Reklama

Reklama

Manželský sľub

  • Česko Navždy spolu (viac)
Trailer 3

Čo keby vás ten, koho milujete, doslova a do písmena nespoznával? Dokázali by ste si získať jeho srdce aj po druhý raz?
Po úraze žena nespoznáva svojho manžela, a on musí bojovať o jej lásku znova, celkom od začiatku, akoby sa stretli po prvý raz. Príbeh nakrútený podľa skutočnej udalosti.
Paige a Leo sú mladí novomanželia, ktorí sú do seba až po uši zamilovaní a žijú spokojným životom umelcov v Chicagu. Jednej zimnej noci sa počas víchrice stanú účastníkmi dopravnej nehody. Leo vyviazne bez škrabanca, ale úraz hlavy pripraví Paige o všetky spomienky na vzťah s manželom. Keď sa preberie z kómy, Leo je pre ňu cudzí človek. Zrazu prestala byť ženou, ktorú Leo dôverne poznal a nespoznáva nič zo svojho súčasného života. Leo sa náhle ocitne v bolestnej situácii človeka, ktorý musí znova rozdúchať plameň svojej životnej lásky a znova sa uchádzať o srdce svojej milovanej manželky. Aj keď je šanca, že sa jej pamäť vráti, takmer mizivá, Leo sa nevzdáva. Rozhodne sa začať celkom od začiatku a chová sa k Paige tak, akoby sa zoznámili iba pred chvíľou. Z Paige sa po nehode stala znovu mladá študentka práv, ktorou bola aj pred piatimi rokmi, skôr než sa spoznali. Leo dúfa, že keď sa už raz do seba zamilovali, podarí sa to znova. Je to výzva, ktorá preverí jeho vieru v lásku a v posvätný sľub, ktorý je súčasťou každého svadobného obradu - sľub, že manželia zostanú spolu navždy. (TV JOJ)

(viac)

Videá (7)

Trailer 3

Recenzie (564)

rikitiki 

všetky recenzie používateľa

Není co hrát, ani co vyprávět. Ta historka se dá odříkat za 5 minut a film ji nedokázal ničím zajímavým doplnit. Reální protagonisté si prošli neuvěřitelnou situací, se kterou se vypořádat se snad ani nedá, ale pořád je to jako příběh velmi jednoduché. Je obdivuhodné, jak se s tím vypořádali. Film, bohužel, udělal z jejich osudu kýčovitou limonádu. ()

Riddick77 

všetky recenzie používateľa

Jedno klišé vedle druhého, což ovšem nic nemění na faktu, že příběh je poměrně emotivní, chemie mezi Tatumem a Rachel McAdams funguje obstojně a předvídatelnost je vykoupena řadou zručně natočených dialogů a interakcí. Ačkoliv se postupem času začnou nabalovat formou i obsahem velmi podobná vyznání lásky, tak je to vzhledem ke kontextu pochopitelné a nijak to neruší. Chyběl mi údernější (nemyslím doslovnější či sladší) závěr, který je mdlý a schází mu gradace. O herectví Channinga Tatuma bude žertovat zřejmě mnoho diváků, ovšem tato poloha mu naprosto seděla, přičemž Rachel sekundoval zdatně. Fandové romantických filmů budou spokojeni, protože se jedná o poctivou limonádu, která v sobě má malinko více hořké příchuti, než tomu obvykle bývá, což je právě její největší klad. Tradiční přístup k fenoménu "pravé lásky" zabalený do moderního hávu! 7/10! ()

Reklama

blackrain 

všetky recenzie používateľa

Originální náměty píše sám život. Ten chlap musel svou ženu skutečně milovat až za hrob, když dokázal projít takovou osudovou zkouškou a nevykašlal se na to všechno už na začátku. Channing Tatum byl příjemný, jen by nemusel být tak moc toporný. Jessica Lange opravdu hodně zestárla. Moc pěkně natočeno. Atmosféra snímku byla povedená. Strašně moc jsem jim držela palce. Konec jsem si představovala trochu jiný, ale i tento byl pro mě přijatelný. ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Ako to už býva, zhodujem sa v komentári s užívateľom Botič; tiež sa cítim previnilo. Je to ženská, komerčná romanťárna, vo svete, v ktorom existuje Moment to Remember navyše úplne zbytočná. Na druhú stranu, Rachel McAdams je dobrá herečka, hrajú tam The Cure a človek im fandí. Keby som mal niečo vytknúť, tak hlavne načančanosť a archetypné, sitcomové vedľajšie postavy. Takpovediac zlí rodičia, model ex-boyfriend, naj kamaráti, z ktorých jedna je modelka, druhý jej frajer (charakterom nosiaci klobúk) a tretí debil v športovom, s rovnými vlasmi. Hrdinovia žijú v ateliérovom byte a obaja sú umelci (o ktorých umení sa ale nedozvieme nič). Sterilný film s Tatumom, ale má prekvapivo celkom efekt. Len si musím teraz asi pustiť nejaký horor, víš jak. ()

Marsik 

všetky recenzie používateľa

Cinema City Anděl - Ale jo, Rachel a Channing je pěkný pár, slušelo jim to :) Pěkně a citlivě natočené romantické drama. Závěr by mohl být trochu jiný - tohle byl v podstatě happy-end, ale pokud to je podle skutečné události, tak pak je to v pořádku. 75% (with J.) // (24.2.2013) PRIMA LOVE - Druhé promítání jsem si dal necelý rok poté, tentokrát s CZ dabingem. Mohu říct, že ten mi dojem z filmu nezkazil. Dvojice Ježková + Libert mi na hlavní dvojici určitě sedla. Hodnocení nechávám, pěkný romantický film to byl. 75% ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (12)

  • Keď Paige (Rachel McAdams) zistí, že má tetovanie, je ho na fotke vidieť na pravej strane chrbta. V priamom zábere na tetovanie je však presne v strede. (toi-toi)
  • Severoamerické tržby dosáhly 125 milionů amerických dolarů, celosvětové pak 196,1 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené