Reklama

Reklama

Manželský sľub

  • Česko Navždy spolu (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Čo keby vás ten, koho milujete, doslova a do písmena nespoznával? Dokázali by ste si získať jeho srdce aj po druhý raz?
Po úraze žena nespoznáva svojho manžela, a on musí bojovať o jej lásku znova, celkom od začiatku, akoby sa stretli po prvý raz. Príbeh nakrútený podľa skutočnej udalosti.
Paige a Leo sú mladí novomanželia, ktorí sú do seba až po uši zamilovaní a žijú spokojným životom umelcov v Chicagu. Jednej zimnej noci sa počas víchrice stanú účastníkmi dopravnej nehody. Leo vyviazne bez škrabanca, ale úraz hlavy pripraví Paige o všetky spomienky na vzťah s manželom. Keď sa preberie z kómy, Leo je pre ňu cudzí človek. Zrazu prestala byť ženou, ktorú Leo dôverne poznal a nespoznáva nič zo svojho súčasného života. Leo sa náhle ocitne v bolestnej situácii človeka, ktorý musí znova rozdúchať plameň svojej životnej lásky a znova sa uchádzať o srdce svojej milovanej manželky. Aj keď je šanca, že sa jej pamäť vráti, takmer mizivá, Leo sa nevzdáva. Rozhodne sa začať celkom od začiatku a chová sa k Paige tak, akoby sa zoznámili iba pred chvíľou. Z Paige sa po nehode stala znovu mladá študentka práv, ktorou bola aj pred piatimi rokmi, skôr než sa spoznali. Leo dúfa, že keď sa už raz do seba zamilovali, podarí sa to znova. Je to výzva, ktorá preverí jeho vieru v lásku a v posvätný sľub, ktorý je súčasťou každého svadobného obradu - sľub, že manželia zostanú spolu navždy. (TV JOJ)

(viac)

Videá (7)

Trailer 1

Recenzie (564)

javak810i 

všetky recenzie používateľa

Asi jen těžko byste hledali ohranější klišé zápletku, než je ztráta paměti v romantickém filmu. Ale to vůbec nevadí. Na to, jak si k sobě hlavní aktéři hledají cestu zpět, se pěkně kouká, a to i přes to, že to není podepřeno nijak oslnivým scénářem. Jako celek to funguje a Channing Tatum se Samem Neillem mají štěstí, že mají svou milovanou Paige nakonec zase u sebe. Film inspirovaný skutečným příběhem, který ukazuje, že člověk sice může úplně zapomenout ale "něco" v něm nejspíš zůstane navždy. Slabší 4* ()

maseer2 

všetky recenzie používateľa

v rámci žánru povedená záležitost, ačkoli prostředek filmu byl slabší - v podstatě to byla jen taková výplň mezi vydařeným začátkem a rovněž vcelku zdařilým koncem, díky kterému ve mně ve finále nakonec převládají pozitivní dojmy.. takže slabší čtverka a skvěle pasující tečka v podobě Pictures Of You na závěr :) ()

Reklama

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Po filme Milý John, ktorý ma takmer rozplakal, no pritom som si uvedomoval, že ide o film s citovým vydieraním, nie najsilnejším vzťahom, proste niečo, čo nebolo nejak skvelým filmom a bola to skôr agitka na rôzne spôsoby, tu som zažíval opäť niečo silné, kde mi Tatum nevadil, ba naopak si myslím, že sa ten chlap hodí na romantické filmy viac, než hocikde inde. No a Rachel McAdams? To je slniečko, slniečko, ktorej mimiku, pohyby, či účesy skrátka "žeriem". Ten úvod bol blbý, nanešťastie to tak zariadil život, vzhľadom na to, že je to podľa skutočného príbehu, v deji je proste všetko, čo vás asi pri téme amnézia a vzťah dvoch ľudí napadne, ale aj napriek tomu je to kvalitný film, ktorý síce emócie sem tam postráda, no nevydiera a je realistický, pochopiteľný a nie jednoduchý. Ja som si ten film celkom užil, aj keď opäť to postráda prvky kresťanstva a mnohých iných vecí, ktoré sú mne blízke a má to prvky kultúry, nad ktorou často priam krútim hlavou. Na takú Pomádu, či Titanic to nemá, no Hriešny tanec to u mňa napríklad prekonáva, možno by som ešte dodal, že je to také ako film Duch len modernejšie, no najmä je to americká obdoba Nae meori sogui jiugae. Ten je možno o percento, či päť lepší, no je možné, že pri oboch budete plakať. Dalo sa, určite by som netvrdil, že by ma to sklamalo, skôr som sa bál klišé, už keď som videl plagát, ktorý je tuctový. Škoda, že po filme s názvom Vow, nemôžem napísať len Wow. ()

Pilda17 

všetky recenzie používateľa

Originální romantická komedie, která funguje ve všech směrech. Herecký výkon Channing Tatuma byl dobrý a roli neměl rozhodně jednoduchou. Naopak Rachel McAdams mě občas otravovala a v její situaci bych se zachoval nejspíš jinak. Děj sice občas kolísal, ale byl aspoň pořád něčím zajímavý. Jsou daleko horší romantiky a když se vymyslí originální nápad je to jedině dobře.. 8/10 = 80% ()

teutates 

všetky recenzie používateľa

Už při vstupu do sálu jsem se zalekl těch slintajících holek sedících na dvojsedačkách, čekajících na Tatuma v trenkách. Jelikož sem hero jak cyp, sebral jsem všechnu odvahu a zasedl. Co mně nasralo vzápětí už nebyli fanynky, ale kupa reklam, ne trajleru na filmy, na které bych se moh eventuelně těšit, ale nějaká kuchařka s vycpaným potkanem a reklama na oči, či nějaký filmový festival - kurva hotova propaganda, ale že by mne nalákali na nějaký film, to ne! (CineStar, CineStar...) Protože oficiálně patřím do klubu "romantická sračka" nemoh jsem si nechat ujít tak krásně sladkou, emocionálně vypjatou filmovou lahůdku. Sem romantik od kosti a proto sem se vžil do Leove kůže a donesl Paige růže! Jenomže slečna mně nepoznala, s růžema mně do prdele hnala! Ještě malou chviličku a už bych byl vyronil sluzičku. 4/10 ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (12)

  • Příběh Paige (Rachel McAdams) a Lea (Channing Tatum) byl inspirovaný příběhem manželů Krickitt a Kima Carpenterových, s kterými se herci před natáčením scházeli, aby je zachytili co nejvěrněji. Krickitt Carpenterová měla později dvě děti a vzpomínky se jí nikdy nevrátily. Carpenterovi se objevili i na premiéře filmu. V roce 2018 oznámili rozvod. Stalo se tak po 25 letech manželství. (Mike88)

Reklama

Reklama