Reklama

Reklama

Športové noviny

(relácia)
Publicistický / Športový
Slovensko, 1996, 8 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Športové spravodajstvo televízie Markíza. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (28)

filip289 

všetky recenzie používateľa

Najhoršie športové spravodajstvo na Slovensku. Skoro všetko prebrané zo športového spravodajstva STV, akurát s vymazaným znakom a nápisom "so súhlasom STV". K tomu prihriatá tvár Petra "DickHead" Varinského ohmatávajúceho si pero (+ tie gestá rukami..) a nesmú chýbať informácie o tesnej prehre tímu MARKÍZA vo finále turnaja. Samozrejme nesmie chýbať pravidelné pozvanie na ich reklamami preplnené internetové stránky :) . Peňazí nieje nikdy dosť, reklama každých 20 minút nestačí. ()

dehlie 

všetky recenzie používateľa

takmer nulové pôvodné príspevky, všetko skoro prebraté, akože so súhlasom stv a podobne. polovicu tvoria zápasy nhl (o asistencii nejakého slovenského obrancu sú schopný spraviť aj dva šoty) alebo zápasov realu a barcelony so španielskej ligy. domáci šport je úplne okrajový a nepodstatný. oproti televíznym novinám je športové spravodajstvo na markíze strašne amatérske. ()

Reklama

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Toto nezachráni ani ich nová časť, týchto novín, frajer na záver. V minulosti som ich zbožňoval, keď ich uvádzala vtedy moderátorka Jarmila Hargašová, vždy som bol smutný, keď nezískali ocenenie tej televízie zvané TOM (Televízna osobnosť Markízy), napriek krátkosti ich vysielania, neskôr však celkový vysielací čas skracovali, až na dnešnú veľmi krátku dĺžku a dokonca sa z toho stal program, ktorému pohadzovali vysielací čas, ustupoval komerčným hlúpostiam, či reklamám. Nakoniec aj samotní moderátori a redaktori začali robiť z týchto novín osobnú reláciu, kde všetko podávali subjektívne, propagandisticky, urážlivo, hlúpo a provlastnícky. Z týchto novín sa skoro nič zaujímavé nedozviem a viac si zistím na internete, toto je ďalšia hanba našich televízií. ()

Jard 

všetky recenzie používateľa

Podobne ako Televízne noviny TV Markíza mi príde aj športové spravodajstvo čím ďalej, tým menej objektívne. Môj dojem mi osobne prekazila pred pár rokmi aj moderátorka Jana Hospodárová, ktorá mne nikdy do športového sveta nikdy nesadla. Pozitívne hodnotím aspoň originálny nápad v podobe Frajera na záver. 45% ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

To, že sa zo Sportových novín nedozviem všetko, čo sa v daný deň udialo vo svete športu ma netrápi, pretože sa to dozviem z iného zdroja, ktorý je nato určený. Sport na komerčnej televízii má informovať iba o tom najzákladnejšom. Na rozdiel od Správ. Čistý publicistický priemer, ktorý je iba doplnkom ku skutočným podrobným informáciám. Ak ich nepotrebujem, Sport na Markíze mi úplne stačí. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (1)

  • V niektorých vysielaných dieloch je na konci "Frajer na záver", čo je nejaké zábavné či šokujúce video týkajúce sa športu. (PATWIST)

Reklama

Reklama