Reklama

Reklama

Tvoj snúbenec, môj milenec

  • Česko Tvůj snoubenec, můj milenec (viac)
Trailer

Na oslave svojich tridsiatych narodenín sa Rachel (Ginnifer Goodwinová) začína trápiť pocitom, že život jej nevychádza celkom podľa predstáv. Má síce skvelú prácu v prestížnej právnej kancelárii na Manhattane, to jej ale k šťastiu nestačí. Spokojné flirtovanie jej najlepšej kamarátky, krásnej a energickej Darcy (Kate Hudsonová) so svojím okúzľujúcim snúbencom Dexom (Colin Egglesfield) ešte podčiarkne Rachelin pocit osamelosti a smútok, že večer bude opäť odchádzať domov sama. Tentoraz sa však ráno prebudí vedľa Dexa, svojho spolužiaka z univerzity - a snúbenca Darcy! Rachel ani Dex si nedokážu vysvetliť, ako mohli nechať všetko zájsť tak ďaleko, a snažia sa zabudnúť na spoločne strávenú noc. Svadba Darcy a Dexa sa blíži a Rachel si začína uvedomovať, že nečakaný románik s Dexom možno nebola chyba. Stojí teraz pred ťažkou voľbou - uprednostní priateľstvo s najlepšou kamarátkou, alebo zabojuje o lásku svojho života? (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (197)

Ajinka126 

všetky recenzie používateľa

Ty jo o co tady sakra de? :D.. Že já vždycky dostanu takový období, kdy si sama a dobrovolně pouštím tupý filmy, o kterých dopředu vím, jak to dopadne a že pak skončím otrávená jen já. Ale tohle byl fakt vrchol.. Já už jsem se pak musela jen smát, jak to bylo nesmyslný a iracionální. Zajímalo by mě která nemocná mužská hlava tohle vymyslela??! :D. Tohle se fakt hodně nepovedlo.. Jen tak poznámka: jen proto, že nějaká ženská nemá doktorát není horší než jiná, a proto že si vaše kamarádka užívá své předsvatební období a chvíli vás neposlouchá si ještě nezaslouží, abyste píchala jejího chlapa -- fakt nevím, kdo s touhle "zápletkou" přišel :D... ?? Je to obludný a doslova směšný! ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

V posledno desaťročí, sa žánre lámali, s väčším či menším úspechom. Tak napr. taký americký Rom-com začal dostávať novú tvár. Len neviem, či to bolo vylepšenie vizáže. Každopádne nastupovala nová mladá generácia divákov a tým sa trebalo zadosťučiniť. Nejde o zlý snímok, má romantické a dojímavé momenty a nejaký ten humor, ale je plytký a bez gradácie. No okruhu divákov, pre ktorých bol natočený, sa bude páčiť rozhodne viac a tým pádom to možno považovať za úspech. ()

Reklama

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Překvapilo mě, že filmy Kate Hudson tu svítí spíše modrou barvou. Ona totiž umí moc hezky hrát a je radost na ní koukat. Nicméně v této romantice byla to jediné, co ten film tak nějak zvýrazňovalo. Příjemná pohoda, kterou si dokážu představit, že bude Prima a Nova brzo točit při nedělních odpolednech jak na běžícím páse. ()

TeeAge

všetky recenzie používateľa

|| Scenár: Jennie Snyder Urman / Something Borrowed by Emily Giffin | Hudba: Alex Wurman | Produkcia: Hilary Swank, Molly Mickler Smith, Broderick Johnson, Andrew Kosove, Aaron Lubin, Pamela Schein Murphy | Distribúcia: Warner Bros. Pictures (USA/Canada), Summit Entertainment (International), PVR Pictures (India) | Štúdio: Alcon Entertainment | Rozpočet: 35 miliónov $ | Tržby: 62,823,264 $ || ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Popravde som typ človeka, ktorý si veľmi rád pozrie aj romantickú komédiu, nič proti tomu žánru nemám a celkom dobre sa viem pri ňom pobaviť a oddýchnuť si, ale keď natrafím na podobnú stupiditu, kde ma 99% rozhodnutí hlavných hrdinov dostáva do agónie a pocitu, že sú všetci dementný, to neprehliadnem ani ja. Teda dosť stupídny scenár, pár svetlých vtipných chvíľ, jediné klady hodnotím scénu s tancom a potom master head s bedmintonovou palicou a za to 34%. ()

Galéria (72)

Zaujímavosti (7)

  • Kate Hudsonová a Steve Howey si zahráli zamilovaný pár již dříve, a to v komedii Válka nevěst (2009). (Mr.Hudson)
  • Film byl natočen podle úspěšné knihy Emily Giffin, která u nás vyšla pod názvem "Něco vypůjčeného". (POMO)

Reklama

Reklama