Reklama

Reklama

V modernom svete, stále viac prepojenom vďaka Facebooku, Twitteru či iTunes, prežíva Lola (Miley Cyrus) a jej priatelia stredoškolské romániky, priateľstvá aj prvé sklamania. Zároveň sa snažia vyhýbať svojim niekedy až príliš autoritatívnym a technologicky negramotným rodičom, ako je napríklad Lolina matka Anne (Demi Moore). Tá jedného dňa nájde Lolin denník a zistí, že jej Lola už dávno nehovorí všetko - má totiž priateľa, s ktorým už mala sex a vyskúšala marihuanu. Škaredo sa preto pohádajú a Lola odchádza k otcovi. Lolin priateľ Kyle (Douglas Booth) má zase problémy so svojím otcom. Ten vôbec nechápe jeho vášeň pre hudbu a chcel by, aby sa viac venoval škole. Všetko smeruje k záverečnému koncertu, kde sa Lola znovu stretne s matkou a Kyleov otec ho konečne uvidí na pódiu. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (282)

eLeR 

všetky recenzie používateľa

Videla som aj francúzsku verziu z 2008, a keď to mám porovnať, tak oba filmy mi vychádzajú ako typické teenage filmy. Na jednom mi vadilo to, na druhom ono. Na jednom sa mi páčilo to a na druhom ono. Francúzska verzia bola komornejšia a americká bola taká divokejšia ... výborná muzika v oboch prípadoch. ()

PROCESOR 

všetky recenzie používateľa

Milí uživatelé! Nikdy neříkej nikdy, ale přesto si troufám tvrdit, že na FB nikdy nebudu. Mimo jiné víte, že všechny fotky a komentáře jsou vlastnictvím FB a i když zrušíte (smažete) svůj profil tak je to jedno, je to v databázi a Vy to nevlastníte, ale FB ano? Potom se přátelé diví, že maj vykradenej byt, když napsali, že jedou na prima dovču od-do a pochlubili se fotečkami, v čem že to bydlí, Nuže k filmu, víceméně tedy spíše více podprůměr, Demi je stále sexy, ale to snímek rozhodně nezachrání. ()

Reklama

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Seriál Hanny Montany nie je pre mňa, tak som chcel aspoň takto vo filme vidieť, čo dokáže Miley Cyrus, keď už dospela a snáď aj vyrástla z puberty. Demi Moore tiež zabrala a aj z takéhoto slaboduchého námetu vytiahli celkom pozerateľnú komédiu. Možno aj drámu o vzťahoch medzi rodičmi a deťmi, hlavne medzi matkou a dcérou s otvorenou komunikáciou, kde sa pri spoločnom kúpaní rieši aj vyholenie prirodzenia a či je to v jej veku už vhodné alebo nie. Ak niečo vhodné nie je, tak nasleduje zákaz mobilu a počítača, čo je horšie než akýkoľvek telesný trest. Európania dostali na pobavenie epizódu z Paríža, ktorý je vykreslený snáď horšie ako býva Slovensko v amerických filmoch, a nemajú tam mobily ani internet a jedávajú nie slimáky, ale ešte bizarnejšie pochúťky. Hodnotenie, ako vždy, nie je za objektívne kvality filmu, ale za moje pobavenie. –––– Lol, jsi v poho? ()

blackrain 

všetky recenzie používateľa

Nepatřím do cílové skupiny, pro kterou je film především určen. Na základní školu jsem chodila před dávnými a dávnými časy, vlastně už v minulém století. Sledovat tento nezáživný příběh pro mě bylo utrpení. To mám ale za to, že jsem chtěla vidět herce, které mám ráda v nějaké novém filmu. Akorát nechápu, co tady Demi Moore, Gina Gershon a Thomas Jane dělali. Budu muset zapátrat po francouzském originálu. Ale neche se mi riskovat. Ne vždy je risk zisk. ()

Pavlínka9 

všetky recenzie používateľa

Příjemné spojení Cyrus x Moore mi dávalo dojem, že tyhle dvě by opravdu spolu mohly mít příbuzenský vztah :) Americké úsměvy všude kam se podíváš, klasická klišé, Amerika na každém rohu... Ale když jsem tento film zapla s tímto očekávání - nic mě už nepřekvapilo :) I když vlastně - jedno klišé bylo opomenuto - neodehrávalo se to v New Yorku ;) ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (19)

  • Film bol dokončený už v decembri 2010, ale z finančných dôvodov, ktoré mala spoločnosť Lionsgate, bola jeho premiéra odložená. (Cherry_Bomb)
  • Pôvodne nebolo v scenári, aby Janice (Lina Esco) zjedla slimáka v Paríži, ale herečka Lina Esco to chcela vyskúšať. Reakcia Ashley Greene bola skutočná. (Arsenal83)
  • Promítání snímku bylo povoleno pouze ve 23 zemích. (chelseaman22)

Reklama

Reklama