Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hinata Ema většinu svého života trávila čas sama bez matky. Když zjistila, že její otec si bude brát novou ženu, rozhodla se přestěhovat za svými novými třinácti bratry do velké rezidence, kde bude žít normální, ale zároveň romantický život s krásnými sourozenci, kteří však s Hinatou nechtějí být jen rodina. Příběh vtipně doplňuje Hinatin veverčák Juli, který se ji snaží před bratry chránit. (Sneaky)

(viac)

Recenzie (3)

Petra321 

všetky recenzie používateľa

Hm... takto, toto anime som objavila náhodou, a keď som videla obsah, musela som si ho pustiť. Úprimne? Na jednej strane som očakávala niečo horšie, ale na druhej si viem predstaviť omnoho lepšiu verziu. Podľa môjho osobného názoru tu vystupuje priveľa hlavných postáv a tak nemajú dostatok času na rozvinutie charakteru, čo bolo asi najväčším problémom. Vezmime si napríklad idola. Po dokopy pätnástich epizódach (keď počítam aj špeciál a OVA) som neprišla na to, čo si o ňom myslieť. Mojimi favoritmi boli Yuusuke, Tsubaki a Natsume. Na iných stránkach som našla reakcie, v ktorých sa písalo, že sa jedná o zvrátenosť, keďže sú súrodencami, ale ja si to nemyslím. Za prvé, sú nevlastní súrodenci a za druhé, neskôr sa dozvieme, ako to s Emmou vlastne je. Podľa mňa bolo najbláznivejšie (a nie v tom dobrom zmysle) to, že sa do nej zaľúbili úplne všetci. Jediní, u koho sa neprejavili žiadne známky pobláznenia boli Hikaru a Wataru. Aj keď, pri Hikaruovi si nie som príliš istá. ()

Gogo333 

všetky recenzie používateľa

Očekával jsem od toho druhý Ouran, ale bohužel tohle nemá prakticky žádný děj. Je tam jedna holka, která se přistěhovala ke 13 bratrům. Někteří z chlapců vypadaj jak holky a ještě tam je veverka, která je strašně otravná a celý to ještě víc kazí. Po dvou dílech končím, protože to je hrozná nuda a nic se tam neděje. Ale co jsem pročítal fórum a chat, tak holky u toho evidentně vlhnout a je jim to jedno. 25% ()

Reklama

CerstvySneh 

všetky recenzie používateľa

Vcelku nudná harémovka, ktorej chýba príbeh. Je to prekvapivé, ale áno, skutočne sa dá spraviť dvanásť častí bez poriadneho deja! A ešte prekvapivejšie je, že sa tlupa bráchov zamiluje do novej sestry, ktorej charakter nie je ničím zaujímavý. A nemôžem samozrejme opomenúť toho veveričiaka, ktorý je neznesiteľne otravný a podľa môjho názoru je to úplne zbytočná postavička. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama