Reklama

Reklama

Texaský kat

  • Česko Texaský kat (viac)
Trailer 1

Dvaja detektívi z oddelenia vrážd v Texase, pragmatický Mike Souder a jeho policajný kolega Brian Heigh z New Yorku, vyšetrujú sériu neobjasnených úmrtí, ku ktorým došlo v oblasti močarísk zvanej Vražedné polia. V najnovšom prípade nezvestného dievčaťa zo susedného okresu však nemajú žiadne stopy, dokonca ani jej telo. Keď ale zmizne Anne, mladé dievča, ktoré si Brian vzal do opatery, obom detektívom je jasné, že ju musia hľadať vo Vražedných poliach. Ani jeden z nich si však nemôže byť istý, že sa odtiaľ vrátia živí. Z Vražedných polí nevedie cesta späť... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (157)

ZkuKol 

všetky recenzie používateľa

Mannova dcera zdědila po tatínkovi důraz na vizuál a atmosféru, námět měla zajímavý, scénář byl asi trochu nedomrlý (nebo naopak se toho v něm pere příliš) a vyprávět se ještě trochu bude muset učit. Ve filmu se opravdu intenzivně dbá na prostředí, špínu, depresi, zoufalost a beznaděj až občas nevíte proč, kdo kam šel a jak na to přišel (pasák a ten blonďák). Worhington i Morgan tou špínou procházejí a se střídavými úspěchy se perou se scénářem i režisérkou. Slečna občas zapomene na rytmus a spád, ale řemeslo ji vždy podrží (honička, přestřelky) a atmosféra občas naznačí, kam až se mohl film dostat. Závěrem, není to thriller, u kterého bychom nedýchali, ale těch 100 minut uteče celkem příjemně (na celovečerní prvotinu obzvlášť). V Texas City by nechtěl žít nikdo a umřít už vůbec ne, natož v těch prokletých polích v okolí... 60% ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Z nenapadneho snimku na dobru noc sa vyklul velmi dobry kriminalny thriller. Prostredie, do ktoreho je tento snimok zasadeny je pre mna atraktivne. Dej sice pozvolny, ale drsny, autenticky a miestami temny. Tomu a herectvu zucasnenych nemam az na par drobnosti co vytknut. Vyborne voleny hudobny doprovod mi taktiez ulahodil. Takze film na rozdiel od mojich komentujucich predchodcov naopak, vrelo odporucam. A to nielen fanusikom thrilleru. ()

Reklama

MontyBrogan 

všetky recenzie používateľa

Nie som zástancom príliš stručných komentárov, ale niekedy sú proste postačujúce. Tu by som napríklad najradšej urobil copy+paste môjho komentára na The Art of Getting By. Aj takýchto filmov sa to týka. Niečo medzi krimi-thrillerom a hixploitation, ale v tomto prípade plné strojeného herectva a dialógov "šuštiacich papierom". Väčšinu filmu sa hovorí len o tom, čo sa už stalo a keď sa konečne stane niečo nové, možno to na chvíľu zaženie nudu, ale zároveň je to klišé takej intenzity, že by mi prišlo prirodzené maximálne tak v béčkovom filme. Ktorý by ale mal podstatne menej zaujímavý casting a asi by som ho nikdy nepozeral. Slabé 2*. Niekedy sa neoplatí púšťať do filmu len kvôli jednej obľúbenej pubertálnej herečke. :) ()

larelay 

všetky recenzie používateľa

pomaly plynuce ako sora v Socialnej poistovni, ale bohovske. atmosfera na jednotku, z velkej dialky mi pripominala True Detective, ale to je tak jedine, co mali tento serial a tento film spolocne. Kazdopadne, mne sa Texaske polia pacili. tak nejak sa im podarilo ma na hodinu a 3/4 vcucnut bez toho, aby som sa pozerala na hodinky. ()

mh.mail 

všetky recenzie používateľa

40% - Tak taková hrůza, jak tady popisují někteří komentátoři, to podle mého nebyla. Na druhou stranu byl děj trochu zmatený a hůř se v něm orientovalo. Co se týkalo vlastního vyšetřování, vypadalo to, že vyšetřovatelé byli vedeni spíš přáním scenáristy, než nějakým postupným logickým odhalováním faktů. Kdo vraždil, nebylo těžké určit, přesné důvody jsme se však nedozvěděli. ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (6)

  • Skutoční detektívi, ktorých stvárňuje ústredná dvojka, sa objavili v epizóde The Killing Fields z roku 2011 relácie 48 hodin (od r. 1988). (Real Tom Hardy)
  • V rámci přípravy na své role navštěvovaly Sheryl Lee a Chloe Moretz rehabilitační centrum pro drogově závislé. (oje)

Súvisiace novinky

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené