Reklama

Reklama

Dlhoroční priatelia David Lackwood (Jason Bateman) a Mitch Planko (Ryan Reynolds) žijú každý úplne odlišným spôsobom života a občas sa im zdá, že by sa najradšej ocitli v koži toho druhého. Dave pracuje ako právnik, je ženatý, doma má tri malé deti a pre seba vôbec žiaden čas. Mitch je „béčkový“ herec, ktorý sa zaujíma o ženy a mení ich častejšie ako ponožky. Jedného dňa sa stretnú, poriadne opijú a potom spoločne močia do fontány v parku. V tej chvíli ich oboch napadne, že by chceli žiť život toho druhého. Náhle zahrmí, zhasnú sa svetlá a keď sa na druhý deň zobudia, zisťujú, že ich duše sa vymenili... (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (428)

anderson 

všetky recenzie používateľa

Výmena tiel patrí takisto k obľúbenému námetu mnohých filmárov a tentokrát sa jej opäť chopil Hollywood. Našťastie oporou tohto spracovania je silné herecké obsadenie, ktorému divák prepáči aj obvyklé exkrementové ingrediencie a vulgárnejšie repliky. A čo je najdôležitejšie, nebol som znechutený ani z obligátneho morálneho poučenia na záver. Takže za komické 4 pomočené fontány. (18.11.2020) ()

nunka 

všetky recenzie používateľa

Komédia s nadštandardnou stopážou, ktorá sa predstaví v úvodnej odpornej fekálnej scénke. A ďalej pokračuje podľa známeho scenára - výmena rolí, klasické zámeny, následné poučenie a zmena životných hodnôt o 180 stupňov...Štandardné komediálne peripetie neprinášajú nič nové, sem tam sa dá na niečom aj zasmiať, hlavne v situáciách, v ktorých sú prvoplánové vtípky ponúkané z nadhľadu. Absolútny priemer. ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavý príbeh, ale ten humor ma zo začiatku fakt nebral. Prvá polka filmu ma fakt nudila a až ta druhá ma presvedčila, že ten film nie je zas tak zlý. Herecký je to dobre obsadené, ale úchylností už mám asi dosť (ale nie zas tak, samozrejme, že som sa miestami zasmial :-)). Záver už sa dostal konečné na inú kolaj a okrem nevydarených vtipou (možno dabing) začali byt postavy viac zaujímavejšie, škoda, že to tak nebolo od začiatku. 65% - 3* ()

PauloZ 

všetky recenzie používateľa

Pro mě příjemné překvapení. Change-Up je velmi povedená komedie, plná opravdu zábavných situací a hlavně s velmi svižným průběhem. Nejvíc mě asi bavil Bateman, který hrál skvěle. Zbytek obsazení ale také paráda. Konec je možná moc zdlouhavý a chvílema dojemný. Každopádně hodnotím 4*, protože jsem se výborně bavil. ()

blackrain 

všetky recenzie používateľa

Nejde o příběh s originální zápletkou. Takových filmů je natočeno více a dokonce i v našich končinách jeden takový máme. Ale pokud se budu chtít bavit na tohle téma, tak si raději pustím Mezi námi děvčaty. To mi přišlo daleko vtipnější. Nebyla tam dětská hovínka a podobné záležitosti. Stopáž by šla určitě o něco zkrátit. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (6)

  • Většina nahoty ve filmu není skutečná. Olivia Wilde i Leslie Mann byly v pikantních scénách "svlečeny" pouze pomocí digitální animace. (oje)

Reklama

Reklama