Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ženský sesterský gang vedený Louisou (Brigitte Bardotová) po sérii bankových lúpeží prepadne vlak, v ktorom cestuje dr. Miller, právoplatný majiteľ bohatého ropného náleziska na ranči Little Peak. Po úspešnej lúpeži sa kúpna zmluva na ranč dostane do rúk sesterského gangu Louisy, ale mapu náleziska získa súrodenecký klan štyroch bratov Sarrazinovcov, vedený ich sestrou Mariou (Claudia Cardinaleová). Kým sa zranený dr. Miller (Henri Czarniak) lieči, obe skupiny začnú rafinovaný súboj o majetok. Ranč obsadí so sestrami Louise a predstiera, že je dr. Millerová. O nafte zatiaľ nemá ani poňatia, ale tuší, že veľkorysá ponuka Marie na odkúpenie ranča vyplýva z jeho skrytej hodnoty. Pätica sestier sa usiluje všetkými ženskými zbraňami a prostriedkami vymámiť tajomstvo ranča od štvorice bratov Sarrazinovcov. Všetky postupne podliehajú čaru opačného pohlavia, pričom chladnú hlavu si udržia len Louise a Marie... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (65)

argenson 

všetky recenzie používateľa

Pokud to měla být exhibice dvou superhvězd evropského filmu v kovbojských oblečcích a úplně blbým filmu, tak to potom jo. Zajímalo by mě, kdo měl ten nápad dát ty dvě dohromady. Páč BB po konfrontaci s CC v jednom filmu musela zákonitě dojít k závěru, že už je stará rašple a bude lepší se na to vysrat. A jak už tu někdo poznamenal, jeden vtip se psem hned na začátku je na komedii fakt málo. Takže jednu hvězdu za holky a druhou za hudbu Francise Laie. ()

Radko 

všetky recenzie používateľa

Vzdúvajúce sa a vlniace prsia, schopné pretrhnúť napäté živôtiky (= súčasť ženského oblečenia, kryjúca hrudník) dvoch najkrajších herečiek filmovej histórie sú hlavnými hrdinkami filmu.  Tu nejde ani tak o dej, ten je dostatočne chatrný, tu ide o myšlienku. Myšlienku, že keď sa raz oči sebavedomých a hrdých slečien, dám a paničiek dohodnú, sú v konečnom dôsledku schopné dospieť k výslednej kreatívnej harmónii a solidarite pôvodne nezmieriteľných postojov. Príkladom nech je záverečný parádny jazdecký čiernobiely útvar. Vodcovstvo je nepochybne potrebné nechať ženám. Dôvodom je ladný tvar tela dám, spôsobilý nadojčiť a rozvinúť život. V kontraste s plochými mužskými hrudníkmi, vystrájajúcimi vo vodcovskej pozícii množstvo márnomyseľných hlúpostí, nie v snahe tvorivo sa rozvíjať, ale len v snahe ukojenia vlastných, často pochybných (análnych) túžob. A to len a len preto, že mužské prsné bradavky sú slepou vývojovou vetvou, neschopnou vytlačiť, čo i len kvapôčku životodarného mlieka. Poznámka: Príkladom nech je Slovensko, na čele s blonďatou prezidentkou. Vždy si radšej vypočujem jej príjemný zamatový hlas a oko poteším jej stále inou a väčšinou vkusnou módnou kreáciou, než nenávistno bľačiace reči plejády jej mužských kritikov, ktorí už len pri vyslovení mena "Čaputová" (v ponížení a zhnusení z toho, že ich diriguje žena, nezvládnu často ani vysloviť slovo "prezidentka") krčia a krivia tváre do nenávistných škľabov a grimás. Toto má byť tá alternatíva ženského vodcovstva? Ech. Vyčítajú jej, že je plytká, povrchná, orientovaná na USA a jediné čím sa prezentuje sú šaty a ľudské práva vo svete. Nuž, nevravím, že obsahovo prezidentka je nejaká veľká intelektuálka, ale ak ju porovnám s ostatnými slovenskými prezidentami, vysoko prečnieva. A k obsahu jej pôsobenia: osobne nemám nič proti programu: pekne sa nahodiť, hurá Amerika plus životné prostredie a ľudské práva predovšetkým! Určite lepšie, než nejaké imaginárne národné záujmy v patetickom podaní nejakého nafúkaného postboľševického trotla. Takí, čo slovenskej prezidentke nevedia prísť na meno a opľúvajú ju, kade len chodia, podobne ako samčí puberťáci, pľuvancami si vyznačujúcimi svoje teritórium, tak takí nech si radšej poriadne vyhonia a skľudnia hormón. ()

Reklama

choze 

všetky recenzie používateľa

Nenáročná westernová taškařice osázená atraktivními dívčinami, v prvé řadě dobovými sexbombami BB a CC. Film má svižný rozjezd, ale brzy upadne do nudy, ze které se vyhrabe až na konci, kdy si to BB a CC rozdají - bohužel jen v pěstním souboji. Zpocené krásky rvoucí ze sebe navzájem šaty jsou také tím nejlepším, co snímek nabízí a i když se tvůrci docela snažili (BB si dává koupel a ukáže zadeček, skupinové koupání nahých dívek v řece a jedno frontální odhalení koz), film mohl být mnohem lechtivější a taky akčnější a vtipnější. Taky škoda, že si scenárista nedal trochu víc práce s příběhem a nenapsal pro obě sexbomby pořádný feministický western, ve kterém by odkráglovaly hromadu chlapů a nakonec spolu skočily do postele. Tohle je tak pro malé děti. ()

andrii 

všetky recenzie používateľa

Westernová kočkovaná aneb Salón krásy ženských linií a proporcí, s erotickými závěsy. Žádané, žhavé majitelky tělesných předností. Samet a kůže. Přehlídkový model á la Marilyn a Jane. Dva magnety pro mlsná mužská oka. "Barbie a Čarodějka. Baronka a Carevna." Aristokratky - magnátky, namočené v loupežích, naložené v moři černého tekutého zlata, touží být. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Do banky? Věřím svoji matraci. Peníze mají zůstat tam, kde se vydělaly." Každýho heterosexuálního muže jistě při prvním pohledu na Marii Sarrazin a Louise Leroi zaujme jejich nepřehlédnutelná inteligence. Ale pánové nenechme se mýlit jejich vzdělaností, protože já jsem si bystře všiml, že jsou to docela pohledný ženy. Jejich pěstní souboj v prachu pak dá namlsat natěšenýmu oku každýho nadrženýho voyera, do jejichž řad se hrdě řadím. Nikdo jiný tento snímek patrně nedokáže ocenit. ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama