Reklama

Reklama

Lovkyne zombíkov

  • Česko Pýcha, předsudek a zombie (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Klasický román Jane Austenovej o spletitých vzťahoch milencov z rôznych sociálnych vrstiev Anglicka devätnásteho storočia je všeobecne známy. Tentokrát sa však odohráva za trochu iných okolností, pretože Zem napadla armáda nenásytných zombíkov. Z Elizabeth Bennetovej (Lily James) je neohrozená hrdinka, ktorá dokonale ovláda bojové umenia i zbrane, zatiaľ čo príťažlivý, ale povýšenecký pán Darcy (Sam Riley) zúrivo zabíja všetko, čo sa podobá zombíkom. Pretože útoky nemŕtvych stále získavajú na sile, obaja musia prekonať pýchu a spojiť sily, aby na krvou nasiaknutom bojisku porazili všetky zombíkov raz a navždy. (TV Markíza)

(viac)

Zaujímavosti (6)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (toi-toi)
  • Pôvodne mal film režírovať David O. Russell. Od projektu však odstúpil, keďže on a štúdio mali úplne rozdielne predstavy. (toi-toi)
  • Během natáčení Lily James (Elizabeth Bennetová) točila scénu, kde se musela projít kolem uťatých hlav zombie. Většina z nich byly rekvizity, Lily na ně měla dupat, jelikož byly ještě živé. Nicméně v zapálení se do role, dupala po všem velmi intenzivně. Po chvíli si uvědomila, že všichni za kamerou na ni překvapeně zírali. Když se podívala pod nohy, tak si zjistila, že jedna z hlav, po které dupala, nebyla rekvizita, ale namaskovaný herec. (BloodMax)

Súvisiace novinky

Rychlík Flash má režiséra

Rychlík Flash má režiséra

08.10.2015

Nejrychlejší superhrdina světa si momentálně užívá hodně seriálové slávy. Flash s tváří Granta Gustina je podobně populární jako Arrow (tihle dva se i pravidelně potkávají), už brzy nás ale čeká… (viac)

Pýcha, předsudek… a zombíci

Pýcha, předsudek… a zombíci

04.07.2015

O adaptaci románu Pride and Prejudice and Zombies, ve kterém Seth Grahame-Smith krapet osladil literární klasiku Jane Austen, se mluví dlouhé roky. Předalo si ji několik režisérů a nikdo nevěřil tomu… (viac)

Reklama

Reklama