Reklama

Reklama

Sestra tvojí sestry

  • USA Your Sister's Sister (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Je to už rok od smrti Jackova bratra a smíření stále nepřichází. Iris cítí, že je její zodpovědností postavit svého nejlepšího kamaráda zpátky na nohy, a tak ho donutí sbalit to nejnutnější a vyšle jej na opuštěnou rodinnou chatku, aby zde v osamění hledal katarzi. Není však jediný, kdo také vyhledal útočiště na mlhavém ostrůvku. Irisina sestra Hannah má za sebou nepříjemný konec sedmiletého vztahu a s Jackem se v chatce potkávají. Prázdné lahve od alkoholu a rozvrzaná postel není však to jediné, s čím se musí dvojice další ráno potýkat. Do chatky totiž navíc přijíždí Iris. Zamotanější trojúhleník byste pohledali. (Brousitch)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (67)

brumbrum odpad!

všetky recenzie používateľa

Asi mame dnes smolu na sracky. Ale inak to zial nejde, vydrzali sme asi do polovice, dalej to neslo, a to sme sa snazili. Co sa komedialnosti tohoto suntu tyka, tak najsmiesnejsie bolo to, ze na zaciatku umrel (pred rokom) daky tipek - zvysok je uz len drama - a o to viac, ze toto mala byt komedia.. No fakt stim od smiechu.. Dojde smutny tipek na chatu a chvilu spehuje polonahu prdel jednej lezby, a to hned zmerci, ze ju ma makku a krasnu a ze stoji za to lezbu milovat, ako za hodinku na to predelovite analyzovanie s laskou spomina. Zoznamia sa bez minania casu pri bezprostrednom spolocnom ozrati sa, potom vlezu do postele a on sa do nej asi za tri sekundy spravi; casom musi zjavne setrit, lebo pred tym uz asi desat minut hladali frcgumu po (inak krasnej) chatke. Proste pukam smiechom. Kde vezme smutne hovado a rozidena lezba tak napochytre gumu, je bud rezijna chybicka, alebo pekne skurveny podnik. Tipe potom rano napochytre hlada tu zozmolenu gumu, lebo lezbe dojde neocakavane jej sestra. Ta je pre zmenu hetero, ale za to komplet slapka, lebo podla dalsich umeleckych vypravani sa vychrape napockanie s hocikym - a potom sa s nimi hned rozide, kedze ako konstatuje, sa s tymi trtakmi nudi. Prichadza dalsia komedialna vsuvka: sestry su len polo-sestry, lebo ich uchylny papa pilil naraz obe ich mamicky zaroven. Debata pokracuje v detailoch, ked lezba spomina, ako jej segra stetka raz vykladala, ze jej kolik po nej chce, ako si ma ostrihat bobra. No proste sa clovek schuti gula dopopuku rovno do grcpitlika. Skoda casu. To uz bola ta dnesna "Zloba - kralovna ciernej magie" hodne lepsia, tam clovek aspon netyckoval. Jak sa da hentaka zmrdanina nazvat "komedia", zostava osmym divom sveta. No ale proti gustu ziadon disputat! Dalsi prepadak za 0*. ()

mandella 

všetky recenzie používateľa

Pohodový film, kvalitní dialogy taky a dobře obsazené ústřední trio, ale nic to ve mně nezanechalo. Uplynulo to a hotovo. Samozřejmě nečekám od většiny filmů nějaký hluboký extra zásah, ale přece jen :-) Potěšila indie nota a to, že po veeeelmi dlouhé době jsem viděla na herečce brýle, které byly doopravdy dioptrické a nebyly jen "jako". A hezký konec to mělo, takže poctivé tři hvězdy. ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Ak chcete vidieť ako môže jeden outsider spôsobiť sesterskú rivalitu, pustite si tento film. Nehľadajte ale žiadnu senzáciu a nad hereckými výkonmi tiež nebudete nijako žasnúť. Je to podpriemerný príbeh bez prekvapení. Emily Blunt, Rosemarie Dewitt a Mark Duplass v nudnej komédii o romanci, zármutku a súrodeneckej rivalite. Ja som sa už dlho tak nenudil, snímka nemá čo ponúknuť a zo správania Rosemarie DeWitt mi bolo zle. Snímku som si pozrel len kvôli Emily Blunt a to rozhodne neľutujem. Je radosť dívať sa na ňu a jej herecké predvádzanie. A ešte neviem prečo je táto snímka aj v kategórií komédií, pretože sa pri nej ani len nepousmejete. ()

jhrasko 

všetky recenzie používateľa

Dokonalá konverzačka, ktorú mohla napísať jedine žena. Jednoduché, účinné, s autentickými charaktermi a so zopár scénami, ktoré som si opakovane pustil niekoľkoX za sebou. Najmä Rosemarie´s(POILER): "I didn´t know U were in love with him! How I could I know U were in love with him? I would never have done that. I don´t want to hurt you. I didn´t know....I just wanted a baby.." A NAVRCH K TOMU: Breathe Owl Breathe....MaLý VeĽkÝ FILM. ()

MaxForValue 

všetky recenzie používateľa

Nie tak výborné ako "Laggies", ale stále veľmi dobré. Filmy Lynn Shelton sú si podobné - z jedného drobného zrniečka (žiadosť o ruku, smrť brata) sa rodí celý kolosálny príbeh. Páči sa mi, že postavy nie sú čiernobiele, nie sú ukážkovo dobré a ani zlé, dá sa ich nenávidieť rovnako dobre ako milovať, chápať i odsudzovať. Neverné ženy, zničení muži, dysfunkčné vzťahy, biologické hodiny - témy a motívy všedné, ale spracovanie z nich robí nadpriemerné filmové zážitky. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (3)

  • Mark Duplass původně chtěl, aby jeho postava v chatce narazila na matku své nejlepší kamarádky. (Brousitch)
  • Film byl natočen během 12 dní. Velká část filmování pak probíhala v duchu improvizace. (..Lucas..)

Reklama

Reklama