Reklama

Reklama

Life Cycles

Trailer
Dokumentárny / Športový
Kanada, 2010, 47 min

Videá (1)

Trailer

Recenzie (85)

Furmi 

všetky recenzie používateľa

Konečne niekto stvoril i niečo umelecké na úkor komerčnosti (i keď v tomto prípade je zachované asi oboje). Prekrásne zábery ktoré som miloval okorenené uchu lahodiacou hudbičkou. Nieje čo vytknúť, nechýba ani skrytá pointa (bicykle niesú všetko o čo v tomto dokumente ide). Hviezdu odoberám za pokrytectvo ktoré tu bolo vyobrazené v podobe kritizovania ničenia prírody človekom a pritom je kopisko lesov a podobných prírodných plôch zničených práve dráhami pre downhill. 80% ()

phaloc 

všetky recenzie používateľa

Absolutny vrchol medzi bike movies. Co tato partia dokaze s kamerou je neuveritelne. Praca s perspektivou, hlbkou ostrosti, posun kamery pocas zaberu, a nasledujuce prechody do spomalovakov alebo normalneho tempa a v neposlednom rade hlavne s kompoziciou!!! Ta je uplne fatalna, profesionalny fotografy sa mozu ucit. Totalne poeticke a zaroven akcne a v kombinacii s vybornym soundtrackom je to cista pastva nie len pre bikerove bulvy. Masaker! ()

Reklama

Pavkos 

všetky recenzie používateľa

Tenhle snímek o MTB se snad ani nedá s těmi dalšími, které byli dosud natočené, srovnávat. Jedná se o naprosto jiné pojetí kola jako takového, což film posouvá do úplně jiné dimenze a dodává mu tak zvláštní atmosféru. Můžete se těšit na neuvěřitelně krásné záběry akce s nádhernou krajinou v pozadí. To vše umocněné luxusní hudbou a jednoduchým, ale přesto zajímavým příběhem. ()

Adrai 

všetky recenzie používateľa

Už jsem si letos dokumentárně zasportoval u Art of Flight a That's It, That's All, takže to chtělo něco do třetice - nejlíp z jiného odvětví. A pak jsem narazil na tento kousek, ze kterého jsem dostal to co v obou zmiňovaných snímcích - úžasná místa (člověk neví jestli to náhodou není přírodopisný dokument), skvělou hudbu, dech beroucí záběry ... jedním slovem krása. ()

iampatrik 

všetky recenzie používateľa

90% Líbí se mi adrenalinové-sportovní-dokumentární filmy + když je to k tomu připojena dobrá myšlenka - zde ekologie (zrovna tímto se mi trefili do vkusu) tak je o zábavu postaráno. Úžasný obraz, kamera, to stejné platí o hudbě a to je u takových to snímků důležité a zde funguje na jedničku. Co se týká komentáře během filmu, pro někoho jen prázdné věty bez významu, pro mě však již dobře zkombinovaná propagace ekologické myšlenky a zamyšlení se prostřednictvím mountain biku. ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (1)

  • Na rozdiel od ostatných mountainbikeových filmov bolo k Life Cycles špeciálne skomponovaných sedem skladieb, vďaka ktorým sa mohli jednotlivé sekcie upraviť presne ako bolo zapotreby. (Eoin)

Reklama

Reklama