír Hlavatý skvele zahral dobráckeho starého rodiča, ktorý je svojim spôsobom pravý milionár. Hodnotenie: 60% ()

ViktorD 

všetky recenzie používateľa

Krásná a jímavá hudba Luboše Fišera, vlastně variovaný leitmotiv, který použil už o rok dříve pro film Václava Matějky Návraty... ()

JK77 

všetky recenzie používateľa

boli tam pekne myslienky, krasna slovencina, ktora sa dnes uz v SK filmoch nevidi. Skoda len kraktej stopaze, ale ved ide o TV Film ()

ELDoctorow 

všetky recenzie používateľa

Fajnové a milé retro z čias detskej bezstarostnosti a nevinnosti hladiace nostalgicky po, modernou dobou a mestským životom, zašpinenej duši. ()

Hombre8 

všetky recenzie používateľa

Ne zrovna originální téma, ale přesto to mohl být moc hezký příběh z pěkného prostředí. Nebýt realizačního týmu a protivných herců. Samozřejmě s výjimkou Dlouhého a Hlavatého. Ti svou práci odvedli narozdíl od všech ostatních dobře. ()

Reklama

Reklama