Reklama

Reklama

Kybernet

(seriál)
  • USA Cybernet
všetky plagáty
Veľká Británia / USA, 1995, 20 min

Obsahy(1)

Jeden z prvých magazínov o počítačových hrách pre územie bývalého Československa. Prinášal prehľad najnovších rebríčkov, recenzie na hry a novinky z virtuálneho sveta v pravidelných intervaloch. Svoje pevné miesto mal vo vysielaní bývalej televízie Supermax. (Marek1991)

Recenzie (11)

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Asi první seriózní pořad o rozkvětu počítačových her na světě. Každý měsíc mě bavilo sledovat několik nových review, žebříčky nejprodávanějších her, a nakonec v každém díle i speciální žebříček (nejlepší obludy, nejextravagantnější postavy, nejlepší zbraně...). Kybernet se svým charismatickým robotem a poznávací znělkou již navždy zůstane v mém srdci. Kam se hrabe GamePage, LEVEL TV a další - tohle je nostalgie!!! ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Tento dokumentárny seriál pre deti a mládež, ale v podstate aj dospelých bola paráda. Musím priznať, že som ho mal naozaj rád a získal som tam zaujímavé informácie. Bol to taký predchodca rôznych dnešných relácií. ()

Nix 

všetky recenzie používateľa

Haha tohle je velká nostalgie. Můj první pořad o hrách, dycky jsem to pravidelně sledoval. Dokonce poprvé jsem tam viděl hry o wrestlingu, to bejvalo super. ()

Boro171 

všetky recenzie používateľa

Bez tejto relácie by som si nevedel predstaviť detstvo. To boli časy, keď som sa k hrám ešte len dostával a v každom dieli ma uchvacovali nové hry, novinky, recenzie. Bol to v jediný projekt tohto formátu na CZ/SK scéne, ktorý neskôr nakopol odbobné relácie (Game Page a neskôr Re-play a Indian). Skvelé a nadčasové podávanie informácii zo sveta PC a konzolových hier, ktoré sa ani do dnešnej doby výrazne nezmenilo. ()

Cor-Angar 

všetky recenzie používateľa

Tohle mi chybí...Dost mě to bavilo a člověk získal takový všeobecný přehled:) Opravdu rád bych se na to podíval i dnes, myslím že to bylo opravdu zajímavě a poutavě udělaný. Na rozdíl od např. Game Page, který mě až tolik nezaujalo...Kybernet byl prostě úplně někde jinde. ()

Reklama

Reklama