Reklama

Reklama

Rodina na úteku

  • Česko Tranzit (viac)
všetky plagáty
Trailer

VOD (1)

Krátku spoločnú dovolenku manželia Nate (James Caviezel) a Robyn (Elisabeth Röhm) Sidellovco a ich dvaja synovia Shane (Sterling Knight) a Kenny (Jake Cherry) potrebujú ako soľ, pretože po tom, čo sa Nate po osemnástich mesiacoch za mrežami za spreneveru vrátil domov z väzenia, si k sebe opäť musia nájsť cestu a vybudovať si vzájomnú dôveru. Nanešťastie ani len netušia, že práve ich si vyhliadli bezcharakterní gangstri, ktorí ukradnuté štyri milióny z brutálnej lúpeže ukryli práve do Nateovho auta, aby ich tak bez problémov dostali za hranice bez ohrozenia vlastnej bezpečnosti. Ich plán vyjde - a z nič netušiacej rodiny sa tak razom stane vzácna korisť, ktorá sa však svojim prenasledovateľom rozhodne nevzdá bez boja! (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (139)

elanius 

všetky recenzie používateľa

(25/2012, BluRay720p) / Každý, kto sa odvážite pustiť si tento film, radím, nezamyslieť sa ani na jednu sekundu :). Každý moment zamyslenia sa nad tým, čo sú schopné pod vedením scenáristu napáchať hlavné postavy, sťahuje pomaličky hodnotenie na čistú nulu. Každá chvíľka s vypnutým mozgom zas pridáva postupne hviezdičky ... za veľmi slušnú akciu a atmosféru. Tak si hlavne vyberte dopredu. Ja som mal každých 10 minút inú fázu. Bohužiaľ pri konci filmu som bol vo fáze číslo dva :) ... 4/10 ()

KOZEL84 

všetky recenzie používateľa

Když zrovna Caviezel nemáchá s Melem v krvi velikonočního beránka,bere fakt debilní filmy.Jakože KURVA WOW!Tenhle film je tak narrvaný debilitou k prasknutí,až je to zábavné.I Prometheus vedle toho působí promyšleně.Retard podepsaný pod scénářem (''tak udělej dva křížky no'') to podle mě musel někomu nadiktovat,aby se to vůbec dostalo do psané podoby.Zloději si např. většinu filmu nadávají za jedinou chytrou věc kterou tu kdo udělá (;DD),a bez které by byli v hajzlu po deseti minutách stopáže.Prostě si člověk může být jistý,že at' tu kdokoli cokoli udělá,bude to těžce dementní a nikdo by to takhle neudělal!!Do toho zas ''Parkinson'' drží kameru jak panna ocas a sledovat od začátku do konce strašného Caviezela,je opět utrpení.Ale zas to má spád,dobrou hudbu a narozdíl od kolegy,bych se s pauzou neobtěžoval,ani kdybych se šel vysrat,páč říct,že to má ''zajímavý příběh'',tak to je fakt síla Malarkey ;).No takhle-postiženým by se člověk neměl smát,ale já si nemůžu pomoct a místo dvou napálím 3,páč takhle roztomile debilní scénář sem snad nikdy neviděl.PS:a ten rybář je rozhodně nejdrsnější řízek ! ()

Reklama

m.a.t.o. 

všetky recenzie používateľa

Prvý Negretov film, ktorý som videl bol Overdrive. Zaujali ma na ňom veľmi dobré akčné scény, ako celok však porkivkával. Tak som sa rozhodol pozrieť si niečo staršie od tohto režiséra a voľba padla na Transit. Lenže už od začiatku som nechcel veriť tomu, že ho režíroval ten istý režisér. Akčné scény boli otrasné - prepadnutie obrneného auta prevážajúceho peniaze na začiatku sa udeje tak rýchlo (a je ešte rýchlejšie zostrihané), že skončilo skôr, než som si stihol uvedomiť čo sa vlastne deje. Zvyšok akcie tiež nie je oveľa lepší, celá je doprasená strihom. Celkovo technická stránka je aj na nízkorozpočtový film veľmi chabá – ten hnusný kamerový filter si Negret „požičal” od Ernieho Barbarasha? Zadná projekcia pri scénach v aute, to čo malo byť?? Sme snáď v roku 1960??? Akože nechápal som. Jediné čo v Transite ako-tak funguvalo bolo napätie, ale aj napriek krátkej stopáži (83 minút bez záverečných titulkov) sa mi film zdal byť na pocit príliš dlhý. Takže vo výsledku tu máme dobrý počiatočný nápad v zlom prevedení. 35 % ()

Sabrewulf 

všetky recenzie používateľa

Proč není v popisku sci-fi? Vždyť se tam normálně teleportují auta! Mini spoiler: To si takhle za jasného dne stojíte na dlouhé, rovné a maximálně přehledné silnici a bavíte se s cajtem. Stojíte přímo naproti němu natočení čelem ve směru silnice. A z rozhovoru vás vytrhne onen cajt, kutálející se přes auto záporáků, jenž to do něj přímo napralo a které přijelo ze směru před vámi a vy jste ho neviděli, ani neslyšeli přijíždět. Já myslím, že jako jo... ()

Ouwen 

všetky recenzie používateľa

Vlastně mi nic na filmu výrazně nevadilo. Opět skvělej Caviezel, jeho rodina, záporáci. Přesto mne klišé nějak přechází, chtělo by to nějaký parádní moment, ale nevadí, nenudil jsem se a shlédnutí nelituji. Akce fajn, sice mne mrzí, že Caviezel nepředvedl nic ze svého repertoáru Krav Maga, ale od toho mám Person of incerest. Přestřelky špatný nejsou, aj tu je jeden souboj, kterej spíš připomíná wrestling a pár honiček. Je to hůř sestříhaný, ale vizuální stránka vypiplaná a film funguje, je to takový přímočarý survival. Víckrát si to nepustím, přesto jsem se bavil. ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy lupiči pronásledují rodinu a vzápětí naráží do jejich auta, je možné všimnout si, že po několika nárazech zůstavají vozy neporušené. (dc125)
  • Poté, co vyprostí Losada (Harold Perrineau) a Evers (Ryan Donowho) Marka (James Frain) z nabouraného policejního auta, najde Evers v autě zbraň M16. Tu však policie ve voze nikdy nevozí. (dc125)

Reklama

Reklama