Reklama

Reklama

Kate Reddyová cez deň pracuje ako finančná manažérka v prestížnej bostonskej firme a po práci sa vracia k manželovi, architektovi Richardovi, a dvom malým deťom ako milujúca manželka a matka. Jej život je jeden veľký kolotoč, v ktorom sa Kate snaží nič a nikoho nezanedbať. Napriek tomu začína mať pocit, že je toho na ňu už trochu priveľa. Okrem toho sa jej otvára nová pracovná príležitosť v podobe príležitostných ciest do New Yorku. Vysnívanú novú prácu však získa aj jej manžel a harmonický rodinný život sa začne vážne komplikovať. Navyše jej cestu skríži atraktívny obchodný partner Jack Abelhammer. Nájde Kate nakoniec šťastie a svoje pravé miesto v živote? (TV JOJ)

(viac)

Videá (40)

Trailer 1

Recenzie (99)

Radiq odpad!

všetky recenzie používateľa

No sory, ale fakt shit. Připadalo mi to, jak kdyby scénář napsala S. J. Parker, která se inspirovala těma pizdama ze Sexu ve městě. Prostě ženská uplně na piču, to znamená, že né na kokot, ale na piču. Byl to New York nebo Boston, ona je kráva asi uplně všude. Nudná slátanina bez zajímavýho děje, na kterou jsem se dival jenom proto, že sem si myslel, že to bude bavit mou přítelkyni... a ani ona z toho asi nebyla nadšená. Američtí fakani (rozmazlení), americké pipky (naivní až blbé) a američtí lidé (všichni idioti)... ()

mirkath1 

všetky recenzie používateľa

Tak teď nevím. Podle ostatních film o ničem. Nesouhlasím. Dlouho jsem neviděla film, který by zásadně a velmi hezkým způsobem ukazoval jak propastný rozdíl je mezi ženskou a mužskou kariérou. Žena pokud chce dokázat to co muži, musí být 2x lepší než oni, a občas ani to není dost. Tenhle film netlačí na pilu, a přesto se povedlo na tenhle problém poukázat. Brosnan je úžasný herec a věřím mu každou roli. Sarah a Greg je třešnička na dortu. Poctivých 80% ()

Reklama

cukorek 

všetky recenzie používateľa

Telo a svaly má ako Pepek námorník, takto znela jedna z ironických poznámok Kate (Jessica Parker) na neobľúbenú, konkurenčnú ženu v domácnosti, ktorá sa venovala pilatesu a malá lepšiu postavu Janine (Sarah Shahi). Úvod nabral celkom slušné otáčky a spád, ale neskôr sa to obrátilo na rozbor fungovania mozgu v Katinej hlave a jej voľbou za kariérou. Jessica Parker ako vždy podala priemerný výkon a zavesenie Pierce Brosnana spolu s ňou na spoločný vešiak, nebolo nič strhujúce čo by film pozdvihlo a okorenilo. Možno ak by bola zobrazená vzájomná rivalita medzi ženami z úvodu, tak by to prinieslo viac komických udalostí, namiesto toho však prišiel malý romantický kúsok v podobe zaľúbenia Jacka do Kate. Takže producenti len z malej časti splnili čo som očakával za čo si nezaslúžia odomňa viac ako 30%. ()

Olík 

všetky recenzie používateľa

Taky zrovna dvakrát nechápu, jak to dokáže……..jak to dokáže někdo natočit nebo přijmout v tom roli. Prázdné, suché, bez nadšení, bez zájmu, bez pointy, bez ničeho…….teda se stárnoucí S.J.Parker, které role matky středního věku sluší asi jako Carrie Bradshawové pytel od brambor…….a stejně tak sluší humornému románu Allison Pearsonové jeho filmové zpracování. ()

vesper001 

všetky recenzie používateľa

Já taky ne. Nechápu, jak dokáže SJP hrát celou kariéru jen a jen Carrie. Tady dramaticky volí mezi katalogovým manžou, dvěma smráďaty a kariérou s Piercem Brosnanem navrch. Je o děsně napínavé a samozřejmě vám nepovím, čemu dá přednost, protože pak byste nebyli překvapeni, až uteče za huhulákem. Ooops, a je to venku. Ale třeba jsem právě někomu ušetřila 89 minut času, během kterého může vynalézt nový filozofický směr, vyvrátit teorii relativity, nebo jej spokojeně věnovat seriálu, který mu zrovna nahrazuje život. ()

Galéria (59)

Zaujímavosti (4)

  • Sarah Jessica Parker a Pierce Brosnan si společně zahráli ji ve filmu Mars útočí! (1996). (beyli)
  • Na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herečka byla za svůj výkon nominována Sarah Jessica Parker. (skinny9)

Reklama

Reklama