Reklama

Reklama

Tajemství starého hotelu

  • USA The Innkeepers (viac)
Trailer 1

Starý, opustený hotel Yankee Pedlar Inn, ktorý je už takmer bez zákazníkov má otvorené posledný týždeň a potom definitívne končí. Poslednú šichtu si napísali Claire (Sara Paxton) s kamarátom Lukom (Pat Healy) a keďže sa nudia, rozhodnú sa vypátrať a nadviazať kontakt s duchom Madelaine O'Malley, ktorá tam údajne prebýva a ešte nenašla svoj pokoj. (sochoking)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (275)

teutates 

všetky recenzie používateľa

Opět tady ta úchýlácká banda vyvedla něco do červených výšin a já doufal, opravdu doufal, že to snad nebude stát za hovno jako obyčejně. Začnu příznačně, ehm. Nebudu chválit řemeslnou stránku, protože tu opravdu žádna není, taky mne nebaví číst rozebíraní "ducha", jakého ducha? naprcaný zombie, který vypadá jak panák v zahrádce na plašení drůbeže. Hošani od chororu to tu rozebrali do posledního punktu, člověk se až bojí nesouhlasit (obzvlášť po tom co vzhledne jejich krvelačné profily, samozřejmě omlouvám se, že sem Vás vzal znovu do huby, taky bych nerad ranil vaše city, to jen aby bylo jasno), bojím se kudli do zad, ale když vidím tady těch momentálních 68% a ještě hodinu zpátky to tu svítilo na červeno?! To co Vám kluci neřekli je, že řemeslník Ti West natočil duchem vyprahle dílo, kde 100 min se nejenom zdá být věčných, ale taky kurva zbytečných. Myslím, že co měsíc sem si nebyl odpadem takhle jistý... joóo a H.N.H - horor na hovno. For Sara * ()

moviesfan 

všetky recenzie používateľa

Já jsem spíše zaujal k filmu opačný přístup. Nedíval jsem se na horor, ale spíše na komedii. Jisté momenty s Paxton mě vážně pobavily a musel jsem se u nich smát. Filmu to nevytýkám. Kdybych se zaměřil na žánr horor, tak tam jsem byl velmi zklamaný. Nic extra strašidelného, hlavní duch hrůzu nenaháněl a celkově jsem čekal více. ()

Reklama

zelvopyr odpad!

všetky recenzie používateľa

Nechápu, proč. /// Edit druhý den: Aha, už chápu! To natočil stejný režisér jako The House of the Devil, z jehož pojetí estetiky osmdesátek mě málem opustily vnitřnosti -- já trouba si toho nevšiml. Dobře mi tak. Tenhle film je ještě výrazně prázdnější a slabší. Duchovské elementy, na to, že na 1:40 film o ničem byly asi tak čtyři desetivteřiny, nestačily. /// Ještě bych dodal -- film mívá dva plány, na pozadí nějakého děje se vypráví vnitřní drama postav, jejich vývoj odněkud někam, překonání krize, dospění a tak. Tady první plán byla hrozně slabá bububu bez děje, a druhý plán byl naznačený tak hrozně špatně (postavy byly úplně nesmyslné a bezživotné) a natolik nefungoval, že to prostě nechápu. ()

Ten Druhy 

všetky recenzie používateľa

Nie som smutný a sklamaný, no nejasám ani nadšením, ale dlho som premýšľal či mám tomuto filmu vyraziť tri alebo štyri hviezdy. Objektívne je to skôr za tri. Ľakačky však fungujú výborne, hoci Ti West využíva primitívnu taktiku na vystrašenie diváka. Aj keď sa asi hodinu nič podstatné neudeje, netrpel som, pretože množstvo prísľubov ma napĺňalo zvláštnou istotou, že sa niečo predsa len stane a bude to stáť zato. Dovtedy je to vlastne one woman show, Sara Paxton je zmenená na nepoznanie, vyzerá ako sivá myš, hrá tuctové, pribrzdené a trochu trápne dievča, ale je to skôr zásluha maskérov, ktorým za to patrí pochvala. Sara tu cupitá ako komická postavička z grotesky v ére nemého filmu, jej tvár sa často krčí do neprirodzených grimás a podľa mňa úlohu často nezvláda. Ale prostredie starého hotela aj duchárska historka zvýraznená starými fotkami má isté čaro a zjav duchov zase svoju desivú príťažlivosť. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Klasicky príbeh pre dobrého rozprávača na nočnú opekačku. ALE - tí čo sa zľakli nech zdvihnú ruku. Tí čo dali tri a menej hviezdičiek sme zrejme pozerali iný horor. Nemôžem dať viac ako tri * len zato ze ukázali 3 krát ducha a jednu samovraždu. Film je ideálny na prvú dámsku, či pánsku nočnú návštevu. Týmto filmom ju - pokiaľ nie vlastným ksichtom - určite nevystrašíte. A možno bude aj druhé kolo. Musím uznať že ku koncu to bolo ozaj o dosť lepšie ako úvodných 70% filmu, no zázrak sa nekonal - môžte spustiť oponu. DÚM ĎÁBLA je od tohoto režiséra podľa mňa lepši kúsok. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (3)

  • Film bol natáčaný v skutočnom hoteli Yankee Pedlar Inn v Torringtone, Connecticut. Natáčalo sa 17 dní. (beso74)

Reklama

Reklama