Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tak trochu bláznivá Stefanie Plum (Katherine Heigl) je na tom mizerne. Nemá prácu, peniaze ani manžela a navyše jej práve zabavili auto. Od svojho bratranca dostáva ponuku práce v jeho firme - chytá osoby, ktoré sa nedostavili na súd! Za jedného takého výtržníka môže zhrabnúť aj desať tisíc dolárov. Stefanie to pripadá ako skvelá možnosť zárobku a rozhodne sa to skúsiť. Jej prvým prípadom je Joe Morelli (Jason O'Mara), šarmantný bývalý policajt obvinený z vraždy. Má to však háčik, Morelli je jej kamarát z detstva, dokonca možno viac než kamarát... (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (139)

Marsik 

všetky recenzie používateľa

Cinema Lišov - Kvůli Katherine Heigl jsem se rozhodl, že si film pustím. Ovšem po 30-ti minutách jsem to musel vypnout. Byla to neskutečně nudná rádoby akční komedie, bez špetky humoru. Nejspíš už film nikdy nedokoukám. A to jsem chtěl jít na film do kina. Ještě že jsem to neudělal, to bych peněz za kino litoval jako snad nikdy. 29% (with J.) ()

Payushka 

všetky recenzie používateľa

Stephanie Plum je neskutečně roztomilá dáma. Roztomilá se v tomto případě rovná nešikovná. Není schopná si během půl roku najít práci. Když jí nové zaměstnání najdou její rodiče, ke kterým chodí vyžírat ledničku (neumí totiž vařit, jak roztomilé), ani zde se nepřizpůsobí. Neumí si najít partnera, a když už se zamiluje, jde o muže, který ji v jejích 17 letech odpanil na zemi v pekárně a pak jí už nezavolal. Romantika hadr. ()

Reklama

Eilean Donan 

všetky recenzie používateľa

Dobre padlo. Prinieslo a predviedlo presne očakávané (podľa žánru). Do bodky. Film nemá ambíciu byť nejakou "dierou do sveta", takže nemám chuť ho prísne hodnotiť. Iste, že sa vyskytli aj nejaké detinskosti, ale ak mi film prinesie toľko smiechu a radosti, ako tento... nemám problém nad ním zavrieť aj dve oči. Čo nemusím B-) ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Film, hodnotný ako tri krát vyžuvaná žuvačka. Sesterská Exmanželka za odmenu bola zdĺhavou spatlaninou, ale občas aspoň trocha zábavnou a akčnou. A bolo v nej na koho pozerať. Slečna nebezpečná je zo všetkých strán *nijaká*. Bez jediného vtipu či zaujímavej postavy. Krimi zápletka rutina, vyblednutá na kosť. A Katherine Heigl ako ťahúň filmu, bez výrazného mužského spoluhráča?! Come on! ()

Rosaviva 

všetky recenzie používateľa

Upřímně vůbec nechápu to hodnocení, podle toho jsem čekala, že to bude taková blbost, že se to ani nebude dát dokoukat. Ale nebylo to tak. Pravda, nebyla to žádná bomba, ale dívat se na to dalo dobře, navíc to mělo docela přiměřenou délku tak se u toho člověk nenudil. Já mám prostě filmy s Katherine Heigl ráda. 3* ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (6)

  • Za všechny prachy je filmové zpracování celosvětově úspěšné stejnojmenné knihy Janet Evanovich. [Zdroj: H.C.E.] (Krouťák)
  • Ačkoliv si Stephanie (Katherine Heigl) v obchodě se zbraněmi zakoupila revolver s komorou pro pět nábojů, na tréninkové policejní střelnici a posléze i během zastřelení vedoucího atletického centra z něj střílí 6 – 7 nábojů. (Conspi)

Reklama

Reklama