Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stačí zlomok sekundy a zo záchranárov sú obete a zo zachránených žalobcovia.  V živote aj na cestách striehnu na nás každý deň - havárie. Stačí zlomok sekundy a všetko sa zmení. Pôvodný televízny seriál z prostredia záchranárov, prináša príbeh o súčasných ľuďoch, ktorí sa musia vyrovnať s tieňmi minulosti, aby mohli začať odznova. (STV)

(viac)

Recenzie (15)

mira007 

všetky recenzie používateľa

Slovenský "akční" záchranářský seriál s dramatickými a osobními linkami. Pokus by byl, to se cení a linka s Romanem Luknárem by možná i byla zajímavá, ale celkové provedení není moc povedené. Jsem tolerantní k primitivní amatérské akci, ale způsob vyprávění je strašně nemastný neslaný. PS: Velké plus je Andrea Kerestešová, kterou běžně nemusím, ale tady je zatraceně sexy ()

WinoEscPlan odpad!

všetky recenzie používateľa

Včera ma to zastihlo nepripraveného , bolo to v noci, a.. trpel som.... ALE POTOM SA TAK ZACAL SMIAT AKO DLHO NIE :D:D:D ...prečo máme v móde , natáčať seriály s prepáčením o hovne a na úrovni amatérskeho porna (čo sa kamery a atď týka :D) , a prečo PREDABOVÁVAME SLOVENSKÝCH HERCOV? slovenským jazykom ?:D:D:D:D:D:D a ešte nesedí do tej papule ACH!!! ....odpad bez mihnutia brvy:D ()

Reklama

tatka 

všetky recenzie používateľa

10 melónov, a to v eurách.................a nikde ich nevidno, pekný tunel, však? Milá pani režisérka Vančíková. Kto, za čo a preboha prečo práve vám zveril do ruky toľko peňazí? A prečo to muselo byť rovno 14 dielov? Nemohli ste si to prubnúť na jednom? Však ste okrem pár rozprávok, ktoré si už nikto nepamätá, nenatočili nič slušné. Pravda, rozprávky boli ideologicky veľmi aktuálne a angažované, ale to bolo pred viac ako 20 rokmi, teraz nám netreba proletárskeho internacionalizmu. A či? Už sa nedivím, v akých sračkách je slovenský film, keď rozjebe, prepytujem pekne, toľký kopec peňazí za takúto seriálovú demenciu. Jediné, čo ma na tejto veci teší je, že už 10 rokov neplatím dane na Slovensku, takže som vám, pani režisérka, na tento filmársky tunel neprispela ani deravým grajciarom. Za to dostáva tento filmársky potrat tú jedinú hviezdu. Pekne vás prosím, už nič nikdy a nikde netočte. Nájdite si inú zábavku a skúste si ju financovať sama. Čo tak venovať sa pyrotechnike? To by bolo pre daňových poplatníkov iste lacnejšie, a bezpečnejšie. ()

Systematic odpad!

všetky recenzie používateľa

"Posral som to." Dobre si to posral!" Ano, ano, tohle je skutečně seriálový průser. Kvůli nedostatku peněz se zřejmě natáčelo na domácí kameru (nebo je snad ten roztřesený rozpatlaný obraz záměrem tvůrců?) a ještě k tomu bez mikrofonu, protože proč by jinak byli slovenští herci dabovaní (navíc příšerně amatérsky) jinými slovenskými herci. Obraz, zvuk, kompozice,herci, návaznost scén, scénář to všechno tady prostě nefunguje. Ruce pryč a pokud by vás někdy napadlo si to pustit, dejte si facku. ()

Autogram odpad!

všetky recenzie používateľa

Už pri premiére ma seriál „zaujal“ svojou kvalitou a tak som radšej rýchlo zabudol, v akom čase chodí, aby ma to náhodou nepokúšalo. Dnes pri druhom pohľade sa všetko potvrdilo a je to ešte horšie. Nestačilo, že dej, efekty a dialógy sú nanič, ale nedá sa ospravedlniť prítomnosť dabingu ako spred polstoročia, keď technika naozaj nič nedovoľovala. Tentokrát to nedovolil ani miliónový rozpočet a v tomto prípade mám silné pochybnosti o verejnoprávnosti tvorcu tohto seriálu. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama