Reklama

Reklama

VOD (1)

Čo keby vás ten, koho milujete, doslova a do písmena nespoznával? Dokázali by ste si získať jeho srdce aj po druhý raz?
Po úraze žena nespoznáva svojho manžela, a on musí bojovať o jej lásku znova, celkom od začiatku, akoby sa stretli po prvý raz. Príbeh nakrútený podľa skutočnej udalosti.
Paige a Leo sú mladí novomanželia, ktorí sú do seba až po uši zamilovaní a žijú spokojným životom umelcov v Chicagu. Jednej zimnej noci sa počas víchrice stanú účastníkmi dopravnej nehody. Leo vyviazne bez škrabanca, ale úraz hlavy pripraví Paige o všetky spomienky na vzťah s manželom. Keď sa preberie z kómy, Leo je pre ňu cudzí človek. Zrazu prestala byť ženou, ktorú Leo dôverne poznal a nespoznáva nič zo svojho súčasného života. Leo sa náhle ocitne v bolestnej situácii človeka, ktorý musí znova rozdúchať plameň svojej životnej lásky a znova sa uchádzať o srdce svojej milovanej manželky. Aj keď je šanca, že sa jej pamäť vráti, takmer mizivá, Leo sa nevzdáva. Rozhodne sa začať celkom od začiatku a chová sa k Paige tak, akoby sa zoznámili iba pred chvíľou. Z Paige sa po nehode stala znovu mladá študentka práv, ktorou bola aj pred piatimi rokmi, skôr než sa spoznali. Leo dúfa, že keď sa už raz do seba zamilovali, podarí sa to znova. Je to výzva, ktorá preverí jeho vieru v lásku a v posvätný sľub, ktorý je súčasťou každého svadobného obradu - sľub, že manželia zostanú spolu navždy. (TV JOJ)

(viac)

Videá (7)

Trailer 2

Recenzie (564)

Marsik 

všetky recenzie používateľa

Cinema City Anděl - Ale jo, Rachel a Channing je pěkný pár, slušelo jim to :) Pěkně a citlivě natočené romantické drama. Závěr by mohl být trochu jiný - tohle byl v podstatě happy-end, ale pokud to je podle skutečné události, tak pak je to v pořádku. 75% (with J.) // (24.2.2013) PRIMA LOVE - Druhé promítání jsem si dal necelý rok poté, tentokrát s CZ dabingem. Mohu říct, že ten mi dojem z filmu nezkazil. Dvojice Ježková + Libert mi na hlavní dvojici určitě sedla. Hodnocení nechávám, pěkný romantický film to byl. 75% ()

Lucasion 

všetky recenzie používateľa

"Život se skládá ze zlomových okamžiků... Co se ale stane, když si na ně nedokážete vzpomenout?" Paige a Leo jsou manželé a mají velmi šťastný život. Bohužel mají autonehodu a Paige si nejen nepamatuje, že Leo je její manžel, nepoznává ho, ale dokonce neví, co dělala posledních 5 let. Její charakter je naprosto jiný. Sympatická Rachel McAdams jako Paige působí v této romantické drama/komedii dobře a po boku manžela, který se jí nechce jen tak vzdát - je Channing Tatum ten pravý. Film podle skutečné události je skutečně dojemný a neuvěřitelný. Snaha Tatuma dát vše jak má být například začít prvním randem či ukazovat její život s ním jsou scény povedené. Někomu může připadat tento film příliš "sladký" nicméně jako romantický, smutný film s úsměvnými vtipy funguje velmi slušně. (70 procent) ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

50 x a stále po prvé v tej menej komediálnej, ale pravdivejšej, dramatickejšej a dovolím si povedať, že aj romantickejšej forme. Medzi Tatumom a McAdams to krásne funguje a vďaka za to, že hlavných predstaviteľov stvárnili oni a nie reálni ľudia, ktorým sa to stalo a ktorých vidíme na konci filmu, tí boli asi zo slonej farmy. Dostal som všetko, čo som od snímku tohto charakteru očakával. Citlivosť, láska, neha tam kde má byť bez zbytočného pátosu a tlačenia na pílu. Pre páry filmík ako stvorený. ()

cukorek 

všetky recenzie používateľa

Channing Tatum celkom dobre zvláda zapojenie do rôznych životných situácii, kde ho čakajú nepríjemné ,príjemné, ale aj romantické chvíle prinášajúce ovocie, keď jeho vzťah s blízkou osobou sa väčšinou končí úspešne ako to bolo vo filme Život je boj, či Lets dance. Tento krát sa ocitol v "dvojitej dávke sladkej vanilkovej zmrzliny" od M. Sucsyho, ktorý prvú dávku romantiky ponúkol takmer na začiatku a potom ešte raz, keď Leo sa snažil naspäť získať srdce svojej milovanej manželky. Najobdivuhodnejším momentom bolo podanie a dobre spracovanie úvodnej autonehody, ktorá tento životný príbeh odštartovala, tým že bola zvýraznená a nestala sa len radou situáciou, ale práve naopak filmu dodola ten správny vietor. Ďalší priebeh sa dal ľahko predvídať, ale vietor s ich výnimočnou láskou občas poriadne zamával, keď rodičia vstúpili medzi nich a snažili sa využiť ponúknutú možnosť a stiahnuť svoju dcéru do svojich rodinných pavučín, či vrátenie sa Paige do rúk bývalému nápadníkovi, čo pôsobili osviežujúco. Nebol to najlepší životný príbeh, kde herci podali super výkony, ale určite stál za to, takže 70%. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Štyrmi hviezdičkami pri romantických filmoch šetrím, ale tu sa celkom hodia. DENNÍK JEDNEJ LÁSKY je, aj napriek očividnej snahe, neprekonaný, ale Navždy spolu má všetko na svojom mieste. Dokonca aj povinné klišé žánru (rozchod, tajomstvo) je znesiteľne a hlavne rýchlo podané. Ťažšie sa mi prehrýzalo americkou špecialitou vylievania si srdca svojim kamarátom (a kamarátkam). Film má pár pôsobivých i roztomilých scén. Takmer na úrovni LÁSKA A INÉ ZÁVISLOSTI... ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (12)

  • Keď Paige (Rachel McAdams) zistí, že má tetovanie, je ho na fotke vidieť na pravej strane chrbta. V priamom zábere na tetovanie je však presne v strede. (toi-toi)
  • Příběh Paige (Rachel McAdams) a Lea (Channing Tatum) byl inspirovaný příběhem manželů Krickitt a Kima Carpenterových, s kterými se herci před natáčením scházeli, aby je zachytili co nejvěrněji. Krickitt Carpenterová měla později dvě děti a vzpomínky se jí nikdy nevrátily. Carpenterovi se objevili i na premiéře filmu. V roce 2018 oznámili rozvod. Stalo se tak po 25 letech manželství. (Mike88)

Reklama

Reklama