Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, skvelému bývalému šampiónovi UFC.
Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musieť bojovať proti sebe a nájdu vo vlastných radoch zradcu. (619REY619)

(viac)

Recenzie (171)

standsiller 

všetky recenzie používateľa

V porovnaní s prvým dielom u mňa išlo o veľké sklamanie. Treťotriedne prevedenie bojového filmu, po ktorom som narozdiel od prvého dielu ani náhodou nemal chuť zobrať do rúk kovové náradie a vyšťaviť sa v posilňovni. Herecké osadenstvo taktiež nebola zrovna skupina ľudí, na ktorú som sa mal chuť pozerať. Nízky, nesympatický trtko , ktorý si zahral vo filme "borca". Jednu hviezdičku dávam len z úcty pred prvým dielom a kvôli sympatickej herečke . ()

Jizni Tlapa 

všetky recenzie používateľa

Vykašleme se na příběh. Vykašleme se na umění. Vykašleme se na myšlenku. Tohle je poctivé novodobé béčko, kde sexy ženský šílí, fighteři mají do detailu vymakanou choreografii a pekáč buchet, "sensej",který nebojuje,jen radí a kýčovitě romanticky milostná linka, která nesmí chybět, provází celým "dějem/nedějem"! Veliká škoda, že se Jai White bojově vic neodvázal,protože z dob minulých každý jeho fanoušek ví,že na to sakra má!! ()

Reklama

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Jednička byla oproti tomuhle hluboké psychologické drama se sofistikovanou romantickou zápletkou, ale to neznamená, že by dvojka, i přes svou ukázkovou blbost, nebyla zábavná. Starali se o to zejména herci, kteří byli tak dřevění, že tomu bylo občas těžké uvěřit. Na druhou stranu když došlo na rozdávání ran, tak to byla takřka plnohodnotná bojová prča a je jen škoda, že toho bitkování nebylo víc, protože děj se, z pro mě nepochopitelných důvodů, věnoval víc než půl stopáže tréninku a ten zase tak zabavit nedokázal. 55% ()

verbal 

všetky recenzie používateľa

Michal Bílý, Věry Bílé syn, škaredý a oplácaný to amerikoafričan, se již nespokojí jen s minutovými roličkami tupých hovad v balkánských produkcích Žán Klóda. Má potřebu ukojit také své rešeržerské ambice a realizovat se ve skromné hlavní roli tupého hovada, kde může konečně naplno ukázat, jak umí dělat shyby, hýbat kozama a Valit tudo s šestnáctiletými dětmi. A tak nám naservíroval čtyři nesympatické nezletilce, z toho dva gaye, jednoho Frankesteinova syna a jednoho ultranesympatického kokotka, který je jakože zlý, co devadesát minut dělají sklapovačky a bouchají si do pytlíků, aby se pak mohli ve středoškolském přeboru vzájemně okopávat, dusit a kloubit si končetiny. Na pozadí toho všeho pašuje Míša melouny, aby bylo vidět, kdo je tady Sempai, dělá shyby a hýbe kozama, a sem tam někoho kopne svou otylou nohou, protože přece musí předvést, že on je ten nejzdatnější katarista a velký gururu! A dobro opět zvítězí!!! ()

Paldiny 

všetky recenzie používateľa

Druhý diel je ako cez kopirák toho prvého, len s menej výraznými hercami a ich problémami aké vás nezaujímajú. Jediný, kto tu za niečo stojí je kouč na podmienke, ktorý ovládne dianie či už udiera do obyčajného papiera, alebo pacifikuje poltucet uniformovaných pred vlastnou dodávkou. Film sa vtedy vymyká z podpriemeru a ja sa pýtam, prečo sa scenárista zahadzuje s necharizmatickou omladinou a nenechá vyblázniť dospelých borcov, ktorí ráno nestávajú do školy. Čo ma teší, že sa počas tréningu dbalo aj na popis a zrozumiteľnú výučbu všetkých tých techník, po ktorých protivníkom pukajú kosti či sa preberajú až po zápase. Zvlášť preto, že som ich v zápale boja od seba nikdy nevedel rozlíšiť. Jednotka sa mi aj napriek rovnakému dejisku diania ľúbila, dvojka je taká nijaká, navyše sa nikam neposúva a len opakuje už videné. Dúfam, že záver trilógie ponúkne konečne dospelú rezanicu. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (8)

  • Uvaďeč a DJ na Beatdownu je Eddie Bravo, mistr brazilského jiu-jitsu. Má i vlastní klub, kde vyučuje jiu-jitsu, jmenuje se Legends. (Rohata krysa)
  • Jako koordinátor kaskadérů a koordinátor soubojů na filmu pracoval Larnell Stovall. (Rominator)
  • Muž, který na konci filmu telefonuje z limuzíny, je “Big” John McCarthy, hlavní rozhodčí pro události pořádané pod UFC a také spolukomentátor zapásů MMA. Je také zakladatelem školy C.O.M.M.A.N.D, která učí a certifikuje rozhodčí MMA. (JardaBauer)

Reklama

Reklama