Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá, těhotná žena Nathalie (Isabelle Blais) přijde o své dítě, když se stane obětí nehody. Strážného anděla nachází v Henrym (Zach Braff), který ale rozhodně není andělem, jakým se zdá. (Lenulinka)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (29)

evulienka3 

všetky recenzie používateľa

Bavilo ma to, aj keď veselý príbeh to nebol ani náhodou. Mal svoje nedotiahnuté stránky a to hlavne postava Henryho (Zach Braf), ktorého by sa patrilo buď vykresliť viac, alebo ho len jednoducho postaviť do uveriteľnejšej roviny, nemusel byť hneď zrovna dílerom. Postava Nathalie či jej manžela sú však skvele napísané aj zahraté, čo túto nedokonalosť Henryho značne vyrovnáva. V konečnom sumáre príbehu, formy, herectva je to však naozaj výborný film. 75%. Videné v rámci Challange tour - 30 dní so svetovou kinematografiou. ()

emma53 

všetky recenzie používateľa

Velmi silný, smutný a citlivý příběh, kdy se během malé chvíle nepozornosti úplně změní život třem lidem. Zach Braff byl v roli Henryho výborný, řekla bych, že dokonce lepší, než v The last kiss a i když jsem mu ten jeho přerod tolik nevěřila, budiž mu to odpuštěno, protože on scénář nepsal. A tu intenzivní bolest, kterou prožívala Nathalie se přenesla i na mě a já nemohu jinak, než neznámé Isabelle Blais za její výkon pochválit. U mě emoce fungovaly na plno a tudíž s čistým svědomím dávám silnou čtyřku. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Námet je veľmi silný a smutný, nie je nič horšie ako smrť dieťaťa, pričom vyrovnať sa s tým je nemožné, hlavne keď ide o cudzie zavinenie. Ale forma a štýl natočenia ma až tak nezasiahli, po režijnej stránke sa nevyťažila ani polovica možného dramatického potenciálu. Mnohé scénky mi prišli pocitovo slabšie, niekedy nudili a miesto toho aby emočný náboj ku koncu naberal na sile tak skôr upadal, prípadne kolísal ako na hojdačke. Začiatok teda skvelý, smerom na koniec kvalita snímku klesala. Na nadpriemer to však stačí aj tak. 70/100 ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Zajímavý příběh, který se postupně stává méně a méně zajímavým. Co je třeba mu ale nechat, to je skutečnost, že ta romantická rovina celkem funguje, navíc zde není klasický happy end, což jsou také určité body navíc. Film se ale stejně tváří trochu silnější a lepší, než jakým ve skutečnosti je. Mou pozornost si po celou dobu udržet nedokázal. ()

Niles 

všetky recenzie používateľa

Práve mám rozpozeraný seriál Scrubs a tak som si chvíľku musel zvykať na to, aby som Zacha nevnímal ako popleteného doktora Doriana. Že bez problémov dokáže zahrať aj vážnejšiu rolu ukázal už v The Last Kiss a teraz ešte viac pritvrdil. Film sleduje nezvyčajné stretnutie dvoch ľudí – on poháňaný pocitom viny a ona túžbou nájsť oporu v ťažkej životnej situácii. Postavy sú vykreslené citlivo, človek s nimi aj súcití a zaujíma ho ich vývoj. Je to taký malý, úprimný príbeh o živote s jeho dobrými aj zlými stránkami. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama