Reklama

Reklama

VOD (1)

Bývalá kráľovná krásy Samantha Hortonová (Jennifer Love Hewitt) je voľky-nevoľky nútená zamestnať sa v masážnom salóne – jej manžel Rex (Teddy Sears) už totiž po nedávnom zranení viac pracovať nemôže a hrozí im, že kvôli narastajúcim dlhom, ktoré nie sú schopní splácať, im exekútori zhabú všetok majetok, vrátane strechy nad hlavou. Samantha teda nemá na výber – niekto sa skrátka musí postarať o rodinu, s troma malými deťmi predsa nemôžu zo dňa na deň skončiť na ulici! Ibaže... Netrvá dlho a zistí, že jej „zákazníci“ od nej očakávajú oveľa viac, než len masáž... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (84)

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Takýto kravinoidný príbeh som aj očakával, ale najhoršie bolo, že sa film berie celkom vážne ako dráma!? Nová americká životná filozofia honby za majetkom a tým boja proti kríze neváha servírovať a schvaľovať myšlienku, že na zabezpečenie veľkého domu s dvojitou garážou, nákladného pickupu, ktorý sa do tej garáže nezmestí, nepracujúceho manžela a kŕdľa detí s najrôznejšími požiadavkami, je celkom fajn a príjemné stať sa kurvičkou. Naviac celkom slobodne v nejakom malom meste, kde každý každého pozná. Zvyšok filmu nie je podstatný, asi len ako príprava na seriál. Nebyť sexi Jennifer, asi by sa to nedalo pozerať, akurát ma mrzí, že vlastne nič neukázala. Aj tak by som film neoznačil ako mládeží prístupný, hlavne pre to zvrátené posolstvo. ()

spygirl 

všetky recenzie používateľa

"Hezká holka nemůže být chudá!!!" :D :D :D S takovým přístupem k životu může být žena akorát děvka anebo zlatokopka... To zase byla blbost... Nechápu, proč tady každý píše, jak je J.L. Hewitt krááásnááá, co je na ní tak krásného? Ta přifouklá silikonová ňadra? Ta ještě z nikoho krásnou ženu neudělala. A co ten obličej? Vždyť vypadala jako zmalovaný zombík. A spát v té tlusté vrstvě make-upu? Trapné... Celý film trapný a hloupý. ()

Reklama

René.girl 

všetky recenzie používateľa

Film podle skutečné události - hodně nereálně natočený. Scény a situace jsou hrozně kýčovité a nevěrohodné, herci přehrávají a celkově je všechno tak hrozně vyumělkované, že mě zaráží, že někdo ohodnotil tenhle film jako drama. Já bych to nazvala spíše parodií na drama. Film se prostě veze na vlně průměrnosti a přehánění. Abych, ale zase nebyla tak tvrdá, tak se na to dá překvapivě celkem i koukat. 50% (btw - vážně byla za tuhle roli Jennifer Love Hewitt nominovaná na zlatý globus??Vážně??) ()

Pavlínka9 

všetky recenzie používateľa

Nebudu si nic nalhávat ;) Jennifer Love Hewitt je kočka již od puberty a taky se na ni nemůžu vynadívat :D :D Tudíž ji tato role sedla jako ušitá ;) Dobrá ukázka toho, čeho je schopen člověk prvně pro svou rodinu a poté i jen pro peníze udělat ;) Nejsem si sice jista, zdali by manželky zareagovaly tímto způsobem, ale pátrat po tom nebudu :) Je to sice "americké drama", ale spíš bych to nazvala realitou :) Scény s Jennifer a Cybill jsou ve filmu nejlepší, zbytek je nuda :D ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Připomínalo mi to takový ten typicky béčkový film natočený hlavně pro televizní diváky, hlavně pro maminy, které rády koukají na Rosamunde Pilcher a když si chtějí pustit nějaké drama, přepnou na jiný kanál a narazí na tohle. Je to nemastné, neslané, žádné pořádně drama se tam nekoná. Hlavní hrdinku jsem obdivovala za to, co dokázala dělat pro svojí rodinu. Ano, možná v tom bylo trochu sobeckosti a malichernosti ohledně její osoby, ale šla do toho, aby svému synovi mohla zaplatit fotbal, dceři rovnátka, hypotéku, dělala to pro rodinu, a proto má můj respekt. Jennifer byla ve své roli skvělá, je to nádherná ženská a bylo se na co dívat, takže pánové si určitě přijdou na své. ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (4)

  • „Mama mi povedala, že je na mňa veľmi hrdá. Pozdáva sa jej myšlienka, že predvediem striptíz a budem hrať prostitútku,“ povedala Jennifer Love Hewitt. (Sufferer)
  • „Všetky intímne scény sme natočili za dva dni. Absolvovala som výmenu nohavičiek celkom dvadsaťšesťkrát a mala som aj rovnaký počet klientov,“ prezradila herečka Jennifer Love Hewitt a ďalej dodala: „Bolo to prinajmenšom čudné. Bola som zakaždým v miestnosti len s jedným chlapom a kopou ľudí zo štábu. Pustili sme sa „do toho“ a onedlho nasledovala výmena spodnej bielizne a úprava mejkapu“. (Sufferer)

Reklama

Reklama