Reklama

Reklama

Laguna Beach je idylické hniezdočko na juhu Kalifornie – a tým pádom jednoznačne absolútne dokonalé prostredie pre budhistu Bena (Aaron Taylor-Johnson), ktorého životným krédom je láska k blížnemu. A tá mu, verte tomu alebo nie, ešte aj slušne vynáša, pretože Ben svojich spoluobčanov zásobuje... Marihuanou! Spolu s najlepším priateľom, bývalým členom špeciálnych námorných jednotiek a neskôr i žoldnierom Chonom (Taylor Kitsch), sa však Ben delí nielen o príjmy z predaja drog, ale doslova o všetko – vrátane lásky k prekrásnej Ophelii (Blake Lively)! Ich nie práve typickému šťastiu nestojí nič v ceste... No len do chvíle, keď sa Elena (Salma Hayek), krutá a nemilosrdná šéfka drogového kartelu Baja, rozhodne priživiť sa na ich úspechoch. Jej „ponuka“ je totiž z kategórie tých, ktoré neradno odmietnuť, v neposlednom rade i preto, že jej pravá ruka Lado (Benicio Del Toro) naozaj veľmi dôrazne presadzuje jej záujmy! Drsní Mexičania nepochybne vôbec nerátali s tým, že Ben a Chon spolu za každých okolností držia ako siamské dvojčatá a že ich, hoci nie celkom dobrovoľne, podporuje i skorumpovaný agent z protidrogového (John Travolta), no i tak sa zdá, že ich boj proti kartelu je úplne bez šance. Ešte zdanie občas klame...! (TV Markíza)

(viac)

Videá (26)

Trailer

Recenzie (805)

Kaka 

všetky recenzie používateľa

Vizuálně neskutečně protřelé a atraktivní, barevně přefiltrované, vytuněné, ryze "imidžový" film. Ne že by snad solidní děj byl až na druhém místě, ale fanoušci tvorby režiséra přesně vědí co a jak. Pro diváka laika to bude po všech aspektech konzistentní film a solidní zážitek ať už v kině, či kvalitní domácí projekci například na dvd. Herecky povedené, hudebně stylové. Film se solidním spádem a líbivým feelingem. Jako vždy zdatně reflektující současnou dobu. Místo sportu tu máme drogy, proč ne, i tak se to dá uchopit. ()

Peytl 

všetky recenzie používateľa

Při vší úctě ke Stoneovi jsem měl poslední roky pocit, že je to už jen takový vodou omletý balvan a ejhle, pořád jsou vidět ostře tesané rysy ze 4. července, kdy se četa normálních zabijáků vydala vyhrát superbowl, jen pak nějak zkurveně zahla kvůli debilní hadici od chladiče...osud si zkrátka občas umí zahrát vrhžáby. Film o svaté trojici prodejců zeleného listu mě maximálně zaujal i přes prapodivné herecké exhibice pana Pomády (měl by si ho Cruise srovnat), na druhou stranu Salma Hayek a Del Toro mě pobavili převelice a ještě o kus víc...asi takhle. Prostě jsem se za téměř dvě a půl hodiny ani nepoškrábal nudou na prdeli ni jiných partiích a to je u mě co říct, neb jsem drbač profesionál a u různých sraček jsem schopen drbat osoby o tři řady dál a v jiném sále, fakt...no přísahám. Po všech letos očekávaných filmech, kdy má nadrženost a erekce dostala (respektive nedostala) pěkně za uši, jsem nadšený, možná právě proto, že jsem nic velkolepého neočekával a Kameny se zase můžou valit, jen tak dál Olivo. ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Tak toto bol po dlhej dobe pre moje oči dosť drsný film. Nie že by mi to vadilo, nie som žiadna padavka, to len tak na okraj aby ste vedeli, že v tomto filme nie sú žiadne slepé náboje a ani tupé nože. Oliver Stone drsnú réžiu vie a tu v je opäť vidno. Príbeh je podstate jednoduchý, ale dosť zaujímavý, aby upútal vašu pozornosť. Okrem príbehu by som povedal, že vás upúta skôr herecké obsadenie, ktoré je fakt oku lahodiace. Travolta ako tak trochu posraný policajt, Benicio Del Toro ako najväčší hajzlík, s ktorého ide skutočne strach, Salma Hayek ako drsná (stále prsnatá) šéfka kartelu a ústredné duo Kitsh a Johnson ako záchrancovia svojej milovanej Blake Lively. Film je dosť dobrý a čím viac pribúda minút, tým je film zaujímavejší. Záver filmu sa skutočne podaril, ale dĺžka filmu by potrebovala trochu skrátiť. 70% - 3* ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Ou.. Téměř plná PÁLKA!! Úžasný Thriller, který je Stylový, Moderní.. Zcela něco Nového a pro dnešní mládež strašně Atraktivní ! .. Zíral jsem jak krásně a nevídaně je to celé natočené, celé je to podtrhnuté krásným Soundtrackem ! Brutalita je Perfektní, Peters se s tím nesere! Záporák je Super! Hnusný, slizký Mexičan! A závěrečný TWIST jsem fakt nečekal a mile potěšil.. Doporučuji Všem Divochům! ()

FlyBoy 

všetky recenzie používateľa

Filmové sklamanie a utvrdenie v tom, že keď fanboy na CSFD.cz proste chce, tak bez okolkov nadhodnotí. Veď pohoda, nikomu to neberiem, ani ho za to neobviňujem, sám si občas prihodím čosi naviac a statočne si to obhájim, len v prípade novinky O.S. sa musím zdržať prehnaného velebenia a skôr oznámiť polovičnú nespokojnosť. Toľko spochybňované hrátky s filtrami, ostrosťou, obmieňajúcou sa formou záberovania sú podľa mňa na mieste a majú svoje odôvodnenie ktorým je nostalgický navrát do frenetických 90's kedy sa to na plátno rúbalo ako sa komu zachcelo. K tomu ten vztyčený prostredník aka "i don't give a shit about your opinion" z ktorého jasne vyplýva, že Stone nebral na zreteľ žiadne riziká či hrozby a jednoducho si chcel natočiť niečo...ako od Tonyho Scotta. Takáto odhodlanosť skrížená s drzosťou mi imponuje. Že je to v konečnom dôsledku špatne zahraný (česť výnimkám = del Toro), chatrne vyrozprávaný (chvíľami to nemalo ďaleko k natvrdlému "Shoot'em up" + náhle popretie zvoleného naratívneho konceptu) scénaristický karambol (no comment) mi už však potechu nerobí a ceľkovo ma pri pomyslení na onu kreačnú zmätenosť viacmenej rozhodí. "Savages" = adreanalínový produkt pre všetkých a zároveň pre nikoho ktorý nenudí, ale za ten plytký entertainment si do neba vyzdvihovať nezaslúži. ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (29)

Súvisiace novinky

Stoneova marihuana láká hvězdy

Stoneova marihuana láká hvězdy

25.04.2011

Pozoruhodnou sbírku zvučných jmen se může pochlubit thriller Savages, který začne v červenci natáčet Oliver Stone. V adaptaci bestselleru Dona Winslowa si komiksoví mladíci Aaron Johnson a Taylor… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené