Reklama

Reklama

Recenzie (3)

Ten Druhy 

všetky recenzie používateľa

Na počudovanie tento horor stojí mimo záujmu, ale nemá prečo, videl som množstvo podstatne horších filmov. Séance nie je síce originálna, ale zato atmosferická a strašidelná, možno trochu komorná ducharina. Straší v nej nasraté dievčatko, no nelozí po stene, ani čierne vlasy jej nepadajú do tváre. V tomto zmysle sa klišé naozaj netreba obávať. Volá sa Cara Furia, čo v španielčine doslova znamená "nazlostená tvár ." Takže v prípade ducha mŕtveho dievčatka platí, že "nomen est omen" a nazlostnená má byť na koho, je tam ešte jeden nebezpečnejší duch, veď sa presvedčte. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Pätica študentov ostane cez prázdniny na internáte a rozhodnú sa seansou vyvolať ducha malého dievčaťa, ktorý sa tam z času na čas objavuje. Samozrejme to nedopadne tak, akoby si želali a vyvolajú niekoho iného. Klasická teenagerská duchárina s pár dobrými ľakačkami, ktorá je však lepšia, ako sa na prvý pohľad zdá. Hlavne že sa dočkáme aj nejakej krvi, aj keď sa na tom dalo vyšantiť oveľa viac. 60%. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Klasika o zpackané seanci, během které se dostane ze zásvětí zlé strašidlo. Sem tam slušná atmosféra, pár heykých holek, které občas dokázaly i hrát a v závěru nějaká ta mňamka. Nicméně problém jsem měl se samotnými duchy. Film rezignuje na jakékoliv masky a to je v některých momentech bolestná chyba. Holčičkový duch by to ještě dával, ačkoliv trocha pudru by neškodila, ale bubák č.2 postrádá charisma a v některých momentech působí směšně. A oba se tu vyskytují dost často. Úsměvná je i procedura, která má poslat strašidlo zpátky do Pekla. Dá se u toho vydržet, ale k průměru se to podle nevyšplhá. 40% ()

Reklama

Reklama