Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Německý obchodní manažer Niklas (Ken Duken) se během jednodenní služební cesty do New Yorku zamiluje do písničkářky Leticie (Nicole Beharie). Ta mu představuje Brooklyn, svůj svět a emoce, jaké dosud nikdy nezažil. Nezávislý film v produkci společnosti Cicala Filmworks, producentů a scénáristů Silvera Stepherda, Christopha Silbera a nezávislé produkční Diane Crespo, byl představen na světových festivalech a v zahraničních kinech, kde sesbíral 4 výhry a 2 nominace na ceny. (Roman.Ticka)

(viac)

Diskusia

kaphibarka

kaphibarka (hodnotenie, recenzie)

Vobec neholdujem romantickym filmom, ale tento mi pride vramci zanru skvely. Malokedy totiz v tejto kategorii sledujeme nieco, co sa mohlo stat- mohli sa stretnut v tej kaviarni, ved je to hned v blizkosti ich pracoviska a aj dalsi priebeh skrz jeho momentalne rozpolozenie dava celkom zmysel. Potom ani tak neprekvapi, ze je to zbeletrizovane rozpravanie o tom, ako sa scenarista (alebo to bol producent) zoznamil v metre so svojou zenou.

Vo filme zaroven sledujeme dialogy perfektne civilne a predsa nie prazdne. Pacilo sa mi napriklad ako sa film vysporiadal s otazkou roznych ras. Inde by toto poskytlo hlavny namet, ale tu sa to nevyzdvihuje ako tema a zaroven sa pred tou skutocnostou neuteka- napriklad, ked sa rozpravaju o uspechu jazzovych muzikantov v Europe.

Reklama

Reklama