Reklama

Reklama

Tajemství starého hotelu

  • USA The Innkeepers (viac)
Trailer 1

Starý, opustený hotel Yankee Pedlar Inn, ktorý je už takmer bez zákazníkov má otvorené posledný týždeň a potom definitívne končí. Poslednú šichtu si napísali Claire (Sara Paxton) s kamarátom Lukom (Pat Healy) a keďže sa nudia, rozhodnú sa vypátrať a nadviazať kontakt s duchom Madelaine O'Malley, ktorá tam údajne prebýva a ešte nenašla svoj pokoj. (sochoking)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (275)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Super, takže tu máme prvé hororové sklamanie roka, aspoň pre mňa. Tradičná duchárska báchorka o jednom hoteli, v ktorom si dvaja zamestnanci krátia čas naháňaním duchov. Tak si to poďme rozobrať. Nebudem chváliť slušnú remeselnú stránku, pretože tú beriem už automaticky. Čo by sa pochváliť dalo, je vzhľad ducha, ten bol k svetu. Viac ako celý film ma však zaujali pekné oči hlavnej hrdinky. Ďalšou výhodou je priamočiary dej, takže veľmi nad tým netreba premýšľať, malý počet postáv a miestami celkom slušná atmosféra. Teraz poďme k mínusom. TEMPO! Čistý a jasný zabijak filmu. Prvých 50 minút sa nič nedeje, potom konečne ukážu ducha, a ja som sa tešil, že sa to konečne rozbehne. Houbeles. Samozrejme záverečných 15 minút to celé zachraňuje, ale pre mňa už bolo trochu neskoro. Ináč pekný poster, ale čo z toho, megahit roka to teda nebude ani zďaleka. Suma sumárum: Priemer. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Klasicky príbeh pre dobrého rozprávača na nočnú opekačku. ALE - tí čo sa zľakli nech zdvihnú ruku. Tí čo dali tri a menej hviezdičiek sme zrejme pozerali iný horor. Nemôžem dať viac ako tri * len zato ze ukázali 3 krát ducha a jednu samovraždu. Film je ideálny na prvú dámsku, či pánsku nočnú návštevu. Týmto filmom ju - pokiaľ nie vlastným ksichtom - určite nevystrašíte. A možno bude aj druhé kolo. Musím uznať že ku koncu to bolo ozaj o dosť lepšie ako úvodných 70% filmu, no zázrak sa nekonal - môžte spustiť oponu. DÚM ĎÁBLA je od tohoto režiséra podľa mňa lepši kúsok. ()

Reklama

Dever 

všetky recenzie používateľa

V dnešnej dobe naraziť na kvalitný horor hodný piatich hviezdičiek je už celkom unikátne, tak prečo si nevychutnať aspoň ten štandardný priemer, ktorý nám dnešná doba ponúka? Pôvodne som chcel dať 3* ale keď som sa pozrel na ostatné horory čo som kedy videl, no nemohol som dať tak málo. Napríklad pri tomto filme ma veľmi pobavila prvá pól hoďka a nevinná tvárička Sary Paxton, ktorá však nemala nič spoločné s hororom, ale zato ma pohodovo naladila, kvôli čomu sa mi The Innkeepers páčilo. ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Přesně jak se tady píše, první polovina filmu je zralá na vypnutí, divák jen silou vůle překonává ty minuty, ve kterých nejen že o nic nejde, ale prakticky se zde odehrávají nesmysly a debatuje se naprosto o ničem. Nevím jak se režisérovi povedlo tento film protlačit na Blue-ray disk. To bych viděl jako mnohem větší záhadu než nějakou Madeline O'Malley. Film má několik povedených lekaček a ono (ne)příjemné mrazení se taky občas dostaví, ale ta omáčka kolem a provedení je prostě divné. Ti West nenatočil rozhodně nic na co by diváci mohli po čase obdivně vzpomínat. ()

zelvopyr odpad!

všetky recenzie používateľa

Nechápu, proč. /// Edit druhý den: Aha, už chápu! To natočil stejný režisér jako The House of the Devil, z jehož pojetí estetiky osmdesátek mě málem opustily vnitřnosti -- já trouba si toho nevšiml. Dobře mi tak. Tenhle film je ještě výrazně prázdnější a slabší. Duchovské elementy, na to, že na 1:40 film o ničem byly asi tak čtyři desetivteřiny, nestačily. /// Ještě bych dodal -- film mívá dva plány, na pozadí nějakého děje se vypráví vnitřní drama postav, jejich vývoj odněkud někam, překonání krize, dospění a tak. Tady první plán byla hrozně slabá bububu bez děje, a druhý plán byl naznačený tak hrozně špatně (postavy byly úplně nesmyslné a bezživotné) a natolik nefungoval, že to prostě nechápu. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (3)

  • Film bol natáčaný v skutočnom hoteli Yankee Pedlar Inn v Torringtone, Connecticut. Natáčalo sa 17 dní. (beso74)

Reklama

Reklama