Reklama

Reklama

Top Gear USA

(relácia)
TV spot

Obsahy(1)

Americká kopie slavného britského motoristického pořadu, kterým provází Tanner Foust, Rutledge Wood a Adam Ferrara. (Warle)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (163)

hiding 

všetky recenzie používateľa

Naprosto nezáživné nevtipné a americké takže asi tak nanejvýš ta jedna hvězda Trošku bych to přirovnal k Červenému Trpaslíku USA = anglický(originál) = výtečný Americké napodobení = odpad ()

agent_barton 

všetky recenzie používateľa

Top Gear je pouze jenom jeden a trio Clarkson, Hammond a May je nenahraditelné! Ale buďme rádi, že americká verze se vydala cestou kopírování originálu, mohlo to dopadnout ještě hůře. I proto bych zde našel pár dobrých momentů, které stojí za to vidět a doufám, že vznikne speciální díl ve kterém britské trio nakope Amíkům zadky (stejně jako Australanům a Němcům) a ukáže jim, jak má Top Gear vypadat. A co se týče zvolených moderátorů, chválím výběr Tannera Fousta (profesionálního závodního jezdce), ale místo jeho kolegů mohli producenti americké verze zvolit jiné a lepší obsazení. ()

Reklama

riza-do 

všetky recenzie používateľa

Hodnotit Top Gear USA (Austrálie, Rusko, Korea atd atd) špatně jen proto, že v nich není britské trio je hodnocení dost zavádějící. Ani americký Top Gear totiž není tak špatný, ač se od prvopočátku snažil zastínit ve "velikosti" svůj britský originál. Jakmile tahle snaha po první sérii utichla a začali se více věnovat tzv. topgearování, stal se z americké verze celkem koukatelný pořad s auty. Bez britského vtipu, samozřejmě. ()

kestrel 

všetky recenzie používateľa

Ja teraz budem robiť diablovho advokáta a poviem, že Top Gear USA nie je ani zďaleka taký zlý. Jedna vec, ktorú si človek musí uvedomiť je, že lokalizačné tímy vytvárajú tieto "pobočky" populárnych relácií tak, aby boli na mieru šité cieľovému publiku, presne ako Top Gear Australia a Top Gear Russia. Ja si myslím že Top Gear USA je dôkazom, že BBC Worldwide vie, čo robí - ja osobne som sa kráľovsky bavila - prvá časť bola síce trošičku neistá, ale nakoniec sa ku koncu pozbierala. Podľa môjho názoru - a ste viac než vítaní s ním nesúhlasiť - odráža Top Gear USA dokonale prístup americkej kultúry k motorizmu a autám tým, že hrá na struny miestnych tradícií a histórie, ako napríklad časť, v ktorej museli do jazdených áut naložiť niekoľko galónov doma pálenej samohonky a vyhýbať sa "autoritám". Samozrejme, že je to odlišné od pôvodného Top Gearu, ale ja si mylím že tieto rozdiely spočívajú hlavne v odlišnosti kultúry a za druhé, po originálnom Top Gear-e má Top Gear USA sakra veľké topánky, ktoré musí vyplniť. A ešte vždy je to rozhodne lepšie než Top Gear Australia. ()

dwyane 

všetky recenzie používateľa

To, co někde funguje neznamená, že to musí fungovat i někde jinde. UK Top Gear= Originál...a ten je jen jeden. Možná by bylo lepší změnit název a trochu to hodit víc svým směrem, Americkým...Anglie není Amerika a naopak. Plus ještě jedna důležitá věc a tou jsou osobnosti-moderátoři. Kam se hrabou na UK. ()

Galéria (16)

Reklama

Reklama