Reklama

Reklama

V modernom svete, stále viac prepojenom vďaka Facebooku, Twitteru či iTunes, prežíva Lola (Miley Cyrus) a jej priatelia stredoškolské romániky, priateľstvá aj prvé sklamania. Zároveň sa snažia vyhýbať svojim niekedy až príliš autoritatívnym a technologicky negramotným rodičom, ako je napríklad Lolina matka Anne (Demi Moore). Tá jedného dňa nájde Lolin denník a zistí, že jej Lola už dávno nehovorí všetko - má totiž priateľa, s ktorým už mala sex a vyskúšala marihuanu. Škaredo sa preto pohádajú a Lola odchádza k otcovi. Lolin priateľ Kyle (Douglas Booth) má zase problémy so svojím otcom. Ten vôbec nechápe jeho vášeň pre hudbu a chcel by, aby sa viac venoval škole. Všetko smeruje k záverečnému koncertu, kde sa Lola znovu stretne s matkou a Kyleov otec ho konečne uvidí na pódiu. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (282)

eLeR 

všetky recenzie používateľa

Videla som aj francúzsku verziu z 2008, a keď to mám porovnať, tak oba filmy mi vychádzajú ako typické teenage filmy. Na jednom mi vadilo to, na druhom ono. Na jednom sa mi páčilo to a na druhom ono. Francúzska verzia bola komornejšia a americká bola taká divokejšia ... výborná muzika v oboch prípadoch. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Na LOL sa nepozerá zle a svojim spôsobom ide o znesiteľnejšiu verziu príbehov zo školského prostredia od Disneyho. Nechýba klasická hádka mama/dcéra kvôli nájdenému denníku, vzťah rozvedených rodičov, dokonca ani školská súťaž kapiel. Pomiestna klipovitosť dodáva filmu na tempe. Lenže je to stále o ničom, bez vážnejšieho konfliktu a žiadna generačná výpoveď sa nekoná... ()

Reklama

Guzo 

všetky recenzie používateľa

Takové "teen drama" (jiná škatulka mě nenapadla) o vztazích a problémech puberťáků. Jako takové ale vcelku funguje, takže kdo od toho nečeká víc, může být ve finále spokojený. Původní film jsem neviděl a dokonce jsem neměl ani ponětí, že existuje, takže porovnávat nemůžu, ale rád se na něj někdy v budoucnu podívam. ()

sulimo 

všetky recenzie používateľa

Vše to dobré, francouzské, čím disponovalo původní LOL, se zde obrátilo v totální a naprostý opak, takže místo pěti hvězd, které jsem tomu francouskému před časem dávala, mám tady co děla se svou zjevně slabou vůlí tomu dát odpad. Je mi strašně líto Američanů a jejich komplexu "my jsme pupek světa" který jim nedovolí koukat na cizojazyčný filmy, a radši si to vše za velký prachy rimejkujou do tý svý debilní řeči a s "herci" v čele s Cyrus, která svým podáním pubertální dcery s permanetně idiotskym šklebem a vychlastanym hlasem, asi chce přesvědčit svět, že někteří jedinci by se měli dobrovolně potratit. Děsná kosočtvercovina, kterou lze těžko kladně hodnotit i bez absolvování původního francouzského počinu, s jeho absolvováním pak jen zbývá rychle zapomenout a dát poslední sbohem všem americkejm pokusům cokoli rimejkovat. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Keď som videl trailer, tak som si myslel, že to bude ako užívateľ verbal hovorí, niečo o takzvanej assbookovej degenaraci. Chcel som to vidieť, no prišiel nepríjemný šok. Idem s davom je jedna z prvých viet a potom ten dej, jedna hrôza. Demi Moore je pre mňa nepodarená herečka 80. rokov a opäť som sa pri sledovaní jej vo filme cítil zle. Myslel som, že len tí pubertiaci budú hrozní, ale tá rozvedená panička, správajúca sa ako nerozumný školák, neschopná si vychovať deti, otec, ktorí sa ťahá so šľapkami, babka ako cundra, ma usvedčili, že to bude ešte horšie. Mám dojem, že ročníky 1993 a mladšie sú trafené, zblbnuté komerčnou dobou. Akoby som videl bratových bývalých a súčasných spolužiakov. Generácia Hanny Montany a Justina Biebera, košielkových kráľov s výraznými bláznivými ofinami a obtiahnutými gaťami, pubertiačok, ktoré trávia svoj život na nete a diskotékach a s každým by sa radi vyspali, kde fajka (nemyslím vodné fajky, to je už akoby zlá samozrejmosť, myslím sexuálnu praktiku) a ľahké drogy ako marihuana sú bežnou vecou. Nikoho netrápi doba, že si z nás spravili ovce, nikto sa nesnaží o nič výnimočné, takých dav ničí, ohovára, odstrkuje a strápňuje. Pubertálne filmy sú dosť zlé, najmä tie americké, často nepoukážu na problém, skôr akoby mu robili reklamu, toto je jeden z tých chybných filmov. Pre mňa jedno z veľkých sklamaní roku, lebo som si myslel, že po filme Posledná pieseň s Miley Cyrus sa táto herečka nedá na nejakú hlúposť, myslel som si, že už viac rozmýšľa, nech mi nikto netvrdí, že si nemôže vybrať. Ešte raz a asi si ju vyradím čoskoro zo svojich obľúbencov, ak tak neurobím už teraz, škoda, pekná herečka. Určite sa tento film dal spraviť inak. Slovami pubertiakov, zabitá luxusná komerčná zábavička plná čajočiek (povoľných). Ale bola naša iba o málinko staršia generácia iná? Puberta je hrozný čas, ak neviete ako ju tráviť, normálne začínam chápať rodičov, len nie tých mojich, lebo ja som sa nesprával ako vo filmoch Prci prci prcičky, Eurotrip, LOL, Klip a podobne. Už to nechám tak, proste to bol ďalší lacný komerčný trapas. ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (19)

  • LOL je také zkratka anglického slovního spojení, které urychluje komunikaci v chatu a má význam lots of laugh (hodně se směju). (Claude Speed)
  • Štáb priebežne zaznamenával počet rozbitých iPhonov, pretože kedykoľvek sa režisérke Lisa Azuelos niečo nepáčilo, hodila mobil o zem. (Arsenal83)
  • James (Jay Hernandez) jezdí na motorce značky Ducati. (Claude Speed)

Reklama

Reklama