Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkovia 3

  • Česko Alvin a Chipmunkové 3 (viac)
Trailer 2

Tentoraz naši starí známi vyrážajú užiť si vianočné prázdniny na luxusnú zaoceánsku výletnú loď plnú dovolenkárov, ktorú svojimi výčinmi dokážu zakrátko obrátiť celkom naruby. Chipmunkovia a Chipettky stvárajú na parníku jedno huncútstvo za druhým a spestrujú tak vianočnú plavbu po mori nielen sebe, ale aj všetkým ostatným pasažierom. Všetka zábava sa končí vo chvíli, keď stroskotajú na opustenom ostrove, z ktorého, ako sa zdá, niet úniku. Čoskoro sa však ukáže, že ostrov nie je až taký opustený, ako spočiatku vyzeral. Alvin a jeho priatelia aj tu stretnú nového kamaráta! Spoločné dobrodružné putovanie po ostrove prinesie všetkým mnoho zábavy, ktorá vyvrcholí obrovským prekvapením. (TV JOJ)

(viac)

Videá (24)

Trailer 2

Recenzie (117)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

V roku 2007 sa na plátnach kín objavil titul "Alvin a Chipmunkovia" (Alvin and the Chipmunks). Traja nesympatickí, hyperaktívni, uvrieskaní, upišťaní hlodavci. Nahlúply tlustoprd Simone, okuliarnatý chytrák Theodor a ich šéf Alvin. Ich synteticky upravené, mrnčavé hlasy, ktorými hovorili a aj spievali všeobecne známe songy, mi boli tak protivné, že som mal čo robiť, aby som to dopozeral až do konca. No a už o dva roky neskôr, v roku 2009, bolo vyprodukované pokračovanie "Alvin a Chipmunkovia 2" (Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel). Tam sa ku tomuto neznesiteľnému héliovému triu pridali ešte tri zablšené samice, ktoré tiež vrieskali a pišťali ako divé. Horko ťažko som to predýchal. Avšak v záchvate môjho iracionálneho filmového masochizmu som si pozrel aj tretie pokračovanie, ktoré bolo natočené v roku 2011 pod názvom "Alvin a Chipmunkovia 3" (Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked). Ich vianočná plavba na luxusnej zaoceánskej lodi, vo mne ešte väčšmi utvrdila odpor ku týmto afektovaným, uškriekaným, animovaným vevericiam. * ()

martin1m2 

všetky recenzie používateľa

Stará známa partička obohatená o nežnejšiu časť sa opäť vracia a vezmú nás na rodinnú dovolenku, kde sa pokazí všetko čo len môže - všakže Aaaalviiineeeeee !!! :D Tento diel sa mi zatiaľ páčil najviac, mám rád tému dovoleniek, slnka, mora, oddychu, zábavy a stroskotania na ostrove YEEES :) Ani náhodou ma to nenudilo - keď ma nezaujme ten hlúpy dej, ktorý má beztak každý jeden diel malých lesných veveríc ... ehm ok. ok. chipmunkov ... tak sa aspoň pokochám prírodou, zvukmi, nádhernými vodopádmi :))) Za mňa áno, z 1. 3 dielov, je tento pre mňa naj ... ikeď od 2. polovice filmu sa toho začalo diať na ostrove tak šialene veľa, že je to čistý výplach len, aby bola akcia, a aby sa človek nenudil. Nespoilerujem, takže nerozpíšem to ... ale REALLY ? :D Obľúbené postavy: Theodor (neustále rozkošný), v tomto dieli zaujme a pobaví pavúkom pozmenený Simooon :P A ani Alvin ma tak neotravoval a neliezol na nervy ako doteraz vždy ... A NAJ SONG za mňa rozhodne záverečná scéna Lady Gaga - Born This Way .... Náhodou, bolo to kúzelné, bolo to zábavné, bolo to dobré (ten song myslím) ... Takže ok, a deti sa určite v kine vybláznia ... ()

Reklama

freddy 

všetky recenzie používateľa

Zpívající chipmunkové a chipettky, pustý ostrov, jedna šílená bohatstvíchtivá kráska a staří známí Dave a Ian, to je asi ve zkratce to, o co tady jde. Není to málo, ale bohužel to ani není dostatečně mnoho na to, aby se z toho vyklubalo něco více jen podprůměrné pokračování. Pokračování, které když už nezaujme ničím jiným, tak alespoň nabízí na pohled velice příjemné a okulahodící kulisy výletní lodi,oceánu a pustého ostrova. V tomto směru je film úžasně pohodový a příjemně navnadí na léto a dovolenou. Samozřejmě film nabízí i několik povedených vtípků a scének, ale ve výsledku bohužel toto dílko značně drhne a mám pocit, že kdybych film neviděl, zas tak nic důležitého by se nestalo a mohl bych bez toho žít. Možná jsem už dost starý na to, abych tohle dokázal sledovat s nadšením, možná to je jen náhodný spletenec scének, kde jediným spojovacím prvkem jsou jednotlivé písničky, ale fakt je ten, že tomuto filmu prostě víc než dvě hvězdy dát nemohu. ()

Pierre odpad!

všetky recenzie používateľa

Vrchol trapnosti. Chipmunkové ztroskotají kvůli Alvinovým bůbůstkám na ostrově a jejich pán Dave se je snaží zachránit. Jim na ostrově mezitím začíná hrabat a potkají jakousi psychopatku která je posedlá pokladem z Ostrova. No, není to vtipné? Ne není milí tvůrcí, je to SMEŠNÉ!!! Jednička byla fajn rodinná komedie, dvojka byla typická ne příliš povedenná dvojka, ale tady tenhle film je hitparáda trapnosti. Je to nereálné, hloupé, blbé, nevkusné a vy celou dobu koukáte na plátno a v duchu se ptáte co to je?? A tak se tedy ptám: CO TO JE??? ()

HiddenDragon 

všetky recenzie používateľa

Mne prijdou vsechny dily "Chipmunku" kvalitativne podobne. Tak davam vsem stejne (prumerne) hodnoceni. Kazdy je trochu necim jiny a jsou to samozrejme detske filmy, a tak by se k nim melo pristupovat. Treti dil je sice vpodstate nastavovana kase, ale nenudil jsem se. Je to megaporce chlupate roztomilosti a animace je opravdu velmi detailni a hezka. Pisnicek je hodne, a i kdyz si je clovek tezko zazpiva (anglicke mnoukani na Lady Gagu, Destiny's Child, Katy Perry... :-), na podupani nohou do rytmu to staci:-) Pokud prekousnete infantilni forky typu pad na drzku, je to prijemna oddechovka s letni atmosferou (castecne toceno na Havaji). Proti hranym prisernostem z Disney Channelu jsou Chipmunkove porad stravitelnejsi. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (8)

  • Film obsahuje medzititulkovú scénu. (EvilMatus)
  • Film se natáčel na výletní lodi Carnival Dream. (robiiiin)
  • Ve scéně, kdy se Dave (Jason Lee) vrací domů ze setkání s hudebním producentem, je možné zahlédnout klávesy opřené o zeď, které skutečně patří Jasonovi Leemu. (272827)

Reklama

Reklama