Reklama

Reklama

Talk show Jana Krausa

(relácia)
  • Česko Show Jana Krause
Talk-show / Zábavný
Česko, 2010, 48 min

Účinkujú:

Jan Kraus (moderátor), Miroslav Etzler, Miroslav Donutil, Jiří X. Doležal, Betka Stanková, Yemi Akinyemi, David Kraus, Jiří Krampol, Madeleine Albright (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Jan Kraus, jak ho znáte, v úplně nové show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každý pátek večer na Primě. (TV Prima)

Recenzie (433)

tron 

všetky recenzie používateľa

Nie, sorry, Janovi Krausovi (proti ktorému a priori nič nemám, skôr naopak) to stále nejde. Nie je to zlé, ale nie je to ani príliš dobré. S prestávkami to sledujem od r. 2010 a vtedy som si vravel, že sa z toho Kraus dostane, že to s pribúdajúcimi rokmi, dielmi a hosťami (a rozhovormi) bude lepšie. Ale nie, aj v roku 2019 je to rovnaké - často bez pointy, s divne vedeným dialógom (spomedzi všetkých "odporúčam" trápny 15-minútový teror renomovanej sympatickej baletky otázkami o tom, prečo jej kolegovia počas predstavenia nosia suspenzory). Ak aj pointa nezaznie (čo často nezaznie), tak kapela (v čele s moderátorovým synom, nič proti tomu) si z toho nič nerobí a buchne tam "džingel" ako keby zaznel vtip desaťročia. ()

nascendi 

všetky recenzie používateľa

Túto "show" už nejakú dobu nesledujem, pretože sa cítim trápne, keď vidím, ako úroveň bavičstva Jana Krausa padá od nádejných začiatkov k samotnému dnu. Zatiaľ čo Marek Eben a nakoniec aj Karel Šíp si svojich hostí vážia a snažia sa ich prezentovať v najlepšom slova zmysle, tento egomaniak vidí show v tom, že svojich hostí vyvádza z rovnováhy, častejšie však zosmiešňuje a ponižuje. K tomu znejú pazvuky kapely jeho synáčka a "skřehotavý" zlomyseľný smiech tatínka. Od úlohy v Dívce na koštěti sa mentálne príliš neposunul. ()

Reklama

Coleator 

všetky recenzie používateľa

Bohužel, čím novější díl, tím horší... Občas si během jídla pustím části pořadu s hosty, kteří mě nějak osloví - jenže vedení rozhovorů tím stylem, že Kraus stále šťourá do témat, o kterých se host, který do pořadu přišel zcela dobrovolně, nechce evidentně bavit a Kraus jede daná témata stále dokola (viz třeba poslední rozhovor s Dominikem Haškem)... Když běželo ještě v České televizi Uvolněte se, prosím, zůstával jsem vzhůru jen abych viděl nejnovější díl... To teď rozhodně nehrozí... ()

Adasin 

všetky recenzie používateľa

Jan Kraus mě v tomhle pořadu již několik let zvládá bavit, i když dorazí méně zajímaví, nebo mně rovnou nesympatičtí hosté. Přestože třeba zde často připomínaný pořad Všechnopárty je taky hodně fajn, Kraus to u mě i s reklamními pauzami vyhrál. Fakt, že bych se někdy chtěla zúčastnit natáčení. P.S.: Na "hotelová mýdla" nikdy nezapomenu, pokaždé, když si to pustím, tak se u toho válím smíchy. 8/10 ()

Beagle 

všetky recenzie používateľa

Po prvním dílu jsem velmi v rozpacích, úvodní monolog mě zaujmout nedokázal, stejně jako komentář podivně sestavených zpráv z internetu a televize. Rozhovory s hosty byl klasické, ovšem reklamní blok plácnutý doprostřed jednoho z nich mi příliš vkusný nepřišel (proč nedat reklamu před příchod druhého hosta nebo ji alespoň po vzoru zahraničních talk show neohlásit?). Je to Jan Kraus jak ho znáte, show ale nová není ani trochu. Bohužel. ()

Galéria (152)

Zaujímavosti (14)

  • Část čtyřicáté deváté epizody pořadu byla natočena v prostorách fotbalového stadiónu Stamford Bridge klubu Chelsea Football Club v Londýně, přičemž hostem byl Petr Čech. (JoranProvenzano)
  • V 18. dieli roku 2019 bolo po prvýkrát v celej histórii programu, keď sa jeden človek ako hosť objaví vo dvoch po sebe idúcich dieloch. Vedenie televízie Prima sa totiž rozhodlo, že sa uvádzanie populárneho programu Show Jana Krausa prekvapivo ujme na jeden večer práve Ján František Uher. Dôvodom bolo to, že televízia si uvedomila, že sa obľúbenému moderátorovi podarilo v predchádzajúcom dieli urobiť nevkusný prešľap, a preto dalo mladému hercovi príležitosť zasadnúť do kresla miesto Jana Krause. (Raccoon.city)
  • Část čtyřicáté první epizody pořadu byla 1. května roku 2011 natočena v Mnichově, přičemž hostem byl Josef Mašín, který dlouhodobě odmítal do České republiky přijet. (JoranProvenzano)

Súvisiace novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (viac)

Reklama

Reklama