Reklama

Reklama

Desaťročné čínske dievčatko Mei (Catherine Chan) je matematický génius. Jedného dňa je násilne odvedená do New Yorku, kde má pri vydieračských kšeftoch slúžiť ako počítadlo. Luke Wright (Jason Statham), zápasník z New Jersey, pokazí zmanipulovaný zápas a na výstrahu mu ruská mafia zabije ženu a každého priateľa, ktorého má. Luke sa len tak potuluje ulicami, keď mu skríži cestu vydesená Mei. A on sa musí rozhodnúť, či bude pokračovať vo svojej ceste vedúcej do záhuby sám, alebo malej Číňanke pomôže a bude znovu bojovať... (TV Markíza)

(viac)

Videá (24)

Trailer 1

Recenzie (411)

predators 

všetky recenzie používateľa

Statham je můj oblíbenec a držím mu palce, aby pro něj někdo ušil podobnou roli, jakou je pro John McClaina role Bruce Willise. Ano, je tu Zastav a nepřežiješ, Kurýři, ale myslím a věřím, že nás čeká ještě něco víc kůůl. Režisér Boaz Yakin je bohužel v režisérských plenkách a s ohranou písničkou díru do světa neuděláte. Takže to v rámci možností zachraňuje Statham, jak jinak?! 50% ()

Flipnic 

všetky recenzie používateľa

Paráááda!!! Ruská mafie proti čínským triádám a mezi nima si nesmlouvavě klestí cestu Statham přes hromady mrtvol!!! Špičkovej akčnák ve stylu klasických 80.tek (Seagal apod...), Statham je borec, nikdo proti němu nemá šanci, s nikým se vůbexc nesere, nesmlouvá, nemrkne ani okem a rozstřílí auto plný mafiánů, osobní souboje jsou suprově koukatelný, i když sestříhaný, tak fakt dobrý zákroky, prostě mazec, tohle se mi líbilo moc!!! ()

Reklama

genetique 

všetky recenzie používateľa

Film dvoch tvárí, režisér s rozdvojenou víziou. Yakin zatiaľ veľa vody nenamútil, ale spoliehal som sa na jeho schopnosti aspoň po scenáristickej stránke. Ukázalo sa, že na tejto fronte nesklamal, ale kameňom úrazu sa v tomto prípade stali akčné scény, ktoré mali od komplexnosti sakra ďaleko. Kameraman a strihač boli asi v pokročilom štádiu Parkinsona. Navyše akcie bolo v tomto filme natoľko málo, že bola naozaj škoda nevyužiť Stathamov potenciál viac. Herecky sa totiž Jason pochlapil a podal celkom presvedčivý výkon. Scenár ničím neprekvapí ale ani neurazí, občas sa mihne nejaký dobrý zvrat, občas stojí za povšimnutie hláška, ale inak sa drží žánrovej šablóny, čo nakoniec nebola zlá voľba. Chvalabohu to ale rýchlo odsýpa, atmosféra a dramatické línia celkom fajn sekundovali tej akčnej a ja som sa nakoniec aj celkom bavil. 75%. ()

matestlust 

všetky recenzie používateľa

Další výborný kousek se skvělým Stathamem. Ruská mafie, versus čínské triády, do toho zkorumpovaná policie a mezi tím vším nekompromisní Jason coby zastánce té své ,,spravedlnosti´´ ( jak u něj bývá zvykem ). jedna parádní akce střídá druhou, hromada soubojů, hektolitry krve...Akčňák jak víno ! 4,5 * ()

Radko 

všetky recenzie používateľa

S nadhľadom vyzabíjaná polka newyorského podsvetia. Áno, viem, že v blízkej budúcnosti otvorím konzervu pečeňovej paštéty a zvnútra sa na mňa zazubí Stathamova tvár. Pokiaľ však jeho filmy budú držať podobnú úroveň humoru a akcie ako táto vyvražďovačka, kde sa hrá o strášne dlhokánske čísla mŕtvol aj trezorovej kombinácie, tak tá inflácia tohto herca nejako extra vadiť nebude. ()

Galéria (70)

Zaujímavosti (7)

  • Okrem mesta New York sa film natáčal aj vo Philadelphii a na ďalších miestach v štáte Pennsylvania. (MikaelSVK)
  • Mŕtvy chlap v útulku pre bezdomovcov, ktorému Luke (Jason Statham) daroval tenisky, stále dýcha. (lepo)

Reklama

Reklama