Reklama

Reklama

Farmár hľadá ženu

(relácia)
  • Česko Farmář hledá ženu SK
Reality-TV / Súťažný
Slovensko, 2010

Réžia:

Rado Štefanov

Účinkujú:

Aneta Parišková (moderátor)

Podaří se osamělým slovenským farmářům prostřednictvím další řady oblíbené a ve slovenském vydání i peprnější seznamovací show najít životní partnerku? Vyberou si mezi různě starými protějšky tu pravou? Uvidíte ve slovenské reality show. (TV Prima)

Recenzie (215)

odie 

všetky recenzie používateľa

Žíš marjá, za co byste furt někoho litovali? Tak už jste asi párkrát po ulici šli a všimli jste si, že jsou mezi námi dlouhonohé blondýny, tlusté brunety a většina mužů je mnohem ošklivější než ženy....pak tu máme houmlesáky a dostáváme se i do říše zvířat...jak k tomu přijde takový mexický naháč? A co vy? Chtěli byste aby Vás litoval nějaký intelektuální nasamec či oduševnělá sexbomba? Nikdo nestojí o Vaši lítost a je to jen pokrytecký. Obvykle mě reality šou moc neberou a nevydržím se na ně koukat. Když mě ozářilo tohle, nebyla jsem ani schopná zvednout ruku s ovladačem. Je to bezva, vážně syrový kino sürreal, které je ještě jemně ochuceno ironickým komentářem. Prostě konečně skutečná realita....a ne nelituju nikoho, i stupidi i postižení, úředníci a všechna ta pokrytecká, nenávistná a závistivá verbeš, všichni patří do tohohle světa. ()

Trustme 

všetky recenzie používateľa

Nejzábavnější slovenská romantická komedie natočená podle skutečných událostí. Dramadokument odkrývající pravou tvář námluv bačů (farmářů) hledajících prostřednictvím televizní seznamky děvečky, hospodyně a poslušné ovce. Smršť buranství, demence, vychcanosti a zemědělské romantiky, které nezamaskují ani kovbojské klobouky, ani vypraná kostkovaná flanelka. Ženy prahnoucí po životě na "farmě", jízdě na koních a rose na kolejích a krásném bačovi s velkým statkem. Panoptikum ohyzdných babic, které nemají již co ztratit a vezmou za vděk podivínskými jezeďáky, kteří žijí v neprobádaných oblastech Slovenska. Symfonie hlášek, naivních výroků, milostných vyznání, opileckých blábolů, výmluv, ženské síly a hlouposti, mužské debility a poetiky - to vše geniálně trefně a jízlivě komentované vtipným vypravěčem. Happy end se naštěstí nekoná a konec je smutný, leč poučný - tito jedinci by se neměli seznamovat a nedej bože mít potomky. ()

Reklama

senyor

všetky recenzie používateľa

Čakal som ďalší trápny formát parazitujúci na ľudskej jednoduchosti a naivite, ktorý má akože "slúžiť pre meštiacku elitu, ktorá je strašne nad vecou, na pobavenie." Ďalšiu variáciu zámeny manželiek, nevesty pre neviem koho, ktorá bude tlačiť na pílu viac než je zdravé a nedá sa pozerať dlhšie než 7-8 minút. Ale po 2 častiach konštatujem, že toto je niečo úplne iné. Tí, čo tu dávajú odpady, sú buď puritáni ako svet, alebo to proste nepochopili. Nehovorím, že každého to musí humorom trafiť, dokonca sa nedivím, ak to niekoho urazí, ale skrátka je to program, ktorý tak výrazne posúva hranice videného v slovenskej televízii, že sa nedá nazvať inak než hardcore. Farmár so slzami v očiach rozpráva, že sliepky sú jeho život? Farmár Zdenko začal po niekoľkých dňoch hovoriť výhradne v rýmoch, lebo jedna z uchádzačiek sa zaľúbila do oboch jeho najlepších kamarátov? Zahanbený farmár Marián s úsmevom priznáva, že ho jedna z uchádzačiek štipkala a hladkala a že mu to bolo celkom príjemné, takže s ňou rád stratil svoje 30-ročné panictvo? Ja sa nad nikým nepotrebujem vyvršovať, ani sa nikomu nevysmievam, veď aký kraj, taký mrav a zrejme by som nebol iný keby som vyrastal, tam kde oni. Ale ako sociálna štúdia je to geniálne a človek vidí veci, ktoré sa aj v paródiách zdajú prehnané a príliš nadnesené, s tým, že títo ľudia nehrajú, ale žijú. Určite mimoriadne zaujímave, pre niekoho vtipné, pre niekoho dementné, ale v každom prípade neobídeteľné a absolútne unikátne... 8/10 ()

MichelSmith 

všetky recenzie používateľa

Naprostá dokonalosť,všetky vzťahy sú sexuálne napínavo prepletené a ide z nich cítiť úžasný drive a ťah na bránku! Jediná malá ale fakt malá slabina ktorú by som vytíkal tvorcom je,že niektoré príbehy občas popierajú správnu koncepciu chápania reality show a nedostáva sa nám v nich dostačújúcej citovej zafarbenosti viz Douglasove poznámky.... :) ()

klobasa 

všetky recenzie používateľa

Sunu tam 5* po shlédnutí 1 dílu 18.10.2012 a několika videí na JOJ archiv.Jako čuměl jsem na to s otevřenou hubou.Neuvěřitelné! Tv Prima se svou show se muže jít zahrabat 10m pod zem.Tady se jde fakt na krev. Ve srovnání s českou reality o několik levelů jinde!. Ten ironicky komentátor jasně za 5*.Nemám slov!Jasně vystihující komentář Smok.:-) ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (1)

  • Každý účastník podpísal zmluvu, v ktorej sa televízia JOJ zaviazala zaplatiť 1000 eur po ukončení natáčania, pričom 300 eur dostali hneď na ruku. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama