Reklama

Reklama

VOD (1)

V roku 1988 Matt (Topher Grace) práve zmaturoval, a keďže nevie, čo ďalej so životom, pracuje v nákupnom stredisku v predajni s videofilmami. Jedného dňa stretne Torri (Teresa Palmerová), dievča svojich snov zo strednej školy, a dozvie sa o párty, na ktorej budú všetci - vrátane Torri. Matt zosnuje bláznivý plán, ako získa dievča svojich snov. Pokúsi sa zviesť svoju nádhernú bohyňu na divokom večierku a prežije nezabudnuteľnú noc plnú vášní a rozkoše. Matt, jeho sestra Wendy (Anna Farisová) a ich najlepší kamoš Barry (Dan Fogler) vyrážajú na večierok. Bude to šialená jazda, na ktorej prežijú sériu bláznivých ale tiež hrozivých situácií. A aj keď sa nedarí, nevadí. Hlavne, že noc je ešte mladá... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (198)

FilmFan24 

všetky recenzie používateľa

Topher Grace jako autor námětu, výkonný producent a představitel hlavní role je bohužel zcela přebitý osmdesátkovým soundtrackem, který je mnohem lepší než film samotný. Ač se snaží jak může tuctový sto a jedenkrát provařený námět prostě lepší být nemůže. Ale ty hity od Duran Duran, Kim Carnes, Dead Can Dance anebo slavného hitu "Life is Life" od Opusu jsou snad věčné. Aspoň teda pro mě. P.S. Všimli jste si v úvodních titulcích báječného videoklipu od A-HA "Take on Me"? ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Naštartovať auto a vyraziť na párty, na ktoré nezvyknete chodiť, len preto aby ste zapôsobili na dievča, ktoré sa vám na strednej páčilo a na ktoré neviete zabudnúť, je základným kameňom celého tohto príbehu. Nie je to zlý kameň. V rámci žánru je pevne položený a umožňuje vám pár krát na ňom vyskočiť do výšky. Ale aj napriek tomu, je to stále skákanie po kameni, bez schopnosti, položiť na kameň niečo iné, čo by dávalo aj nejaký tvar. Film je predvídateľný so sympatickým hlavným hrdinom a hrdinkou a je zasadený do 80 rokov za sprievodu vypalovačiek dávno minulých. Topher Grace si konečne mohol strihnúť po dlhom čase zaujímavú úlohu, ktorá mu skvelo sedela. Teresa Palmer bola zase v tej svoje neodolateľná a čo sa týka ostatných, dokázali liezť všetci pekne na nervy. Moralizujúci otec, Nevkusná sestra s tvárou umelej Faris a absolútne neznesiteľný Fogler v úlohe najlepšieho kamaráta. Ten chlap by nemal hrať, je absolútne nechutný a príšerný. Má to svoje svetlé body, ale aj body skrz naskrz hlúpe. Našťastie nudné to nie je a vďaka tomu je to naozaj príjemná komédia, ku ktorej sa nezaškodí vrátiť. Ak teda dokážete odpustiť naozaj prvoplánovo podané miesta. ()

Reklama

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Ďalšia pubertálna bláznivosť, no aspoň nebola úplne iba o sexe, iba o alkohole alebo iných tradičných témach. Bola o láske, ale to beriem. Navyše Teresa Palmer akoby vypadla z oka Kristen Stewart. Celkom som sa zabavil, aj keď to bolo pomerne jednoduché. Taktiež nesúhlasím so všetkým, čo tí americkí pubertiaci stvárajú v takýchto filmoch, ale je to z ich kultúry a ak je to komédia, tak podstatnú časť hraje, aby bola zábavná a to tak z časti splnila. ()

dr.fish 

všetky recenzie používateľa

Znáte ten pocit, kdy se podíváte na film a při závěrečných titulcích máte chuť na chlast, cigára a pořádnou pařbu? Tak to je tenhle film. Retro z osmdesátek je plný starejch songů poctivě vybranejch a k filmu skvěle sedí. Hrdinové jsou maximálně divný, jak se na Americký nezávislý léto sluší. Jeden večer na vzpomínkový pařbě, kdy se sejdou starý party, školáci i záškoláci. Depka, která se musí přepít. Snad proto se většina těchhle setkání nakonec vydaří. Někdo odejde brzy, jiní jedou až do rána. Já jsem z těch druhejch. Proto mě tenhle film jde od srdce, i když je to v podstatě hollywoodskej slaďák. Každej se chce občas vrátit zpátky, nebo ne? 90% ()

juta 

všetky recenzie používateľa

Je to tu zase, kdy kluk, který nebyl vůbec oblíbený na škole, nezavadí ani o slušnou práci se náhle setká s bývalou spolužačkou, která je ten nejvyšší level a vše se začne točit okolo toho, zda má neúspěšný kluk vůbec šanci u takové holky uspět. Je to ohraná písnička, ale nebudu se přeci ohlížet a porovnávat tento film s jinými, i když se tomu v některých případech nedá ubránit. :D Jde o slušnou komedii s prvky romantiky, která svým způsobem neumí ohromit natolik, aby mě to hřálo u srdce, ale ani si neřeknu, že to nestálo za nic. Já byl spokojený a to taky především díky hercům, nebo lépe řečeno herečkám, které mám ve velké oblibě. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (22)

  • Matta (Topher Grace) vidno, ako počas práce v Suncoast preceňuje kópie Tajomstva môjho úspechu (1987). Zápletky oboch filmov sú veľmi podobné, čerstvý absolvent vysokej školy predstiera, že je oveľa úspešnejší než v skutočnosti je. (Arsenal83)
  • Po vydaní filmu v marci 2011 Topher Grace oznámil bývalému účastníkovi súťaže American Idol Chrisovi Medinovi, že 1% príjmov zo zárobkov filmu bude venované na starostlivosť o Medinovu zranenú snúbenicu, Julianu Ramosovú. Juliana mala v roku 2009 vážnu autonehodu a utrpela traumatické poranenie mozgu. Jej príbeh bol široko sledovaný v celej krajine od vystúpenia Medinu v American Idol. (Arsenal83)
  • Pieseň, ktorú je počuť na párty, je skladba od Biomix s názvom "Safety Dance". Pieseň vyšla v roku 1996, no film sa odohráva v 80. rokoch minulého storočia. (Arsenal83)

Reklama

Reklama