Reklama

Reklama

Božská relikvia 3

  • Slovensko Čínsky zverokruh (viac)
Trailer

Hľadač pokladov, známy pod menom Ázijský jastrab (Jackie Chan), sa vydáva po stopách artefaktov, ktoré boli v 19. storočí ulúpené zo Starého letného paláca. Jeho pátranie po dvanástich bronzových hlavách zvierat symbolizujúcich dvanásť znamení čínskeho zverokruhu ho zavedie do najrôznejších svetových kútov, od francúzskych viníc až na svahy aktívnej sopky. Pri pátraní po božskej relikvii ho nezastaví žiadne prekvapenie ani prekážka. Na svete totiž niet prekážky, ktorú by na ceste k svojmu cieľu nezdolal. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (156)

VojinRyan 

všetky recenzie používateľa

Jackie Chan je herec, ktorý celý život hral jediný štýl. A to môže o sebe povedať len málo hercov. A popri tom robil kaskadéra. kde má aj zápis v knihe rekordov. Toto všetko je vizitka Chana za jeho celoživotný prínos kinematografii. A veru nebolo toho málo. A celkom som sa tešil na veľké vystúpenie Jackieho, že sa opäť pustí do kaskadérskych kúskov. Ale je tomu menej ako som očakával. Len na začiatku a na konci je Jackie taký akého ho poznáme a uprostred to je len prechádzka a občasné triky. Dosť mi to pripomínalo Cestu do stredu zeme. Obdivujem ho a mám ho rád ako komediálneho herca. Ale z filmu mám zmiešané pocity. Na jednu stranu choreografia dobrá ako vždy, inak všetko ostatné sa moc nepodarilo. Ale musím uznať, že zastávať 12 pozícii vo filme nie je sranda. Jackieho časy sú už preč a na staré kolená sa snaží ešte niečo pre nás urobiť. A za to má odo mňa veľké plus. 60% - 3* ()

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Čakal som srajdu a dostal slušnú zábavu, tak to už chodí. Núdzny dej o hľadaní starých čínskych hláv som odbil mávnutím ruky, to sa nikdy neosporúčalo riešiť, ale absurdné politizovanie s nezmyselnými únosmi v druhej polovici si kľudne mohli odpustiť. Ono ten film celkovo pozostáva z niekoľkých nekompaktných súčastí pozliepaných dohromady, ktoré môžu divákovi veľmi ľahko privodiť neželaný grc-efekt. No neva, lebo inak je to vlastne čistá Chanovina kde slávny zemiakový nos robí stále tie svoje tradičné opičinky. Korčuliarsky úvod ( a tie roznožky jeho pomocníčky v kraťasoch...! ), naháňačka so psami v zelenom bludisku a aj scéna s bláznivými pirátmi na ostrove, ktorá môže kdekomu prísť značne groteskne prehnaná ( hlavne tie opuchnuté ksichty po poštípaní včelami boli asi moc ), to všetko ma bavilo. Humor mi prekvapivo sadol a nebudem sa za to ospravedlňovať. Vrcholným predstavením večera bola samozrejme sekvencia v továrni na falzifikáty, nápaditá bitka na gauči a následná naháňačka s používaním všetkého čo príde pod ruku ( rám obrazu a foťák ma dostali ) Dokonca aj ten girl fight bol riadne drsne namakaný. Jackie už má svoj vek a nemôže robiť také šialenstvá ako kedysi, ale nasadenie sa mu rozhodne uprieť nedá, ten chlap sa pokúsi urobiť premet zrejme aj na smrteľnej posteli. Scenár na prd, zmätenosť, občas rušivo lacné digiefekty a na druhej strane dobrá akcia, humor a ani sa to nevlieklo. Celkovo teda za tri. ()

Reklama

Spike23 

všetky recenzie používateľa

Jackiemu patří můj obdiv a respekt, a to je nejspíš ten jediný důvod, proč jsem byl schopný něco takového dokoukat do konce, když nepočítám typické nepovedené záběry. Netušim, jestli mám tenhle pocit jenom já, ale tenhle film neměl kromě historických spojitostí vůbec žádnou pointu. Z dvou hodin za něco stálo tak maximálně 15 minut, pro zbytek ani nemám slov, kterými bych to nějak přiblížil, protože jsem v polospánku vůbec nechápal, co se tam děje, a ani jsem se to nesnažil pochopit, protože mě to, abych řekl pravdu, vůbec nezajímalo. Doporučuji podívat se radši na Little Big Soldier a tomuhle se vyhnout obrovským obloukem, protože i maraton Robot Chicken je menší ztráta času, která vám toho nabídne víc. ()

darkreider 

všetky recenzie používateľa

Smutne musím konštatovať, že z veľkého očakávania prišlo veľké sklamanie. A to v tretej štvrtine JC dokázal, že do starého železa mu ešte niečo ostáva. Táto polhodina v továrni bola klasická Chanovina, tak ako ju máme radi. Neuveritelná škoda, že zbytok filmu, je pretechnizovaná, umelá a často rendrovaná katastrofa s dialógmi boľavými v ktoromkoľvek z jazykov. Dej mi sem tam nedával zmysel, ale možno sa to len stratilo v preklade. Škoda preškoda. EDIT: Mátalo mi to v hlave tak dlho až musím pridať tretiu hviezdu, tie pomrknutia na staršie relikvie (žuvačky ruleZZ) proste zahrejú na srdci... ()

Figu 

všetky recenzie používateľa

Hrozně mě zaujal začátek Zvěrokruhu, kterej byl plnej akce, tempa, dynamiky a super Chana! Bohužel mě to přišlo jako manévr a mega trik na diváka, kterej, jestli to vydržel do konce jako já, byl obalamucenej a tím pádem zřejmě i lehce zklamanej, páč to nejlepší z bijáku, je prostě v prvních patnácti minutách... A to je na Jackieho hrozně málo. 50% ()

Galéria (146)

Zaujímavosti (14)

  • Jackie Chan po premiéře uvedl, že se jedná o jeho poslední akční film. (v.indruchova)
  • Speciální oblek 31-wheel roller suit/wheel suit/buggy rollin použitý ve filmu, vybavený kolečky na rukách, nohách, břiše a zádech, vyrobil Francouz Jean-Yves Blondeau, který také Jackieho Chana pro film trénoval. Jezdci dovoluje jet v různých pozicích a dosáhnout z kopce rychlosti 112 km/h. (Rominator)

Súvisiace novinky

Jackie Chan v Expendables 3

Jackie Chan v Expendables 3

20.12.2012

Dvojka v tržbách překonala jedničku a souhrnně má na kontě kulatých 300 milionů dolarů. Trojka nepochybně bude. Ostatně, producenti i Sylvester Stallone to už několikrát potvrdili. Teď nás už zajímá… (viac)

Reklama

Reklama