Reklama

Reklama

Epizódy(104)

Recenzie (5)

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Keďže som v tom čase hrával futbal a bol vo veku keď ešte muži nenávidia ženy (respektíve chlapcom sú ukradnuté dievčatá) pozeral som to iba vtedy, keď už na satelite nešlo nič iné kreslené, a to sa stálo málokedy. Je jasné že ženské (dievčenské) publikum k tomu malo iný vzťah, ale ja hodnotím podľa svojho vtedajšieho filmového vkusu a teraz sa to púozrieť určite nechystám. ()

NinadeL 

všetky recenzie používateľa

V letech 1993 a 1994 na RTL 2 šlo tohle holčičí anime Chikaka Uranopoda pod názvem Mila Superstar. Vyprávělo o hlavní hrdince z volejbalového družstva a jejím trenérovi. Tehdy jsem to sledovala německy a skutečně jsem rozuměla jen obrazům a jejich emocím - a přesto jsem byla z Mily stejně nadšená jako z Klementýnky, mého tehdejšího absolutního topu. Shoujo anime Atakku no. 1 mělo svého předchůdce v manze téhož jména z roku 1968, ta měla 12 dílů a vydávána byla do roku 1970. Seriál pak byl vysílán v letech 1969-1971 a dočkal se 104 dílů, takže skutečně nic nezůstalo rozpracované a nedořešené. A ačkoli jsem nikdy nepodlehla podobným žánrovým "peckám" Sailor Moon nebo Candy, tu a tam jsem ochotná k Mile a jejímu rozpukajícímu ženství usednout dodnes. ()

Reklama

BuryGol 

všetky recenzie používateľa

To je stejný jako s Kickers. Akorát tady po hřišti lítaly spoře odděný mladý volejbalistky a mlátily do míče, kterej vždycky změnil tvar. Knockaut balónem, zpocená tvář nebo stříkance krve tady nebyly nic neobvyklýho a jako prcek jsem to neskutečně žral! I když jsem to teda znal pod názvem "Mila Superstar". ()

Vlad 

všetky recenzie používateľa

Taktiež som to sledoval v 90.tych rokoch po nemecky pod názvom Mila superstar. Keďže som tomu aj rozumel, nemalo pre mňa toto manga konkurenciu. Mila mala síce abnormálne veľké oči, ale pekné nožky a pohľad aj na ostatné sporo odeté volejbalistky mi už vtedy lahodil :D. A tá romantická zápletka s jej trénerom a následná tragédia, jednoducho skutočne vážne veci rozoberané v tomto seriály, to si pamätám aj po 20-tich rokoch. Podľa mňa lepšie ako Kickers (Ganbare! Kikkāzu) či Captain Tsubasa. ()

adamulefa 

všetky recenzie používateľa

Immer, immer am Ball. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Das Spiel ist nie vorüber. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Immer, immer am Ball. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sie schafft es immer wieder. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- <3 ()

Zaujímavosti (1)

  • Mangu i anime inspiroval úspěch japonských volejbalistek na olympijských hrách v Tokiu v roce 1964. (NinadeL)

Reklama

Reklama