Reklama

Reklama

Veľký tresk

  • Česko Velký třesk (viac)
Trailer

Intenzivní pátrání po pohřešovaném končí... na počátku. Jedné pozdní noci v Los Angeles, zavítá návštěva ke dveřím soukromého očka Neda Cruze (Antonio Banderas). Ruský boxer nedávno propuštěný z vězení přichází s lukrativní nabídkou práce. Úkol zní najít jeho ztracenou sestru Lexie a její skrýš diamantů v hodnotě 30 milionů dolarů. Cruz však brzy zjistí, že zdánlivě běžný případ pohřešované osoby může zavinit konec světa, jaký známe dnes. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (113)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Veľmi nezaujímavý film s pár silnými momentmi. Bohužiaľ noir s komiksovými prvkami riadne líznutý sci-fi prvkami u mňa príliš nefunguje a film vyznieva bohužiaľ tak nejako do prázdna. Dosť nudná prehliadka, ktorá sa utápa vo veľmi zlých dialógoch. Veľa tárania o najbanálnejších veciach. Ako celok zlátanina, čo sa dá vidieť bez väčšej ujmy na zdraví, ale tak raz za svoj nudný život. Ľahko podpriemerná temná prehliadka, ktorá nevedela čím by vlastne mala byť. Antonio Banderas robí čo môže, ale scenár sa nepodaril a tiež ostatné herecké výkony nijako nepotešili. Vizuálne uletená noirovka, ktorá sa pohybuje na hrane béčkových vôd a miestami do nich i upadá a ako celok nedokáže zaujať a udržať divákovu pozornosť. ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Halucinogénny thrillerový patvar silne béčkového razenia. A tým razením nemyslím iba svietenie ako z televízneho Hustler filmu z 80. rokov či prvoplánovo krkolomné kamerové uhly, ale tiež výber niektorých hercov a vykreslenie ich postáv. Nebyť zopár Banderasovych hlášok a šialeného vývinu deja v poslednej tretine, ktorá podnieti divákovu zvedavosť ako film dopadne, bola by to fakt tragédia. Ono stavať takto lacne vyzerajúci film na sofistikovanom flashbackovom rozprávaní príbehu plného otázok je už samo o sebe hara-kiri. ()

Reklama

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem aspon trochu akční podívanou ale vzešla ztoho nudná, komiksová detektivka ve které jde opravdu o hovně. Scénáristé si nejspíš museli něčeho šlehnout to samý rejža. Banderas dělá xichty jako by byl zhulenej, vlastně celý film je vyhulenej až na to že to o zhulencích není. Furt tam melou pátý přes devatý samá chemije, fyzika, proton, elektron vtomhle filmu mleli sračky a po akci ani stopa. Jediný co se dá hodnotit pozitivně je styl natočení, prostředí a efekty. ()

drankeryth 

všetky recenzie používateľa

Mam rad filmy na temu noir, ale tento bol taky nezazivny a docela ma aj dost nudil. Nemyslim teraz, ze je to nejaky brak, ale chcelo by toho viacej, aby ma to bavilo sledovat s napatim, co sa bude odohravat dalej. Niektore dialogy boli zbytocne rozsiahle, co len filmu uskodilo, akoby malo pomoct v napredovani tohoto detektivneho filmu. Film hyri roznymi farbami co mi ani nevadilo, bolo to take pestre a film aj ako tak ozivilo. Dokonca sa aj dostal rad na taky mensi katastroficky prvok, ked sa pri konci filmu prepadavala zem, ked unikali na aute. Bolo to pekne a napinave, ale bohuzial to nemalo dlhu trvanlivost. Film ako celok je prilis roztahany a niektore sceny mi tam prisli navnivoc. ()

Ben Nevis 

všetky recenzie používateľa

Rozvláčný začátek může odradit od dívání, ale když ho přetrpíme, dá se na to koukat, i když tvůrci dali víc na umělecké záběry (kamera zabírá protagonisty ze všemožných úhlů, Sherlockovská mlha na blatech) než na citlivé budování detektivní zápletky. Film mixuje detektivku s fyzikou a fyziku s filosofováním o bohu. Přitom stačilo natočit čistou žánrovku, protože záležitost s urychlovačem částic slouží pouze k použití speciálních efektů v závěru. ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (4)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v okolí mesta Spokane, ktoré sa nachádza na severozápade USA v štáte Washington. (MikaelSVK)
  • Jedným z alternatívnych názvov snímky bolo aj označenie The Diamond Job. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené