Reklama

Reklama

VOD (1)

V roku 1988 Matt (Topher Grace) práve zmaturoval, a keďže nevie, čo ďalej so životom, pracuje v nákupnom stredisku v predajni s videofilmami. Jedného dňa stretne Torri (Teresa Palmerová), dievča svojich snov zo strednej školy, a dozvie sa o párty, na ktorej budú všetci - vrátane Torri. Matt zosnuje bláznivý plán, ako získa dievča svojich snov. Pokúsi sa zviesť svoju nádhernú bohyňu na divokom večierku a prežije nezabudnuteľnú noc plnú vášní a rozkoše. Matt, jeho sestra Wendy (Anna Farisová) a ich najlepší kamoš Barry (Dan Fogler) vyrážajú na večierok. Bude to šialená jazda, na ktorej prežijú sériu bláznivých ale tiež hrozivých situácií. A aj keď sa nedarí, nevadí. Hlavne, že noc je ešte mladá... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (198)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Mám rád 80s teenage komédie, ale táto nemá ani štipku z ich atmosféry. Jediným plusom filmu je, že neobsahuje žiadne nechutné vtipy. Vo všetkých smeroch to je ale strašne sterilné a predvídateľné. Všetky hlavné postavy si postupne vyjasnia svoje životné plány a ani to nie je v ničom objavné a ani som nemal chuť sa z niektorým z nich stotožniť. Je tu kopa hviezdičiek a budúcich hviezd, ale nikto z nich nezaujme. Väčšinu filmu som nakoniec rozmýšľal, či tá herečka, ktorá hrá sestru hlavného hrdinu je Anna Faris. Aj keď som vedel, že to je ona, tak som ju s tým divným účesom vôbec nespoznával. 4/10. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $19miliónovTržby USA $6,928,068Tržby Celosvetovo $7,576,604Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,580,040 Tržby za predaj DVD v USA $3,182,721║ vôbec nie taká katastrofa akoby sa podľa komerčného fiaska dalo očakávať, náhodou to je skôr jedná z tých podarenejších teen komédii, aj keď sa nevyhne dej zvrhlému humoru, tak tu ako tak zapasuje, Topher Grace v spojení s cukrúšikom ako Teresa Palmer dobre zapasovali /60%/ ()

Reklama

IQ Tiqe 

všetky recenzie používateľa

První půlka byla spíš nuda a trochu opruz, díval jsem se na hodinky, kdy už bude konec. Nevím, co nakonec změnilo můj názor - skvělá hudba z 80. let, jedinej vtip celýho filmu "Ani nepoznám, jestli pícháte nebo se topíte.", nebo možná poučný řečičky, o tom, že by měl člověk udělat něco se životem - asi tohle si z filmu odnesu, sice to bylo možná v amaricky laciným stylu, ale zaručeně poučný a motivační. 50 % # Lámal jsem si hlavu, kdo je ta kočka v síťovaných punčochách a pomohly až titulky - Michelle Trachtenberg. ()

Pethushka 

všetky recenzie používateľa

Stokrát ohrané vtipy nasázené do nezajímavého děje, který řesí typické vztahové problémy. Jedinou výhodou je boží soundtrack, který je lepší pustit si samostatně. Největším průšvihem je naopak Dan Fogler. Jisté je, že kdyby neměl pár kilo navíc, ve filmu by se neobjevil. Jeho herecké schopnosti jsou totiž postaveny na tom, jak vtipně vypadá, když tančí. Ženské obsazení mi naštěstí nevadilo. 2,5* ()

juta 

všetky recenzie používateľa

Je to tu zase, kdy kluk, který nebyl vůbec oblíbený na škole, nezavadí ani o slušnou práci se náhle setká s bývalou spolužačkou, která je ten nejvyšší level a vše se začne točit okolo toho, zda má neúspěšný kluk vůbec šanci u takové holky uspět. Je to ohraná písnička, ale nebudu se přeci ohlížet a porovnávat tento film s jinými, i když se tomu v některých případech nedá ubránit. :D Jde o slušnou komedii s prvky romantiky, která svým způsobem neumí ohromit natolik, aby mě to hřálo u srdce, ale ani si neřeknu, že to nestálo za nic. Já byl spokojený a to taky především díky hercům, nebo lépe řečeno herečkám, které mám ve velké oblibě. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (22)

  • Predtým, ako Matt (Topher Grace) a Barry (Dan Fogler) ukradnú Mercedes, je možné vidieť obchodnú značku Nissanu s logom, ktoré bolo vydané až v roku 2001. (Arsenal83)
  • Anna Faris (Wendy Franklin) a Chris Pratt (Kyle Masterson) sa zoznámili počas nakrúcania tohto filmu a o rok neskôr sa zosobášili. Mali dieťa menom Jack, ale v roku 2017 oznámili rozvod. (Arsenal83)

Reklama

Reklama