Reklama

Reklama

VOD (1)

V roku 1988 Matt (Topher Grace) práve zmaturoval, a keďže nevie, čo ďalej so životom, pracuje v nákupnom stredisku v predajni s videofilmami. Jedného dňa stretne Torri (Teresa Palmerová), dievča svojich snov zo strednej školy, a dozvie sa o párty, na ktorej budú všetci - vrátane Torri. Matt zosnuje bláznivý plán, ako získa dievča svojich snov. Pokúsi sa zviesť svoju nádhernú bohyňu na divokom večierku a prežije nezabudnuteľnú noc plnú vášní a rozkoše. Matt, jeho sestra Wendy (Anna Farisová) a ich najlepší kamoš Barry (Dan Fogler) vyrážajú na večierok. Bude to šialená jazda, na ktorej prežijú sériu bláznivých ale tiež hrozivých situácií. A aj keď sa nedarí, nevadí. Hlavne, že noc je ešte mladá... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (198)

Steny94 

všetky recenzie používateľa

Možno som hodnotenie trochu prehnal,alebo ani nie.Ja proste neviem.Toto ale bola komédia podľa môjho gusta.Od prvej minúty nasadnete na šialenú jazdu s Topherom Gracom,Danom Foglerom a Annou Faris..a áno,od tej prvej minúty si to užívate.Dokonalá,fiktívna noc so skvelou muzikou z 80 rokov za účelom zbaliť krásnu Teresu Palmer+ukradnúť auto,experimentovať s kokaínom,skoro sa utopiť atď...Určite film odporúčam a viem že sa k nemu ešte určite vrátim a nie len raz... ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Naštartovať auto a vyraziť na párty, na ktoré nezvyknete chodiť, len preto aby ste zapôsobili na dievča, ktoré sa vám na strednej páčilo a na ktoré neviete zabudnúť, je základným kameňom celého tohto príbehu. Nie je to zlý kameň. V rámci žánru je pevne položený a umožňuje vám pár krát na ňom vyskočiť do výšky. Ale aj napriek tomu, je to stále skákanie po kameni, bez schopnosti, položiť na kameň niečo iné, čo by dávalo aj nejaký tvar. Film je predvídateľný so sympatickým hlavným hrdinom a hrdinkou a je zasadený do 80 rokov za sprievodu vypalovačiek dávno minulých. Topher Grace si konečne mohol strihnúť po dlhom čase zaujímavú úlohu, ktorá mu skvelo sedela. Teresa Palmer bola zase v tej svoje neodolateľná a čo sa týka ostatných, dokázali liezť všetci pekne na nervy. Moralizujúci otec, Nevkusná sestra s tvárou umelej Faris a absolútne neznesiteľný Fogler v úlohe najlepšieho kamaráta. Ten chlap by nemal hrať, je absolútne nechutný a príšerný. Má to svoje svetlé body, ale aj body skrz naskrz hlúpe. Našťastie nudné to nie je a vďaka tomu je to naozaj príjemná komédia, ku ktorej sa nezaškodí vrátiť. Ak teda dokážete odpustiť naozaj prvoplánovo podané miesta. ()

Reklama

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Topher Grace se ze Zlatých sedmdesátých snažil přesunout do let osmdesátých, ale tentokrát mu to ovšem zase tolik nevyšlo. Celé to není totiž tak vtipné, jak bych od podobného námětu očekával a zvláště v první polovině jsem se docela nudil. Anna Faris je opět na zabití a Dan Fogler se opět snaží stát novým Jackem Blackem a zase mu to nevychází. Topher je ale naštěstí pořád sympaťák a mezi ním a nádhernou Teresou Palmer to funguje, takže aspoň na tu romantickou linii se dá koukat. Celý to navíc hodně příjemně uteče a ke konci se i pár těch vtipných momentů najde. Navíc to má asi ten nejpohodovější soundtrack, jaký se dá z hitů 80. let udělat. Takže nakonec vlastně celkem příjemná jednohubka, ale v těch sedmdesátých letech to Topherovi sedlo přece jenom víc. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $19miliónovTržby USA $6,928,068Tržby Celosvetovo $7,576,604Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,580,040 Tržby za predaj DVD v USA $3,182,721║ vôbec nie taká katastrofa akoby sa podľa komerčného fiaska dalo očakávať, náhodou to je skôr jedná z tých podarenejších teen komédii, aj keď sa nevyhne dej zvrhlému humoru, tak tu ako tak zapasuje, Topher Grace v spojení s cukrúšikom ako Teresa Palmer dobre zapasovali /60%/ ()

predators 

všetky recenzie používateľa

Život je život, tak s ním sakra něco dělejte! A kašlat na to, že jste totální lůzři a společnost vás nenávidí. Chcete si jen užívat nebo s sebou něco dělat? Tak s chutí do toho! Výborná čtveřice, kterou vidíte nahoře na plakátu, kokain, párty, velká železná koule a uchu lahodící soundtrack. Jo a taky pohodičkáááá... 60% ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (22)

  • V jednej z úvodných scén v požičovni kaziet je plagát k filmu Dvojičky, ktorý bol vydaný v decembri 1988. Film sa však odohráva o niekoľko mesiacov skôr. (Arsenal83)
  • Po vydaní filmu v marci 2011 Topher Grace oznámil bývalému účastníkovi súťaže American Idol Chrisovi Medinovi, že 1% príjmov zo zárobkov filmu bude venované na starostlivosť o Medinovu zranenú snúbenicu, Julianu Ramosovú. Juliana mala v roku 2009 vážnu autonehodu a utrpela traumatické poranenie mozgu. Jej príbeh bol široko sledovaný v celej krajine od vystúpenia Medinu v American Idol. (Arsenal83)

Reklama

Reklama