Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkovia 3

  • Česko Alvin a Chipmunkové 3 (viac)
Trailer 1

Tentoraz naši starí známi vyrážajú užiť si vianočné prázdniny na luxusnú zaoceánsku výletnú loď plnú dovolenkárov, ktorú svojimi výčinmi dokážu zakrátko obrátiť celkom naruby. Chipmunkovia a Chipettky stvárajú na parníku jedno huncútstvo za druhým a spestrujú tak vianočnú plavbu po mori nielen sebe, ale aj všetkým ostatným pasažierom. Všetka zábava sa končí vo chvíli, keď stroskotajú na opustenom ostrove, z ktorého, ako sa zdá, niet úniku. Čoskoro sa však ukáže, že ostrov nie je až taký opustený, ako spočiatku vyzeral. Alvin a jeho priatelia aj tu stretnú nového kamaráta! Spoločné dobrodružné putovanie po ostrove prinesie všetkým mnoho zábavy, ktorá vyvrcholí obrovským prekvapením. (TV JOJ)

(viac)

Videá (24)

Trailer 1

Recenzie (117)

Ded@M@tes 

všetky recenzie používateľa

Zdá se, že jenom tržby zastaví tohle krveprolití ušních bubínků. Třetí pokračování je vyloženě vysáté z předchozích dílů, že to víc pomalu nejde, ale i tak už jsem stejně moc nečekal. Za zmínku stojí maximálně ocitnutí na ostrově. Čistá hloupá komedie, která nabízí jen svoji tupou stránku a potápí se jisto jistě ke dnu filmového průmyslu. ( Hodnocení: 1/10 ) ()

HiddenDragon 

všetky recenzie používateľa

Mne prijdou vsechny dily "Chipmunku" kvalitativne podobne. Tak davam vsem stejne (prumerne) hodnoceni. Kazdy je trochu necim jiny a jsou to samozrejme detske filmy, a tak by se k nim melo pristupovat. Treti dil je sice vpodstate nastavovana kase, ale nenudil jsem se. Je to megaporce chlupate roztomilosti a animace je opravdu velmi detailni a hezka. Pisnicek je hodne, a i kdyz si je clovek tezko zazpiva (anglicke mnoukani na Lady Gagu, Destiny's Child, Katy Perry... :-), na podupani nohou do rytmu to staci:-) Pokud prekousnete infantilni forky typu pad na drzku, je to prijemna oddechovka s letni atmosferou (castecne toceno na Havaji). Proti hranym prisernostem z Disney Channelu jsou Chipmunkove porad stravitelnejsi. ()

Reklama

rublik05 

všetky recenzie používateľa

Mašina na prachy vol.3 se znovu dala do pohybu, a tak jsem byl moc zvědavý, s čím tvůrci přijdou tentokrát. Bohužel jsme opět svědky jistého kvalitativního úpadku, zejména po příběhové stránce, jelikož se tvůrci rozhodli, že se už definitivně vykašlou na kvalitní nebo alespoň smysluplnou zápletku, čemuž samozřejmě odpovídá zcela nelogický a nudný děj, doplněný o hrozné písničky a trapné výstupy jednotlivých postav. Dialogy jsou čiré utrpení, animace zcela průměrná. Chipmunkové tentokrát mimořádně otravní, povedly se snad jen občasné vtipné narážky na jiné populární snímky, jinak těžká nuda. Mělo se raději zůstat jen u jedničky. 2/10. ()

unclejack 

všetky recenzie používateľa

Trojica spievajúcich čipmunkov možno nebol najhlúpejší nápad roka, ale dieru do sveta s nimi v mojich očiach teda neurobili. O tom, že svetu ešte stále vládnu lakonicky opakované Money, money, money však neradno pochybovať a v rámci rozširovania už tak dosť širokej cieľovej skupiny filmu boli zrekrutované do dvojky aj tri čip... počkať, ako je samica od čipmunka? Naši západní kolegovia majú čipetky, ale my? No nič, pokračujem... Takže prišli tri ešte pischľavejšie čipetky a bolo. Tržby zrejme prekonali očakávania nezdravo optimistických papalášov, ktorí sa rozhodli svoje peniaze do projektu investovať ešte raz. Nuž, urobili chybu. Alvin a Chipmnks 3 totiž zamierili na opustený ostrov a rozhodli sa vybúrať do každého klišé, ktoré s onou lokáciou súvisí. Jediné, čoho som sa nedočkal, bol kmeň ľudožravých banana chipmunkov, s ktorým by si na záver hlavní hrdinovia padli do náručia! Ono to nie je len nasladlé, ale vyložene blbé. Dokonca aj nemesis celej série, bu-bu producent Ian pod vplyvom výparov z orchideí zmäkol a približne od tej chvíle sa v rámci môjho hodnotenia začalo hovoriť o tej nižšej polovici. Ludský cast na vyrazenie. Hlodavci bez poriadnej zápletky. Réžia fakticky neviditeľná. Scenár patrí do skartovačky, list po liste. Tak, teraz je to už lepšie... A mimo, Katy Perry a jej Firework už v animákoch nechcem počuť - v tretom Madagaskare toho bolo až po krk, ale tu už išlo o trápnu záležitosť... ()

freddy 

všetky recenzie používateľa

Zpívající chipmunkové a chipettky, pustý ostrov, jedna šílená bohatstvíchtivá kráska a staří známí Dave a Ian, to je asi ve zkratce to, o co tady jde. Není to málo, ale bohužel to ani není dostatečně mnoho na to, aby se z toho vyklubalo něco více jen podprůměrné pokračování. Pokračování, které když už nezaujme ničím jiným, tak alespoň nabízí na pohled velice příjemné a okulahodící kulisy výletní lodi,oceánu a pustého ostrova. V tomto směru je film úžasně pohodový a příjemně navnadí na léto a dovolenou. Samozřejmě film nabízí i několik povedených vtípků a scének, ale ve výsledku bohužel toto dílko značně drhne a mám pocit, že kdybych film neviděl, zas tak nic důležitého by se nestalo a mohl bych bez toho žít. Možná jsem už dost starý na to, abych tohle dokázal sledovat s nadšením, možná to je jen náhodný spletenec scének, kde jediným spojovacím prvkem jsou jednotlivé písničky, ale fakt je ten, že tomuto filmu prostě víc než dvě hvězdy dát nemohu. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (8)

  • Film se natáčel na výletní lodi Carnival Dream. (robiiiin)
  • Ve scéně, kdy se Dave (Jason Lee) vrací domů ze setkání s hudebním producentem, je možné zahlédnout klávesy opřené o zeď, které skutečně patří Jasonovi Leemu. (272827)

Reklama

Reklama