Reklama

Reklama

Dylan (Justin Timberlake) a Jamie (Mila Kunis) na usadlý život so záväzkami vôbec nepomýšľajú. Newyorčanka Jamie, ktorá pracuje ako hľadačka nových príležitostí, presvedčí Dylana z Los Angeles, aby prijal svoje vysnívané miesto v New Yorku. Obaja sú si veľmi podobní. Navyše majú z sebou toľko skrachovaných vzťahov, že už sú schopní myslieť len na zábavu a láska ide bokom. Akonáhle sa Dylan presťahuje do New Yorku a začne sa s Jamie vídať častejšie, užijú si spolu množstvo srandy a začínajú byť presvedčení, že láska je len mýtus z hollywoodskych filmov. Rozhodnú sa preto vyskúšať experiment. Rozšíria svoje priateľstvo o príležitostný a celkom nezáväzný sex bez akýchkoľvek emócii. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (1 104)

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

|| Scenár: Keith Merryman, David A. Newman, Will Gluck, Harley Peyton | Hudba: Halli Cauthery | Produkcia: Liz Glotzer, Marti Shafer, Will Gluck, Jerry Zucker, Janet Zucker | Distribúcia: Sceen Gems | Štúdio: Castle Rock Entertainment | Rozpočet: 35 miliónov $ | Tržby: 111,402,754 $ || Živočíšne svieža prvá pólka je viac než prekvapujúco zábavná, neokukaná ústredná dvojica viac než príjemná. Ako bonus, konečne ukážkové iskrenie i v spálni. A nesklamú ani vtípky vo forme ANTIapple reklamy na iPad (ticho súhlasím s nedomakanosťou giroskopu vo všetkých "i" výrobkoch vo vodorovnej polohe) a zámernému propagovaniu konkurenčnývh topákov, ako je Win7 Touch, SE VIVAZ, Sony Vaio a tak ďalej... Späť k filmu: Druhá polovica podlieha krutému šablónu, a ukopáva celý cirkus do hrobu. Je to škoda, pretože sa to vymykalo bežnosti na 5 hviezd od podobných kusov... ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Až by jeden neveril, že túto dravú záležitosť natočil Will Gluck, režisér nanešťastie nemastného Easy A. Ku koncu to bohužiaľ film s tými klišé naozaj preženie a doteraz sympatické postavy (predovšetkým Dylan) sa začnú správať strašne idiotsky, ale to nijako nezmenšuje zásluhy prvej hodinky (hodinky a štvrť) kedy je Kamarát taky rád prúdom skvelo napísaných a zahraných dialógov, ktoré fanúšikom peprných komédií urobia úprimnú radosť. Na rande ako stvorené (Ak sa teda práve nesnažíte kamarátku presvedčiť, že nezáväzný sex je v pohode). ()

Reklama

DJ Obelix 

všetky recenzie používateľa

Od Willa Glucka jsem čekal trochu víc. Friends with Benefits je naprosto průměrná romantická komedie (ač se chvílemi snaží tvářit, že není), kterou nevytrhne ani sympatická hlavní dvojice. Škoda, že nedostali více prostoru oba "ex" v podání Emmy Stone a Andyho Samberga a dokonce i Woody Harrelson byl trestuhodně nevyužitý. Casting výtečný, potenciál hrubě nevyužitý. ()

Isherwood 

všetky recenzie používateľa

Něco málo ze života tam je, šikovným scénáristou je to navíc načechráno do velmi efektní dialogové smršti. Bohužel film v závěru dojede přesně na to, z čeho si předtím víc jak dvě třetiny stopáže dělal srandu, tedy na obehraná klišé všech romantických filmů široko daleko… ale díky skvělým hercům mi to připomnělo, že i chlapi mají jemnou citlivou duši, která se občas nechá dojmout. :) [Blbý je, že jediným výraznějším dojmem den po zkouknutí je maximálně luxusní postavička Mily Kunis.] ()

Filmmaniak 

všetky recenzie používateľa

Mnohem lepší než Hlavně nezávazně, přesto to není žádná výhra. Celé to od začátku do konce jede podle okoukané šablony. Daleko sympatičtější a uvěřitelnější než hlavní hrdinové mi přišly téměř všechny vedlejší postavy, jimž beze sporu kraluje perfektní Woody Harrelson. Ten chlap je prostě boží. Navíc jsem to čekal ještě vtipnější, i když gag s mobilní aplikací na identifikování "ženských dnů" je dokonalý. ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (25)

  • Na začiatku, keď Jamie (Mila Kunis) čaká na letisku Dylana (Justin Timberlake), vypýta si od ľudí tvrdý papier, na ktorý napíše jeho meno. Následne jej z rúk odfúkne obyčajný papier. (AdamCritic)
  • V čase 1:01:50 je vidět, že Dylan (Justin Timberlake) nemá župan, avšak jen o pár vteřin později už jej má na sobě. (panMartin)
  • Jamie (Mila Kunis) v jednej scéne spomína, že ju odpudzujú mužské nohy, pretože má nepríjemné spomienky na tie otcove. Inokedy zase hovorí, že svojho otca nikdy nepoznala. (QooBo)

Reklama

Reklama