Reklama

Reklama

Dylan (Justin Timberlake) a Jamie (Mila Kunis) na usadlý život so záväzkami vôbec nepomýšľajú. Newyorčanka Jamie, ktorá pracuje ako hľadačka nových príležitostí, presvedčí Dylana z Los Angeles, aby prijal svoje vysnívané miesto v New Yorku. Obaja sú si veľmi podobní. Navyše majú z sebou toľko skrachovaných vzťahov, že už sú schopní myslieť len na zábavu a láska ide bokom. Akonáhle sa Dylan presťahuje do New Yorku a začne sa s Jamie vídať častejšie, užijú si spolu množstvo srandy a začínajú byť presvedčení, že láska je len mýtus z hollywoodskych filmov. Rozhodnú sa preto vyskúšať experiment. Rozšíria svoje priateľstvo o príležitostný a celkom nezáväzný sex bez akýchkoľvek emócii. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (1 104)

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Je zajímavé že i druhá labuť se pustila prakticky do stejného filmu jako Natálka. Kamarád taky rád je jen trošku jinou verzí Hlavně nezávazně. Oba filmy jsou ale docela opatrné pokud jde o erotiku. Těmto všem jednoznačně vytřela zrak Anne Hathaway v Lásce a jiných závislostech. Omlouvám se za počáteční srovnávání, ale jinak to prostě nešlo. Timberlake je přecejen lepší než Kutcher. Takže proto hvězdička navíc. Já si docela dost užíval menší roličku, kterou si střihnul Woody. Film je taková ta americká slaďárna o jednom polepšeném hošanovi, ale nikdo jí neodpáře že je velmi zručně natočená. 70% ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $35miliónovTržby USA $55,802,754Tržby Celosvetovo $150,483,765Tržby za predaj Blu-ray v USA $7,232,912Tržby za predaj DVD v USA $21,554,611║ škoda toho schématického balastu, ktorý musel prísť v poslednej štvrtine filmu, však ako by to ináč bolo!!??, ale až na klasicky obohranú dejovú kostru, bolo ústredné dou Mila Kunis a Justin Timberlake dosť osviežujúce, na Milu sa dobre pozeralo však aj prečo nie, plus nejaké tie humorné scénky dobre padli /70%/ ()

Reklama

somnar 

všetky recenzie používateľa

Will Gluck pumpuje do žánru romcom novou krev (perfektni dvojka Justin-Mila, konstantne propirajici se popkultura, ajpedy, flashmoby, ale nečekaně i perfektně zachycený genius loci velkého jablka) a slaví úspěch! Neotřelí posteloví kamarádi navíc zašlapávají do země veškerou konkurenci posledních měsíců (ano, no strings attached, ty!). Poznámka pod čarou: u Easy A jsem se ale přecejenom bavil o trochu víc. 65% ()

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

|| Scenár: Keith Merryman, David A. Newman, Will Gluck, Harley Peyton | Hudba: Halli Cauthery | Produkcia: Liz Glotzer, Marti Shafer, Will Gluck, Jerry Zucker, Janet Zucker | Distribúcia: Sceen Gems | Štúdio: Castle Rock Entertainment | Rozpočet: 35 miliónov $ | Tržby: 111,402,754 $ || Živočíšne svieža prvá pólka je viac než prekvapujúco zábavná, neokukaná ústredná dvojica viac než príjemná. Ako bonus, konečne ukážkové iskrenie i v spálni. A nesklamú ani vtípky vo forme ANTIapple reklamy na iPad (ticho súhlasím s nedomakanosťou giroskopu vo všetkých "i" výrobkoch vo vodorovnej polohe) a zámernému propagovaniu konkurenčnývh topákov, ako je Win7 Touch, SE VIVAZ, Sony Vaio a tak ďalej... Späť k filmu: Druhá polovica podlieha krutému šablónu, a ukopáva celý cirkus do hrobu. Je to škoda, pretože sa to vymykalo bežnosti na 5 hviezd od podobných kusov... ()

robbiee 

všetky recenzie používateľa

[imdb: 6.8/10] | me: To najlepšie sme dostali v trailery,... ostatok je len ukecaná sexom popretkávaná záležitosť, ktorá nemá výraznejšie miesta a šlape podľa dobre známych vopred dohodnutých pravidiel. Tento krát však s Timberlakeom a Kunis medzi ktorými chémia funguje kvalitne a to je pre tento typ filmu najpodstatnejšie. Ak k tomu pridáme (okrem všadeprítomného sexu) pekné zábery LA, NY a výborného Woody Gay Harrelsona :) dostaneme pohodový mix na štandardný večer kedy sa každému niečo ujde ale nikto nedostane už nič navyše :)) ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (25)

  • Severoamerické tržby dosáhly 55,8 milionu amerických dolarů, celosvětové pak činily 149,5 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama