Reklama

Reklama

Súkromné očko na tajnej misii medzi vysokoškolákmi zisťuje, že pre mladé dievča je akademická pôda tým najnebezečnejším územím na svete.
Molly Morrisová je šikovné, múdre, no zároveň aj poriadne drsné dievča, ktoré sa živí ako súkromné očko, pracuje v utajení a príjma pracovné ponuky od FBI. Jej najnovšou úlohou je vypátrať a zachrániť nezvestnú Alex, dcéru bývalého gangstra. Kvôli tejto úlohe sa Molly zmení na slušnú, kultivovanú dámu, ktorá vystupuje pod menom Brook Stonebridgeová, a sa stane sa členkou dievčenského spolku na vysokej škole. V sídle vysokoškolského spolku Molly pátra po Alex a snaží sa získať akékoľvek informácie, ktoré by viedli k vyriešeniu prípadu. V sviežom prostredí medzi mladými študentmi nie je núdza o atraktívnych ctiteľov, a tak sa popri svojom pátraní stihne Molly ešte aj zamilovať do sympatického chlapca Nicholasa... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (66)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Tie tupiny okolo amerických blbých internátnych bratstiev a sesterstiev sú fakt nepochopiteľné a zrejme to tam dobre funguje, pretože sa to objavuje pomaly v každej teenagerskej komédii. Napriek duchom nízkemu scenáru sa však na toto pozerať dalo aspoň kvôli pár vtipným situáciám. To boli totiž ešte časy, keď Miley Cyrus bola tesne pred prerodom z Hannah Montana na oblizovačku kladiva v Evinom rúchu. ()

Reesam 

všetky recenzie používateľa

Miley je jako herečka skvělá, i jako zpěvačka, ale do role drsné holky, co to umí se zbraněmi se mi vážně nehodí. Přišlo mi, že role jí nesedla. Příběh tuctový, velká parta namyšlených holek, hezký kluk, láska, zvrat a udobření. Teenegerovský film. Ale jako nouze v nudném večeru asi fajn. Na pobavení stačí :). ()

Reklama

mira.l 

všetky recenzie používateľa

Mno.... nebudu nic zastírat, žádná náročná filmařina to rozhodně není, cílová skupina je asi jasná, zápletka tak na první pohled jednoduchá, že se ke konci tak zmotala, že jsem nějak nevěděl, kdo, s kým, proti komu a proč, no ale to je celkem fuk. Celkový chaos tak nějak podtrhuje český název... Na druhou stranu bych řek, že to Miley celkem sedlo, já proti ní vpodstatě nic nemám, teda do tý doby, než jí asi definitivně šiblo. Takové slušné dvě * za Miley, nicméně víckrát se na to zřejmě nepodívám. No, taky jsem si pro 500. komentář moh vybrat něco zajímavějšího:). ()

MMR 

všetky recenzie používateľa

Zdálo se to jenom mě, nebo je v tomto filmu Miley strašně nesympatická? Mě připadá, že nevyrostla až tak do krásy, jak bych čekal. Jinak film ohraný, dá se říct, že předvídatelný s klišovitými prvky. Nic jiného se od toho ovšem čekat nedalo, takže bych na to správně nadávat neměl. Měl bych hledat něco pozitivního, ale nevím, zda něco dokážu najít... ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Akčná teenage detektívka s Miley v hlavnej roli? :) Vôbec som nevedel, čo od tohto vlastne čakať, ale na prekvapenie to nedopadlo vôbec zle - práve naopak, zápletka bola vynikajúca a aj rôzne nečakané zvraty v deji. Ale ak niekto nemá rád filmy z prostredia univerzitných sesterstiev, tak zrejme moc nadšený nebude. Mne sa to ale v podstate dosť pozdávalo - výborný scenár, aj spracovanie, dokonca aj Miley Cyrus v hlavnej úlohe zažiarila (ale aj ďalší herci v tomto filme), celkovo to bolo celkom vydarené - zároveň vtipné, aj dramatické. Takže keď to tak zhrniem, So Undercover bolo pre mňa dosť milé prekvapenie. ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (2)

  • Do filmu byly vybírány pouze vozy, které měli červenou, černou nebo bílou barvu. (bfa)
  • Během natáčení platil přísný zákaz pořizování fotek, aby žádné informace neunikly na internet. (bfa)

Reklama

Reklama