Reklama

Reklama

Jake (Channing Tatum) je hlboko zamilovaný do svojej priateľky a je pripravený ju požiadať o ruku, no zneistie, keď po desiatich rokoch stretne svoju bývalú lásku zo strednej školy. Jakeov priateľ Cully (Chris Pratt), ktorý sa s roztlieskavačkou oženil, zorganizuje stretnutie spolužiakov zo strednej školy, na ktorom sa chce ospravedlniť všetkým, ktorých šikanoval. Po niekoľkých pohárikoch sa však všetko opäť vrti do starých koľají.
Medzitým Marty (Justin Long) a AJ (Max Minghella), dvaja starí rivali, trávia noc predháňaním sa v tom, kto z nich skôr zaujme najkrajšie dievča z triedy, ktorá však skrýva tajomstvo. Reeves (Oscar Isaac) je už známy hudobník, napriek tomu však stále nenabral odvahu porozprávať sa so svojou školskou láskou, ktorá bola inšpiráciou pre jeho jeho zázračný hit. (midoriraion)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (63)

lareinna 

všetky recenzie používateľa

Neviem o čom bol tento film..?! O tom, že sa stretlo na stretávke pár kámošov zo strednej kdesi v miestnom pajzli, ožrali sa, trošku zahulili v aute, Kate Mara si s fešákom prehodila pár „plnohodnotných viet“, Jenna Dewan pobehovala sem a tam pre chvíľkové skrášlenie obrazovky a to je asi všetko. Nuda. Vlastne ten obsah pod obrázkom stačí, pretože v tomto filme sa naozaj toho viac ani neudeje. ()

noby 

všetky recenzie používateľa

Mám rád civilní, trochu komorní filmy. Tenhle to splňuje výtečně. A navíc má podařené obsazení, melancholickou atmosféru, přecházející v potěšující ukázku, že i ve vcelku obyčejném filmu lze najít opravdu obyčejné lidi, a všechny vztahy, osobnosti i příběhy jsou lehce uvěřitelné. Tedy kromě toho, že Kate Mara si na škole nikdo nevšímal. Eh. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všetky recenzie používateľa

Bože, tohle byl tak skvělý film, že si vlastně ani nepamatuju, kdy naposled jsem z filmu cítil tak pohodovou energii a tak dobrý vibe. Neskutečně zábavná, ale zároveň uvědomělá komedie s pekelně áčkovým obsazením (vážně, doslova každá postava zde je prostě známá tvář), skvěle napsanými charaktery, jejichž vzájemnou interakci a chemii jsem žral od úvodních minut a se strašně fajn průběhem od komediálního začátku až po citelný a nenuceně emotivní závěr. K tomuhle nemám výhrady, už dlouho jsem se totiž u filmu necítil takhle uvolněný a nedokoukal jej s tak uspokojivým pocitem. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Celkom pohodová nostalgická záležitosť... čas už nevráti nikto späť. Šťastie, že väčšine z tej partie ich plány vyšli a v konečnom dôsledku si celkom príjemne vyrazili. Príbeh samotný ma síce nenadchol, aj keď podobné stretávanie po rokoch mám veľmi rád, no snímok dýchal akousi zvláštnou atmosférou, ktorá mala svoje čaro. Lepší priemer. 65/100 ()

IQ Tiqe 

všetky recenzie používateľa

Z nízkého očekávání, které se z počátku naplňovalo, se překvapivě vylopnul inteligentní film o srazu SŠ po 10 letech. Komedie? Ne. Vážné? Ne. Má optimistický nádech, je to prostě americký. Lidi se setkají a jsou tu nedořešené vztahy, stará šikana, nové děti, nostalgie, ale hlavně to vypadá věrohodě + žádný tlak na happyend + romantika tak akorát – a v tom je síla filmu, který mě nakonec dostal natolik, že jsem na chvilku uvažoval i o 4*. Snad proto, že se mě to za rok taky týká. Je hodně do pohody. # [viděno: monitor, 5.1, EN sub] # příběh 6 | hudba 6 | humor 1 | akce 0 | napětí 0 | pustil bych si znovu 6 ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (3)

  • Pieseň "Never Had", ktorú Reeves (Oscar Isaac) spieva v bare, herec sám pre film napísal. (drtickaa)

Reklama

Reklama