Reklama

Reklama

George (Paul Rudd) a Linda (Jennifer Aniston) sú manželia, ktorí sa prisťahovali do New Yorku, kde si kúpili malý byt. Z nového bývania sa však dlho netešia, Georga vyhodia z práce a Linda, hoci je všestranná, prácu ani nemá. Zamilovaný pár je preto nútený byt predať a odsťahovať sa z mesta. Odchádzajú do Atlanty, kde býva Georgov neznesiteľný brat. Cestou sa rozhodnú prespať v menšom hoteli. Ako sa však ukáže, nie je to len taký obyčajný hotel. Býva tu totiž komunita hippies, ktorá Lindu a Georga privíta s otvorenou náručou. Bude to pre nich znamenať nový štart alebo tento pobyt spôsobí len množstvo problémov? (TV Markíza)

(viac)

Videá (45)

Trailer

Recenzie (171)

caffelina 

všetky recenzie používateľa

Som vážne rada, že ma tak slabé hodnotenia neodradili od pozretia si tejto skvelej komédie. Neviem či to je tým , že som divná, alebo to bolo Jennifer Aniston..ale na mňa to 100% zaberalo! Miestami som sa doslova váľala od smiechu a to ich nebolo málo. Párik z New Yorku sa náhodou ocitne v komunite hippiekov žijúcich podľa svojských pravidiel a rozhodne sa tam na istý čas zostať. Určite nejde o lacné primitívne vtípky hodné nejakej teenage usa komédie, založené len na prasárňach. Zrejme nie každého chytí štýl humoru a scén v tejto komédii, no už len Jennifer stojí za pozretie a keď máte podobný , zrejme úchylný zmysel pre humor ako ja, tak rozhodne nebudete ľutovať. ()

tom88 

všetky recenzie používateľa

Nie je to výkvet svetového filmu ani komédie ako žánru, ale pravdupovediac som sa veľmi slušne bavil a Wanderlust mi perfektne sadol. Je to ľahká komédia s prostým dejom a prostými americkými postavami. Nad niektorými scénami človek samozrejme krúti hlavou, ale niektoré ma celkom dostali. A navyše cameo Raya Liottu. 70% ()

Reklama

Riddick77 odpad!

všetky recenzie používateľa

WTF? Ono je to v modrých číslech?? Jedna z největších trapností, co jsem měl tu možnost vidět. Absolutně stupidní humor, nulový příběh, podivné charaktery a děsivé herecké výkony. Tohle snad ani horší být nemohlo. Chtěl jsem vidět fajn komedii s Jennifer Aniston a dostal jsem nefungující a nechutný guláš, kde se mám smát slovu "šukat" v tisíci podobách!?!? Politicky nekorektní eRkovou komedii, která se ironicky snaží poukázat na sobeckost a nedokonalost dvou protichůdných socio-ekonomických formací, si představuji jinak (ano, nakonec se k jisté pointě o zkaženosti každé ideologie dostaneme). Ne, ne, ne, z tohoto mi bylo na zvracení a těch přibližně 90 minut života za to fakt nestojí. 0/10! ()

Mrkvič 

všetky recenzie používateľa

Sakra. Můj osobní život musí být hodně absurdní, když mě chytnou i z hlediska správné logiky atd takovéhle ujetosti. Romantické komedie tady v červených číslech většinou prospím nebo vypnu v polovině. Tohle je ale zajímavé od začátku do konce. Zase jsou použity příšerně ujeté a nereálné okolnosti nebo postavy, ale celkové vyznění dokonale sedí. Nebo jen na můj život a to je... nemyslím si že smutné. Smutné mi to přijde u všech ostatních. Fajn herci, občas jsem nad něčím usmál a s každou větou nebo každou mířenou ironií naprostý souhlas! ()

nunka 

všetky recenzie používateľa

Komédia, ktorá má svoj špecifický charakter. Nevie, čím by zaujala. Jeden jediný rozmer zostal naplnený - herecká stránka uspokojujúca potreby diváka, ktorý si chce pozrieť niečo ľahké, oddychové, komediálne. Paul Rudd a Jennifer Aniston ako fungujúci a celkom uveriteľný pár. Avšak ten zvyšok - mix hippíkov, komercionalizmu versus naturalizmu, hraničných vtípkov, kvázi humorných postáv a scén okorenené hystériou a naivitou príbehu sa ťažko vstrebáva so spokojnosťou. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (6)

  • Pro Jennifer Aniston a Paula Rudda se nejedná o první spolupráci. Společně si zahráli již v seriálu Přátelé (od r. 1994) a filmu Objekt mé touhy (1998), kde mimo jiné jednu z vedlejších postav ztvárnil i Alan Alda, který se na tomto filmu také podílel. (Elbarto08)
  • Wayna Davidsona měl původně ztvárnit Fred Armisen, nakonec jej ale nahradil Joe Lo Truglio. (R´Hell)
  • Georgeův (Paul Rudd) tzv. „Mirror Talk“ byl improvizací Paula Rudda. (žvanimírek)

Reklama

Reklama