Reklama

Reklama

Sedemnásťročná Mia Hallová (Chloë Grace Moretzová) má všetko, o čom kedy snívala - úžasnú rodinu, milujúceho priateľa a práve ju prijali na prestížnu hudobnú školu. Stojí však pred vážnym životným rozhodnutím - bude nasledovať svoj sen o kariére violončelistky, alebo dá prednosť svojej láske a zostane s milovaným Adamom (Jamie Blackley)? V jedno zimné ráno sa však všetko zmení a Mia príde o milovaných rodičov aj brata. Zrazu vidí samú seba, ako leží na nemocničnej posteli napojená na prístroje a pred očami sa jej odvíja celý život. Vidí všetkých svojich blízkych a hlavne Adama, ako ju prosí, aby sa vrátila k nemu. Včera riešila svoju budúcnosť, dnes stojí pred jedinou osudovou otázkou: Zostanem? (TV JOJ)

(viac)

Videá (11)

Trailer 2

Recenzie (271)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Těšil jsem se na film s Chloë Grace Moretz a dostal jsem film s Chloë Grace Mortetz. Nic víc. Je to emotivní příběh o tom, jak je možné ztratit všechno a možná přece jen něco získat. Skutečně dojemná mi přišla scéna s dědou Stacy Keachem, který ukázal, že to v něm pořád je. Jinak je to jen klasický hollywoodský útok na emoce, který mě nebaví. ()

pepo 

všetky recenzie používateľa

Úvod a rozbeh je super. Postavy sú sympatické, má to švih, romantický úvod je pekný, je to celé pôsobivé a Chloe je výborná herečka. Ale asi už po necelých 40 minútach sa to začne točiť v kruhu, nič sa nedeje, začína to byť celé otravné, nedokáže to dojať ani v potenciálne silných momentoch a s výnimkou pár scén sa celý film zmení len na čakanie na koniec, ktorý nechce a nechce prísť. Veľká škoda pretože potenciál tu bol. 5/10 Podobné Lovely Bones je oveľa oveľa lepšie ()

Reklama

MartinezZ 

všetky recenzie používateľa

Mysleli tohle autoři vážně nebo to měl být nějaký sofistikovaný a mnou nepochopený pokus o parodii, ze které se ale vytratil záhadně humor a namísto něj bylo implantováno nekompatibilní drámo? Pominu-li nudu, tak je to ještě otravně.. ani nedokážu najít toho správného termita. To už raději Lovely Bones, tam mě alespoň neiritují lehce nevhodní herci. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"If I Stay" nebolo asi to najhoršie čo som kedy videl, no každopádne zlý je tento film dosť. Smutné je, že sú aj veci, ktoré sú na ňom dobré. Miini rodičia sú veľmi sympatické a príjemné postavy, veci čo sa dejú okolo sú zaujímavé a Mia sama o sebe tiež je zaujímavou postavou. Má to všetko len jeden veľmi veľký problém, ktorý v podstate ruinuje tento film a to je Adam a jeho vzťah s Miou. Je to tak tuctová tak nudná a toľkokrát videná lovestory, že človek presne vie čo sa stane. A rovnako je to aj v časti, kde vidíme jej dušu chodiť okolo. Tiež môžete odhadnúť ako sa asi príbeh bude tam vyvíjať a uhádnuť to dopredu. A najhoršie na tom je, že je z toho potom len klišé a melodráma. Adam je nudná postava, videli sme ho miliónkrát, do príbehu nedali nič nové, už len čakáte kedy prídu tie scénky, ktoré viete, že prídu. Najhorší však je asi koniec filmu, ktorý to dokonale zabije a je to len nôž do chrbta. Pre prípad, že by niekto chcel film vidieť nebudem dávať spoilery, no poviem asi toľko, že to reálne žiadny koniec nebol. Žiadne dokončenie, vysvetlenie, ani nič podobné. Podľa mňa to ani nepozerajte. Neviem ako je na tom kniha, no vzhľadom na to, že bola bestsellerom, tak si ju asi pozriem a prečítam, lebo nerozumiem ako mohol byť ten príbeh úspešný, pokiaľ je to reálne celé napísané takto. To si proste neviem predstaviť. Hodnotenie: D+ ()

lillien

všetky recenzie používateľa

Achjo, to se nedalo dokoukat. Vrkání zamilované dvojice jak z pera hospodyňky Meyerové, rodinka k pomilování se díky své "rockovosti" měla vlichotit, bohužel mi to nepřišlo vtipné a reálné, jen nucené. Poletování v astrálním těle postrádalo švih a nebylo o ničem jiným, než že zmatená Moretz mluvila na lidi, kteří ji neslyšeli. Kurva, tak takhle si teda ten život po životě nepředstavuju, zlatý tunely. Nejsympatičtější mi ve finále přišlo to vrzání na čelo. Dál už se mi nechtělo mrhat časem, takže tentokrát bez hodnocení. ()

Galéria (70)

Zaujímavosti (10)

  • Vo filme často zmieňovaný "Juilliard" naozaj existuje. Juilliard School sídli v New Yorku a patrí medzi najprestížnejšie umelecké školy na svete. Bola založená v roku 1905 a poskytuje vysokoškolské vzdelanie v obore hudobnom, tanečnom a dramatickom. (Laslo)
  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Vancouveri. (misterz)

Reklama

Reklama