Reklama

Reklama

Sedemnásťročná Mia Hallová (Chloë Grace Moretzová) má všetko, o čom kedy snívala - úžasnú rodinu, milujúceho priateľa a práve ju prijali na prestížnu hudobnú školu. Stojí však pred vážnym životným rozhodnutím - bude nasledovať svoj sen o kariére violončelistky, alebo dá prednosť svojej láske a zostane s milovaným Adamom (Jamie Blackley)? V jedno zimné ráno sa však všetko zmení a Mia príde o milovaných rodičov aj brata. Zrazu vidí samú seba, ako leží na nemocničnej posteli napojená na prístroje a pred očami sa jej odvíja celý život. Vidí všetkých svojich blízkych a hlavne Adama, ako ju prosí, aby sa vrátila k nemu. Včera riešila svoju budúcnosť, dnes stojí pred jedinou osudovou otázkou: Zostanem? (TV JOJ)

(viac)

Videá (11)

Trailer 3

Recenzie (271)

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Slušná romance, která pár minut po začátku nahodí nečekaný směr, ve kterém pak následuje celý zbytek filmu a nebojí se nečekaně a nepříjemně překvapovat. Dámy si připraví kapesníčky, pánové pevné nervy a zadek, protože je film v poslední třetině nepříjemně zdlouhavý a jednotvárný. Ale na jedno podívání nijak neuškodí. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"If I Stay" nebolo asi to najhoršie čo som kedy videl, no každopádne zlý je tento film dosť. Smutné je, že sú aj veci, ktoré sú na ňom dobré. Miini rodičia sú veľmi sympatické a príjemné postavy, veci čo sa dejú okolo sú zaujímavé a Mia sama o sebe tiež je zaujímavou postavou. Má to všetko len jeden veľmi veľký problém, ktorý v podstate ruinuje tento film a to je Adam a jeho vzťah s Miou. Je to tak tuctová tak nudná a toľkokrát videná lovestory, že človek presne vie čo sa stane. A rovnako je to aj v časti, kde vidíme jej dušu chodiť okolo. Tiež môžete odhadnúť ako sa asi príbeh bude tam vyvíjať a uhádnuť to dopredu. A najhoršie na tom je, že je z toho potom len klišé a melodráma. Adam je nudná postava, videli sme ho miliónkrát, do príbehu nedali nič nové, už len čakáte kedy prídu tie scénky, ktoré viete, že prídu. Najhorší však je asi koniec filmu, ktorý to dokonale zabije a je to len nôž do chrbta. Pre prípad, že by niekto chcel film vidieť nebudem dávať spoilery, no poviem asi toľko, že to reálne žiadny koniec nebol. Žiadne dokončenie, vysvetlenie, ani nič podobné. Podľa mňa to ani nepozerajte. Neviem ako je na tom kniha, no vzhľadom na to, že bola bestsellerom, tak si ju asi pozriem a prečítam, lebo nerozumiem ako mohol byť ten príbeh úspešný, pokiaľ je to reálne celé napísané takto. To si proste neviem predstaviť. Hodnotenie: D+ ()

Reklama

harfuska 

všetky recenzie používateľa

Nádherný dojemný príbeh. Chloe, ako krásna talentovaná čelistka a Jamie, ako fešný rockový lámač dievčenských srdcí, tvorili dohromady skvelý zamilovaný pár. A šťastná ideálna rodinka – milujúca maminka, obetavý tatinko, bratček anjeliček - ktorej súčasťou by chcel byť asi každý. Krásna idylka sa ale rozplynula v momente, keď sa zapleskli dvere na sanitke a ja som začala ťahať papierové kapesníky z vrecka. Nasledoval príbeh prešpikovaný emóciami a úžasnou hudbou. Krásne dielo od samého začiatku až do úplného konca! ()

Eržik 

všetky recenzie používateľa

Úžasná hudba. Těžká romantika a všechny ty drobné nuance, které chytí za srdce. Vše co by měl člověk v životě mít, ale ne každý to štěstí má a nikdy není jisté kdy o to mohu přijít a zda má cenu jít dál když tolik je toho již ztraceno... Ten krapet originality v jinak klasickém, dojemném příběhu stačil na to, aby zcela udržel pozornost a napětí. Herecké výkony prvotřídní, postavy od prvního pohledu sympatické. A ještě jednou - úžasná hudba! ()

sochoking odpad!

všetky recenzie používateľa

Scénka pri ohni na konci filmu, kedy všetci s tými svojimi debilne prihlúplymi úsmevmi vypadali, akoby boli z jedného kresťanského komunitného centra, rozhodla o mojom konečnom hodnotení. P.S. Ešte som si kládol otázku, kto hral väčšie sračky; či Adam so svojim bandom, alebo jej foter... ()

Galéria (70)

Zaujímavosti (10)

  • Chloë Grace Moretz (Mia) sa v skutočnosti naozaj učila hrať na violončelo, ale veľmi úspešná nebola, tak mala pri hre dablérku, jej tvár doplnili digitálne. (De Large)
  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Vancouveri. (misterz)

Reklama

Reklama