Reklama

Reklama

Macko Pu

  • Slovensko Macko Pú (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Vráťte sa v tomto dojímavom pôvodnom filme do Stoakrového lesa, znovu sa stretnite s obľúbeným mackom a jeho bláznivými, no vernými priateľmi a vychutnajte si čarovný rodinný zážitok. Keď smutný starý Híkaj stratí chvost, Sova pošle celú skupinku - Pua, Tigra, Králika, Prasiatko, Kangu a Rua - na bláznivú výpravu, aby pomohli Híkajovi a zachránili Christophera Robina pred záhadným Baksunom. Macko, ktorý plánoval iba nájsť trocha medu, nakoniec prežije veľmi rušný deň. V tejto vynovenej klasike inšpirovanej piatimi príbehmi z kníh A. A. Milna a vytvorenej v Disneyho legendárnom, ručne kreslenom štýle sa jedna z najobľúbenejších postáv na svete predstavuje úplne novej generácii. Úžasne svojrázneho Macka Pu plného nových piesní jednoducho musíte mať. (Disney+)

(viac)

Videá (5)

Trailer 1

Recenzie (134)

farfalla 

všetky recenzie používateľa

Nejsem fanynkou Medvídka Pú, ale tento film mě velmi mile překvapil. Animace stále zdůrazňuje, že vycházíme z knížky. Ale jako při zajímavém čtení, písmenka opouštíme a vydáme se s postavami do lesa. Text je příjemný na poslech a i když jsou zápletky ´dětsky´ tajemné a komplikované, jsou také hravé a dokážou zaujmout. Detskost se pro dospělého mění v poetickost. ()

Brumlak 

všetky recenzie používateľa

Ano, jsem na to starý a ano moc jsem si to užíval. Je to krásný film a jeho síla vězí v příběhu. Baví vás a nutí koukat co bude dál. A ano, dabing se mi u toho moc líbil. Hodil se, nerušil a byl jsem za něj rád. A to se málokdy stává. Zkrátka na tomto filmu člověk vidí, že i "2D" má šanci v "3D" světě. Nejde o formát, jde o příběh. A o Íjáčka. ()

Reklama

Meg.x 

všetky recenzie používateľa

Mám opravdu ráda Medvídka Pu, v dětství to byla jedna z mých nejoblíbenějších animovaných postaviček, ale tenhle filmek mě nějak neoslovil. Asi bych ho potřebovala vidět nevinnýma dětskýma očima, abych dokázala ocenit jeho kvality. Nejvíce mi vadilo, a i rozptylovalo od děje, neustálé zasáhování vypravěče a vlastně i hrátky s písmenky. Takže nakonec dávám 40%.. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Nemám vo zvyku písať komentáre k rozprávkam či animákom, pretože to nie je práve žáner, ktorý sledujem a ktorý by ma zaujímal, no vzhľadom k tomu, že Medvídek Pú je moja obľúbená animovaná postavička, chcem ho po príjemnom kino zážitku aspoň takto pochváliť. Som rád, že sa tento nový film nevydal cestou "umelých" animácií, aké si Winnie the Pooh užil v svojich novších príbehoch, ale vrátil sa ku klasickému, kreslenému a pekne rozprávkovo farebnému stvárneniu. Takže sa bolo na čo pozerať, všetko pôsobilo veľmi milo a ja som si v kine parádne oddýchol pri svojom obľúbenom kreslenom hrdinovi a jeho starých známych, ktorí tu samozrejme nechýbajú. Hoci jeho príbeh nie je originálny a niečo podobné sa už dalo vidieť v jeho dávnejších príhodách, nenudil som sa ani chvíľu, tá hodina utiekla ako nič a ja som odchádzal so spokojným úsmevom na tvári;-) Jediné čo mi vadilo bol ten slovenský dabing, ale to už nie je chyba filmu a časom si to určite pozriem znovu, v CZ či ENG verzii. ()

ursinko 

všetky recenzie používateľa

14.5.2011 Kino Moskva. Môj takmer štvorročný syn Kubko bol 1x so mnou v kine! Očividne si rozprávku o mackovi Pú užíval viac ako ja, ale zážitok to bol pre mňa obrovský. Kubkova prvá veta po vstupe do kinosály bola :" Tatinko, aká veľká obrazovka!" A ja mu hovorím : "Kubko, toto je plátno.." História sa opakuje... ()

Galéria (108)

Zaujímavosti (3)

Reklama

Reklama