Reklama

Reklama

Smrť nikdy neoklameš. Je všadeprítomná a... Udrie znova! Na vlastnej koži sa o tom presvedčí skupinka ľudí, ktorej sa menším zázrakom, vďaka desivej predtuche jedného z nich, príťažlivého mladíka Sama Lawsona (Nicholas D'Agosto), podarí uniknúť nepredstaviteľnej tragédii – zrúteniu visutého mosta! Týmto úbohým dušiam totiž nikdy nebolo súdené prežiť toto nešťastie... Navzdory plánom samotnej Smrti sa zachránili, no ona už má v talóne vražedný Plán B na ich dodatočnú krutú a definitívnu likvidáciu – čo pre nich znamená nemilosrdný boj s časom a zúfalú snahu uniknúť nemilosrdnému neúprosnej Zubatej... (TV Markíza)

(viac)

Galéria (44)

Súvisiace novinky

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (viac)

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (viac)

Hororoví bubáci ve 3D

Hororoví bubáci ve 3D

30.04.2010

Saw VII, Nezvratný osud 5 a Kruh 3. Všechno ve 3D. Tím bychom to mohli uzavřít – řekněte, kdo potřebuje podrobnější informace? Nebylo by ale fér nařknout horory z poplatnosti trendům. Pokud nějaký… (viac)

Reklama

Reklama