Reklama

Reklama

VOD (1)

Čo keby vás ten, koho milujete, doslova a do písmena nespoznával? Dokázali by ste si získať jeho srdce aj po druhý raz?
Po úraze žena nespoznáva svojho manžela, a on musí bojovať o jej lásku znova, celkom od začiatku, akoby sa stretli po prvý raz. Príbeh nakrútený podľa skutočnej udalosti.
Paige a Leo sú mladí novomanželia, ktorí sú do seba až po uši zamilovaní a žijú spokojným životom umelcov v Chicagu. Jednej zimnej noci sa počas víchrice stanú účastníkmi dopravnej nehody. Leo vyviazne bez škrabanca, ale úraz hlavy pripraví Paige o všetky spomienky na vzťah s manželom. Keď sa preberie z kómy, Leo je pre ňu cudzí človek. Zrazu prestala byť ženou, ktorú Leo dôverne poznal a nespoznáva nič zo svojho súčasného života. Leo sa náhle ocitne v bolestnej situácii človeka, ktorý musí znova rozdúchať plameň svojej životnej lásky a znova sa uchádzať o srdce svojej milovanej manželky. Aj keď je šanca, že sa jej pamäť vráti, takmer mizivá, Leo sa nevzdáva. Rozhodne sa začať celkom od začiatku a chová sa k Paige tak, akoby sa zoznámili iba pred chvíľou. Z Paige sa po nehode stala znovu mladá študentka práv, ktorou bola aj pred piatimi rokmi, skôr než sa spoznali. Leo dúfa, že keď sa už raz do seba zamilovali, podarí sa to znova. Je to výzva, ktorá preverí jeho vieru v lásku a v posvätný sľub, ktorý je súčasťou každého svadobného obradu - sľub, že manželia zostanú spolu navždy. (TV JOJ)

(viac)

Videá (7)

Trailer 1

Recenzie (564)

cukorek 

všetky recenzie používateľa

Channing Tatum celkom dobre zvláda zapojenie do rôznych životných situácii, kde ho čakajú nepríjemné ,príjemné, ale aj romantické chvíle prinášajúce ovocie, keď jeho vzťah s blízkou osobou sa väčšinou končí úspešne ako to bolo vo filme Život je boj, či Lets dance. Tento krát sa ocitol v "dvojitej dávke sladkej vanilkovej zmrzliny" od M. Sucsyho, ktorý prvú dávku romantiky ponúkol takmer na začiatku a potom ešte raz, keď Leo sa snažil naspäť získať srdce svojej milovanej manželky. Najobdivuhodnejším momentom bolo podanie a dobre spracovanie úvodnej autonehody, ktorá tento životný príbeh odštartovala, tým že bola zvýraznená a nestala sa len radou situáciou, ale práve naopak filmu dodola ten správny vietor. Ďalší priebeh sa dal ľahko predvídať, ale vietor s ich výnimočnou láskou občas poriadne zamával, keď rodičia vstúpili medzi nich a snažili sa využiť ponúknutú možnosť a stiahnuť svoju dcéru do svojich rodinných pavučín, či vrátenie sa Paige do rúk bývalému nápadníkovi, čo pôsobili osviežujúco. Nebol to najlepší životný príbeh, kde herci podali super výkony, ale určite stál za to, takže 70%. ()

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Slušná, ale hodně neoriginální romance hrající spíše na dramatickou strunu a s přehnaným množstvím cukru, díky čemuž Tatum místy působil až trochu komicky. Rachel McAdams to sluší jako vždy, ona se pro tyhle role snad narodila. Jako celek to je řemeslně dobře odvedená práce, ale chybělo tomu něco navíc. The Vow hodně rychle zapomenu. ()

Reklama

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Jedno óóóbrovitánské klišé, jehož jedinou naději zabíjí ne zrovna šťastně zvolený překlad názvu. Channing je sympatický, Rachel miluju, natočeno dobře, hudba výborná, spousta sladkých řečí a závěje křišťálově čistého sněhu. Přesto se nedostavilo pražádné mrazení v zádech nebo touha vytrhnout sousedovi jeho holku a vybrečet se jí na rameno... Inu, když se moc tlačí na pilu, větev se zlomí. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

On jí pořád říká "Já tě miluju." a ona na to "Když já pořád nevim." A takhle se to táhne prakticky od začátku až do konce. Podle mě z toho měli udělat romantickou komedii, protože sázka na drama zrovna dvakrát nevyšla a to i díky Tatumovi a Rachel McAdams, kteří mají své herecké limity a tady byli tak sladcí či sladce zmatení, až se z toho jednomu dělalo blbě. Alespoň že Sam Neil a Jessice Lange jim trošku přihrávali. Celkově se to strávit dalo, ale nějakou hlubší stopu film určitě nezanechá. 50% ()

Ajinka126 

všetky recenzie používateľa

Až na ten trochu nasilu naaranžovaný spokojený život, se mi to líbilo. Jenom jsem asi pár věcí nepochopila, nebo komu z vás přijde romantické, když si váš partner prdne a vy jako reakci na to zavřete okénko, to má být jako důkaz lásky? Po nehodě to příběh mělo, dokonce mě to do něj vtáhlo, takže já si nemám až tak na co stěžovat. Jen až si holky nevzpomenete, že takovej fešák jako Tatum je váš muž, asi fakt máte něco s mozkem:) ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (12)

  • Severoamerické tržby dosáhly 125 milionů amerických dolarů, celosvětové pak 196,1 mil. (NIRO)
  • Keď Paige (Rachel McAdams) zistí, že má tetovanie, je ho na fotke vidieť na pravej strane chrbta. V priamom zábere na tetovanie je však presne v strede. (toi-toi)

Reklama

Reklama